Giriş Kayıt
Daniel Smith

Daniel Smith (36)


Oyuncu

Daniel Smith, 05 Mart 1982 London, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu. Sırlar Ve Yalanlar (1996) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 05 Mart 1982
Doğum Yeri: London, İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Balık
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1998 16 Dram Oyuncu 6.2 479

Sırlar Ve Yalanlar
1996 14 Dram Oyuncu 8.0 31,576

Canavar
1996 14 Dram Oyuncu 7.0 2,001
1986 Dram Oyuncu 6.0 2,044
1984 Suç Oyuncu 6.6 2,288
Dizi Altyazıları
Westworld (18,418) La casa de papel (4,236) Supernatural (3,554) Into the Badlands (2,598) Krypton (2,372) Gotham (2,313) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,277) The Big Bang Theory (1,937) The 100 (1,793) Arrow (1,780)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018