Giriş Kayıt
Jack Smith

Jack Smith (56)


Oyuncu, Yapımcı, Yönetmen, Senarist

Jack Smith, 14 Kasım 1932 Columbus, Ohio, ABD doğumlu oyuncu, yapımcı, yönetmen, senarist. Flaming Creatures (1963) yapımıyla biliniyor.25 Eylül 1989 tarihinde (56 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 14 Kasım 1932
Ölüm Tarihi: 25 Eylül 1989
Doğum Yeri: Columbus, Ohio, ABD
Burcu: Akrep
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Ben Divine
2013 Belgesel Oyuncu 7.7 1,667
2006 Belgesel Oyuncu 7.5 149
2004 Oyuncu 7.4 109
1972 40 Korku Oyuncu 5.3 1,995
1963 31 Kısa Metraj Oyuncu 3.2 476
1963 31 Dram Yapımcı
Yönetmen
Senarist
Görüntü Yönetmeni
Editör
5.1 893
Film Altyazıları
Red Sparrow (7,064) Den of Thieves (2,944) Maze Runner: The Death Cure (2,723) Winchester (2,466) Hostiles (2,237) 12 Strong (1,782) A martfüi rém (1,662) The Commuter (1,315) Bleeding Steel (1,194) Submergence (1,177)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (7,272) Supernatural (4,608) The Big Bang Theory (3,259) Gotham (2,762) The Terror (2,725) Arrow (2,295) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,257) The Flash (1,914) Krypton (1,660) Legion (1,643)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018