Giriş Kayıt
Daniel Smith

Daniel Smith (35)


Oyuncu

Daniel Smith, 05 Mart 1982 London, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu. Sırlar Ve Yalanlar (1996) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 05 Mart 1982
Doğum Yeri: London, İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Balık
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1998 16 Dram Oyuncu 6.2 479

Sırlar Ve Yalanlar
1996 14 Dram Oyuncu 8.0 30,297

Canavar
1996 14 Dram Oyuncu 7.0 2,001
1986 Dram Oyuncu 6.0 1,910
1984 Suç Oyuncu 6.6 2,184
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017