Giriş Kayıt
Daniel Smith

Daniel Smith (35)


Oyuncu

Daniel Smith, 05 Mart 1982 London, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu. Sırlar Ve Yalanlar (1996) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 05 Mart 1982
Doğum Yeri: London, İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Balık
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1998 16 Dram Oyuncu 6.2 479

Sırlar Ve Yalanlar
1996 14 Dram Oyuncu 8.0 29,405

Canavar
1996 14 Dram Oyuncu 7.0 2,001
1986 Dram Oyuncu 6.0 1,772
1984 Suç Oyuncu 6.6 2,047
Film Altyazıları
Fantastic Beasts and Where to Find Them (15,379) Passengers (9,039) Doctor Strange (5,429) Arrival (4,088) Fences (3,431) Assassin's Creed (3,291) Allied (3,129) Hacksaw Ridge (2,649) Moana (2,122) Forushande (1,714)
Dizi Altyazıları
Supernatural (12,145) Taboo (9,827) The 100 (9,224) Legion (8,893) The Big Bang Theory (6,600) Black Sails (6,460) Arrow (5,200) Vikings (4,107) The Expanse (3,641) The Flash (3,641)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017