Giriş Kayıt
Anna Deavere Smith

Anna Deavere Smith (66)


Oyuncu

Anna Deavere Smith, 18 Eylül 1950 Baltimore, Maryland, ABD doğumlu oyuncu. Amerikan Başkanı (1995), Rachel Evleniyor (2008), (1993) Philadelphia (1993), (2007) Krallık (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 18 Eylül 1950
Doğum Yeri: Baltimore, Maryland, ABD
Burcu: Başak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Komedi Oyuncu 7.1 12,237
2013 63 Dram Oyuncu    
2009 Komedi Oyuncu 7.7 20,968

Rachel Evleniyor
2008 58 Dram Oyuncu 6.7 42,772

Krallık
2007 57 Aksiyon Oyuncu 7.1 105,976

Yaşam Desteği
2007 57 Dram Oyuncu    

E-katil
2005 55 Dram Oyuncu 5.9 23,280
2005 55 Dram Oyuncu 7.0 43,515

Mançuryalı Aday
2004 54 Dram Oyuncu 6.6 91,029

İnsan Lekesi
2003 53 Dram Oyuncu 6.3 26,475
2003 Komedi Oyuncu 7.6 9,919
2003 Dram Oyuncu    
1999 Dram Oyuncu 8.8 49,030
1997 Suç Oyuncu 7.7 6,230

Amerikan Başkanı
1995 45 Komedi Oyuncu 6.8 45,116
1993 43 Dram Oyuncu 7.7 190,212

Bir Günlük Başkan
1993 43 Komedi Oyuncu 6.8 42,653
1970 Dram Oyuncu 6.7 2,083
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (114,403) Rick and Morty (4,224) The Defenders (3,272) The Strain (2,925) Suits (1,857) Mr. Mercedes (1,290) The Sinner (1,110) Fargo (1,063) The Last Ship (1,000) Breaking Bad (958)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017