Giriş Kayıt
Anna Deavere Smith

Anna Deavere Smith (66)


Oyuncu

Anna Deavere Smith, 18 Eylül 1950 Baltimore, Maryland, ABD doğumlu oyuncu. Amerikan Başkanı (1995), Rachel Evleniyor (2008), (1993) Philadelphia (1993), (2007) Krallık (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 18 Eylül 1950
Doğum Yeri: Baltimore, Maryland, ABD
Burcu: Başak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Komedi Oyuncu 7.1 11,300
2013 63 Dram Oyuncu    
2009 Komedi Oyuncu 7.7 20,520

Rachel Evleniyor
2008 58 Dram Oyuncu 6.7 42,069

Krallık
2007 57 Aksiyon Oyuncu 7.1 104,422

Yaşam Desteği
2007 57 Dram Oyuncu    

E-katil
2005 55 Dram Oyuncu 5.9 23,280
2005 55 Dram Oyuncu 7.0 42,851

Mançuryalı Aday
2004 54 Dram Oyuncu 6.6 89,182

İnsan Lekesi
2003 53 Dram Oyuncu 6.3 26,161
2003 Komedi Oyuncu 7.7 9,396
2003 Dram Oyuncu    
1999 Dram Oyuncu 8.8 47,182
1997 Suç Oyuncu 7.7 6,076

Amerikan Başkanı
1995 45 Komedi Oyuncu 6.8 44,323
1993 43 Dram Oyuncu 7.7 186,137

Bir Günlük Başkan
1993 43 Komedi Oyuncu 6.8 41,959
1970 Dram Oyuncu 6.7 2,027
Dizi Altyazıları
Iron Fist (5,663) The Flash (5,529) Black Sails (5,045) Into the Badlands (3,759) The Originals (2,838) Legion (2,763) Vikings (2,702) Arrow (2,192) The 100 (2,084) Game of Thrones (1,975)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017