Giriş Kayıt
Charles Ewing Smith

Charles Ewing Smith


Sesler

Charles Ewing Smith, sesler. Radioactive Dreams (1985), Sing (1989), (1992) Rezervuar Köpekleri (1992), (2005) Günah Şehri (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Charles E. Smith | Charles Smith | Chuck Smith
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Dehşet Gezegeni
2007 Aksiyon Sesler 7.1 175,946

Deh
2007 Aksiyon Sesler 7.6 161,332

Günah Şehri
2005 Suç Sesler 8.0 686,873

Köpekbalığı Ve Volkan Kızın Maceraları
2005 Aksiyon Sesler 3.5 22,280

Çılgın Çocuklar 3-D: Oyun Bitti
2003 Aksiyon Sesler 4.2 43,449

Çatı Katı
2003 Komedi Sesler 5.9 48,103

Bir Zamanlar Meksika'da
2003 Aksiyon Sesler 6.4 136,137

Çılgın Çocuklar 2: Kayıp Düşler Adası
2002 Aksiyon Sesler 5.1 48,440

Zaman Makinası
2002 Bilim-Kurgu Sesler 5.9 107,442
2001 Komedi Sesler 6.5 2,707
1998 Aksiyon Sesler 5.3 6,804

Hayaletler
1998 Korku Sesler 5.4 16,481
1997 Suç Sesler 7.5 254,741

Gece Bekçisi
1997 Dram Sesler 6.2 16,273
1996 Macera Sesler 5.7 4,289

İyi Geceler Öpücüğü
1996 Aksiyon Sesler 6.7 63,194

Kurtlar Şehri
1996 Suç Sesler 6.2 13,453

Gün Batımından Şafağa
1996 Aksiyon Sesler 7.3 234,246

Kasırga
1996 Aksiyon Sesler 6.3 151,251
1995 Aksiyon Sesler 7.2 146,442
1995 Dram Sesler 4.6 52,801
1995 Komedi Sesler 5.5 7,041
1995 Komedi Sesler 6.1 4,174

Noel Baba
1994 Komedi Sesler 6.4 70,930

Ucuz Roman
1994 Suç Sesler 8.9 1,436,623
1994 Aile Sesler 5.9 7,622
1994 Aksiyon Sesler 5.9 29,907
1994 Aile Sesler 6.5 5,836

Lanetli Hediyeler
1993 Suç Sesler 6.2 17,810

Özgür Willy
1993 Macera Sesler 5.9 55,311

Rezervuar Köpekleri
1992 Suç Sesler 8.3 724,719

Şeker Adamın Laneti
1992 Korku Sesler 6.6 53,428

Süper Polis 3
1992 Aksiyon Sesler 6.9 15,077
1992 Sesler 5.9 1,024

Sahne Işıkları
1992 Komedi Sesler 7.5 8,340
1991 Dram Sesler 5.0 1,531
1991 Suç Sesler 5.9 7,149

Alışveriş Manzaraları
1991 Komedi Sesler 5.3 3,996
1991 Dram Sesler 5.3 864
1990 Aksiyon Sesler 5.7 67,931

Fırlama Çöpçüler
1990 Aksiyon Sesler 5.9 19,221

Çarşıda
1990 Aksiyon Sesler 5.7 1,416
1989 Biyografi Sesler 6.5 5,603
1989 Dram Sesler 5.3 846
1989 Dram Sesler 6.7 548

Amerika Rüyası
1988 Komedi Sesler 7.0 128,928

Kasabanın Cadıları
1987 Komedi Sesler 6.5 50,974

İnsan Avcısı
1986 Suç Sesler 7.2 53,351

Kötü Ruh 2: Diğer Taraf
1986 Korku Sesler 5.7 20,309
1986 Aksiyon Sesler 6.3 2,177

Suç dalgasi
1985 Komedi Sesler 5.8 4,198

13. Cuma: Yeni Bir Başlangıç
1985 Korku Sesler 4.8 24,541

Tuhaf Bilim
1985 Komedi Sesler 6.6 64,545
1985 Aksiyon Sesler 6.3 1,255
1984 Macera Sesler 6.3 11,209
1984 Macera Sesler 6.1 11,448

İltica Planı
1984 Komedi Sesler 6.5 8,837
1983 Biyografi Sesler 4.8 69
1983 Bilim-Kurgu Sesler 5.8 515
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017