Giriş Kayıt
Anna Deavere Smith

Anna Deavere Smith (67)


Oyuncu

Anna Deavere Smith, 18 Eylül 1950 Baltimore, Maryland, ABD doğumlu oyuncu. Amerikan Başkanı (1995), Rachel Evleniyor (2008), (1993) Philadelphia (1993), (2007) Krallık (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 18 Eylül 1950
Doğum Yeri: Baltimore, Maryland, ABD
Burcu: Başak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Biyografi Oyuncu    
2017 Dram Oyuncu    
2014 Komedi Oyuncu 7.1 13,424
2013 63 Dram Oyuncu    
2009 Komedi Oyuncu 7.7 21,440

Rachel Evleniyor
2008 58 Dram Oyuncu 6.7 43,287

Krallık
2007 57 Aksiyon Oyuncu 7.1 107,577

Yaşam Desteği
2007 57 Dram Oyuncu    

E-katil
2005 55 Dram Oyuncu 5.9 23,280
2005 55 Dram Oyuncu 7.0 44,225

Mançuryalı Aday
2004 54 Dram Oyuncu 6.6 92,494

İnsan Lekesi
2003 53 Dram Oyuncu 6.3 26,842
2003 Komedi Oyuncu 7.6 10,336
2003 Dram Oyuncu    
1999 Dram Oyuncu 8.8 50,670
1997 Suç Oyuncu 7.7 6,400

Amerikan Başkanı
1995 45 Komedi Oyuncu 6.8 45,802
1993 43 Dram Oyuncu 7.7 194,193

Bir Günlük Başkan
1993 43 Komedi Oyuncu 6.8 43,027
1970 Dram Oyuncu 6.7 2,129
Film Altyazıları
Thor: Ragnarok (11,725) Blade Runner 2049 (3,502) Jigsaw (2,632) Last Flag Flying (2,430) The Man from Earth: Holocene (2,406) Geostorm (2,370) The Open House (1,343) Dunkirk (1,177) The Foreigner (1,044) It (1,011)
Dizi Altyazıları
Vikings (16,091) Black Mirror (5,621) Supernatural (4,707) The Big Bang Theory (4,045) Shameless (2,639) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,568) The Blacklist (2,214) The Flash (1,911) The X Files (1,891) Knightfall (1,477)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018