Giriş Kayıt
Cedric Smith

Cedric Smith (73)


Oyuncu

Cedric Smith, 21 Eylül 1943 Bournemouth, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu. Witchboard III: The Possession (1995), Fast Company (1979), (1985) Anne of Green Gables (1985), (1989) Milenyum (1989) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 21 Eylül 1943
Doğum Yeri: Bournemouth, İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Başak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 72 Kısa Metraj Oyuncu    
2014 71 Aile Oyuncu 6.2 86
2014 71 Macera Oyuncu 3.7 180
2012 Aksiyon Oyuncu 7.5 9,429
2012 69 Komedi Oyuncu    
2011 68 Dram Oyuncu    
2010 Komedi Oyuncu 7.4 182
2010 67 Dram Oyuncu    

Onüç
2008 Aksiyon Oyuncu    

Ölümcül Plan
2008 65 Bilim-Kurgu Oyuncu 4.4 328

Şirket
2007 Dram Oyuncu    
2003 60 Biyografi Oyuncu 7.7 2,192

Kutsanmış Çocuk
2000 57 Suç Oyuncu 5.1 12,192
1998 Animasyon Oyuncu 7.1 1,159
1995 52 Korku Oyuncu 4.1 550
1995 52 Dram Oyuncu    

Örümcek Adam
1994 Animasyon Oyuncu 8.3 18,370
1992 Animasyon Oyuncu 8.5 26,650

Milenyum
1989 46 Dram Oyuncu 5.7 4,834
1989 Suç Oyuncu    
1988 45 Dram Oyuncu 4.0 64
1985 Dram Oyuncu 8.4 13,022
1981 38 Animasyon Oyuncu 6.7 24,560
1979 36 Dram Oyuncu 5.5 1,139
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (6,038) Rogue One (4,830) Split (3,477) Assassin's Creed (2,479) Brimstone (2,151) Paterson (1,776) Hidden Figures (1,595) The Institute (1,547) The Great Wall (1,207) Passengers (1,078)
Dizi Altyazıları
The Flash (7,840) Legion (6,945) Arrow (3,717) Legends of Tomorrow (2,161) Into the Badlands (2,083) The Blacklist (1,666) Vikings (1,592) Black Sails (1,541) Game of Thrones (1,451) 24: Legacy (1,416)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017