Giriş Kayıt
Charles Ewing Smith

Charles Ewing Smith


Sesler

Charles Ewing Smith, sesler. Radioactive Dreams (1985), Sing (1989), (1992) Rezervuar Köpekleri (1992), (2005) Günah Şehri (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Charles E. Smith | Charles Smith | Chuck Smith
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Dehşet Gezegeni
2007 Aksiyon Sesler 7.1 177,254

Deh
2007 Aksiyon Sesler 7.6 162,263

Günah Şehri
2005 Suç Sesler 8.0 689,574

Köpekbalığı Ve Volkan Kızın Maceraları
2005 Aksiyon Sesler 3.5 22,636

Çılgın Çocuklar 3-D: Oyun Bitti
2003 Aksiyon Sesler 4.2 43,990

Çatı Katı
2003 Komedi Sesler 5.9 48,103

Bir Zamanlar Meksika'da
2003 Aksiyon Sesler 6.4 137,136

Çılgın Çocuklar 2: Kayıp Düşler Adası
2002 Aksiyon Sesler 5.1 48,875

Zaman Makinası
2002 Bilim-Kurgu Sesler 5.9 107,984
2001 Komedi Sesler 6.5 2,707
1998 Aksiyon Sesler 5.3 6,804

Hayaletler
1998 Korku Sesler 5.4 17,080
1997 Suç Sesler 7.5 257,424

Gece Bekçisi
1997 Dram Sesler 6.2 16,947
1996 Macera Sesler 5.7 4,289

İyi Geceler Öpücüğü
1996 Aksiyon Sesler 6.7 63,635

Kurtlar Şehri
1996 Suç Sesler 6.2 13,674

Gün Batımından Şafağa
1996 Aksiyon Sesler 7.3 236,497

Kasırga
1996 Aksiyon Sesler 6.3 152,272
1995 Aksiyon Sesler 7.2 147,740
1995 Dram Sesler 4.7 53,274
1995 Komedi Sesler 5.5 7,041
1995 Komedi Sesler 6.1 4,221

Noel Baba
1994 Komedi Sesler 6.4 71,862

Ucuz Roman
1994 Suç Sesler 8.9 1,453,965
1994 Aile Sesler 5.9 7,679
1994 Aksiyon Sesler 6.0 30,193
1994 Aile Sesler 6.5 5,836

Lanetli Hediyeler
1993 Suç Sesler 6.2 18,164

Özgür Willy
1993 Macera Sesler 5.9 55,978

Rezervuar Köpekleri
1992 Suç Sesler 8.3 734,016

Şeker Adamın Laneti
1992 Korku Sesler 6.6 53,965

Süper Polis 3
1992 Aksiyon Sesler 6.9 15,077
1992 Sesler 5.9 1,024

Sahne Işıkları
1992 Komedi Sesler 7.5 8,340
1991 Dram Sesler 5.0 1,531
1991 Suç Sesler 5.9 7,149

Alışveriş Manzaraları
1991 Komedi Sesler 5.3 3,996
1991 Dram Sesler 5.3 864
1990 Aksiyon Sesler 5.8 68,657

Fırlama Çöpçüler
1990 Aksiyon Sesler 5.9 19,335

Çarşıda
1990 Aksiyon Sesler 5.7 1,416
1989 Biyografi Sesler 6.5 5,792
1989 Dram Sesler 5.3 846
1989 Dram Sesler 6.7 548

Amerika Rüyası
1988 Komedi Sesler 7.0 130,199

Kasabanın Cadıları
1987 Komedi Sesler 6.5 51,554

İnsan Avcısı
1986 Suç Sesler 7.2 53,909

Kötü Ruh 2: Diğer Taraf
1986 Korku Sesler 5.7 20,588
1986 Aksiyon Sesler 6.3 2,177

Suç dalgasi
1985 Komedi Sesler 5.8 4,198

13. Cuma: Yeni Bir Başlangıç
1985 Korku Sesler 4.8 24,916

Tuhaf Bilim
1985 Komedi Sesler 6.6 65,248
1985 Aksiyon Sesler 6.3 1,255
1984 Macera Sesler 6.3 11,332
1984 Macera Sesler 6.1 12,037

İltica Planı
1984 Komedi Sesler 6.5 8,837
1983 Biyografi Sesler 4.8 69
1983 Bilim-Kurgu Sesler 5.8 515
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017