Giriş Kayıt
David A. Smith

David A. Smith


Yapımcı

David A. Smith, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Korku Tüneli
2017 Korku Yapımcı 4.6 8,203
2015 Korku Yapımcı 5.9 12,361
2015 Gizem Çeşitli 5.5 8,393
2011 Kısa Metraj Yapımcı 7.7 44
1993 Komedi Çeşitli 8.0 62,473
- Gerilim Yapımcı    
Film Altyazıları
Black Panther (2,800) Cargo (2,414) Red Sparrow (2,227) Game Night (1,633) True Crimes (1,525) Deadpool (1,201) Avengers: Infinity War (927) Annihilation (874) L'insulte (854) Den of Thieves (851)
Dizi Altyazıları
Westworld (9,318) Supernatural (6,460) La casa de papel (4,330) Gotham (3,243) Arrow (3,206) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,127) The 100 (3,079) 13 Reasons Why (2,930) The Flash (2,391) Lucifer (1,958)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018