Giriş Kayıt
Brandon Smith

Brandon Smith (65)


Oyuncu

Brandon Enoch Smith, 13 Ağustos 1952 Harris County, Texas, ABD doğumlu oyuncu. Kabus Gecesi (2001), Harika Çocuk (1995), Gençlik Ateşi (2002), (1990) Robocop 2 (1990) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Brandon Enoch Smith
Doğum Tarihi: 13 Ağustos 1952
Doğum Yeri: Harris County, Texas, ABD
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Oyuncu 7.3 998

Gün Batımından Şafağa
2014 Aksiyon Oyuncu 7.0 15,752

Bernie'nin Suçu Ne?
2011 59 Komedi Oyuncu 6.8 49,500
2010 58 Suç Oyuncu 4.7 63
2010 Dram Oyuncu 7.1 763
2009 57 Korku Oyuncu 4.8 411
2008 56 Biyografi Oyuncu    
2008 56 Biyografi Oyuncu    

İhtiyarlara Yer Yok
2007 55 Suç Oyuncu 8.1 672,869

Sınır Ötesi
2006 54 Suç Oyuncu 6.1 8,543

Friday Night Lights 1
2006 Dram Oyuncu 8.7 46,286

Büyük Kaçış
2005 Aksiyon Oyuncu 8.4 389,383
2005 53 Dram Oyuncu 4.2 114

Alamo
2004 52 Dram Oyuncu 6.0 17,550

Gençlik Ateşi
2002 50 Komedi Oyuncu 5.1 4,868

Çaylak
2002 50 Dram Oyuncu 7.0 27,914

Kabus Gecesi
2001 49 Korku Oyuncu 6.1 93,432
1998 46 Bilim-Kurgu Oyuncu    
1997 45 Dram Oyuncu 6.0 490

Harika Çocuk
1995 43 Dram Oyuncu 6.6 25,435

Kusursuz Dünya
1993 41 Suç Oyuncu 7.5 61,263
1993 41 Dram Oyuncu 5.6 156
1993 Aksiyon Oyuncu 5.5 12,499

Uygunsuz Yollar
1991 39 Suç Oyuncu 6.7 6,653

Bana Söz Ver!
1991 39 Komedi Oyuncu 5.9 426
1990 38 Aksiyon Oyuncu 5.7 68,243

Karanlık Melek
1990 38 Aksiyon Oyuncu 6.0 7,664
1989 37 Biyografi Oyuncu 5.9 2,994
1989 37 Gerilim Oyuncu 4.9 457
1984 32 Dram Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017