Giriş Kayıt
Jack Smith

Jack Smith (56)


Oyuncu, Yapımcı, Yönetmen, Senarist

Jack Smith, 14 Kasım 1932 Columbus, Ohio, ABD doğumlu oyuncu, yapımcı, yönetmen, senarist. Flaming Creatures (1963) yapımıyla biliniyor.25 Eylül 1989 tarihinde (56 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 14 Kasım 1932
Ölüm Tarihi: 25 Eylül 1989
Doğum Yeri: Columbus, Ohio, ABD
Burcu: Akrep
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Ben Divine
2013 Belgesel Oyuncu 7.7 1,667
2006 Belgesel Oyuncu 7.5 149
2004 Oyuncu 7.4 109
1972 40 Korku Oyuncu 5.3 1,995
1963 31 Kısa Metraj Oyuncu 3.2 476
1963 31 Dram Yapımcı
Yönetmen
Senarist
Görüntü Yönetmeni
Editör
5.1 893
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017