Giriş Kayıt
Charles Ewing Smith

Charles Ewing Smith


Sesler

Charles Ewing Smith, sesler. Radioactive Dreams (1985), Sing (1989), (1992) Rezervuar Köpekleri (1992), (2005) Günah Şehri (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Charles E. Smith | Charles Smith | Chuck Smith
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Dehşet Gezegeni
2007 Aksiyon Sesler 7.2 172,605

Deh
2007 Aksiyon Sesler 7.6 158,940

Günah Şehri
2005 Suç Sesler 8.0 679,013

Köpekbalığı Ve Volkan Kızın Maceraları
2005 Aksiyon Sesler 3.5 21,401

Çılgın Çocuklar 3-D: Oyun Bitti
2003 Aksiyon Sesler 4.2 41,975

Çatı Katı
2003 Komedi Sesler 5.8 47,024

Bir Zamanlar Meksika'da
2003 Aksiyon Sesler 6.4 133,599

Çılgın Çocuklar-2
2002 Aksiyon Sesler 5.1 46,804

Zaman Makinası
2002 Bilim-Kurgu Sesler 5.9 105,977
2001 Komedi Sesler 6.5 2,707
1998 Aksiyon Sesler 5.3 6,804

Hayaletler
1998 Korku Sesler 5.4 16,481
1997 Suç Sesler 7.5 248,734

Gece Bekçisi
1997 Dram Sesler 6.2 16,273
1996 Macera Sesler 5.7 4,289

İyi Geceler Öpücüğü
1996 Aksiyon Sesler 6.7 62,251

Kurtlar Şehri
1996 Suç Sesler 6.2 13,218

Gün Batımından Şafağa
1996 Aksiyon Sesler 7.3 228,158

Kasırga
1996 Aksiyon Sesler 6.3 147,407
1995 Aksiyon Sesler 7.2 142,942
1995 Dram Sesler 4.6 51,654
1995 Komedi Sesler 5.5 7,041
1995 Komedi Sesler 6.1 4,154

Noel Baba
1994 Komedi Sesler 6.4 69,913

Ucuz Roman
1994 Suç Sesler 8.9 1,390,206
1994 Aile Sesler 5.9 7,465
1994 Aksiyon Sesler 5.9 29,100
1994 Aile Sesler 6.5 5,836

Lanetli Hediyeler
1993 Suç Sesler 6.2 16,936

Özgür Willy
1993 Macera Sesler 5.9 53,422

Rezervuar Köpekleri
1992 Suç Sesler 8.4 700,133

Şeker Adamın Laneti
1992 Korku Sesler 6.6 52,380
1992 Aksiyon Sesler 6.9 15,077
1992 Sesler 5.9 1,024

Sahne Işıkları
1992 Komedi Sesler 7.5 8,340
1991 Dram Sesler 5.0 1,531
1991 Suç Sesler 5.9 6,941

Alışveriş Manzaraları
1991 Komedi Sesler 5.3 3,996
1991 Dram Sesler 5.3 864
1990 Aksiyon Sesler 5.7 65,750

Fırlama Çöpçüler
1990 Aksiyon Sesler 5.9 18,392

Çarşıda
1990 Aksiyon Sesler 5.7 1,416
1989 Biyografi Sesler 6.5 5,602
1989 Dram Sesler 5.3 828
1989 Dram Sesler 6.7 548

Amerika Rüyası
1988 Komedi Sesler 7.0 125,535

Kasabanın Cadıları
1987 Komedi Sesler 6.5 49,493

İnsan Avcısı
1986 Suç Sesler 7.2 51,824

Kötü Ruh 2: Diğer Taraf
1986 Korku Sesler 5.7 19,924
1986 Aksiyon Sesler 6.3 2,177

Suç dalgasi
1985 Komedi Sesler 5.8 4,198

13. Cuma: Yeni Bir Başlangıç
1985 Korku Sesler 4.7 23,597

Tuhaf Bilim
1985 Komedi Sesler 6.6 62,552
1985 Aksiyon Sesler 6.3 1,255
1984 Macera Sesler 6.3 10,806
1984 Macera Sesler 6.1 11,448

İltica Planı
1984 Komedi Sesler 6.5 8,837
1983 Biyografi Sesler 4.8 69
1983 Bilim-Kurgu Sesler 5.8 515
Film Altyazıları
Assassin's Creed (5,900) Passengers (5,806) Doctor Strange (4,324) Allied (3,093) Arrival (2,616) Split (2,537) xXx: Return of Xander Cage (2,382) Forushande (2,266) Moana (2,011) Lion (1,583)
Dizi Altyazıları
The Flash (7,596) Legion (5,383) Arrow (4,987) Taboo (4,798) Supernatural (4,532) Vikings (3,971) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,432) Black Sails (3,396) Blindspot (3,302) Suits (3,287)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017