Giriş Kayıt
Anna Deavere Smith

Anna Deavere Smith (66)


Oyuncu

Anna Deavere Smith, 18 Eylül 1950 Baltimore, Maryland, ABD doğumlu oyuncu. Amerikan Başkanı (1995), Rachel Evleniyor (2008), (1993) Philadelphia (1993), (2007) Krallık (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 18 Eylül 1950
Doğum Yeri: Baltimore, Maryland, ABD
Burcu: Başak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Komedi Oyuncu 7.1 11,088
2013 63 Dram Oyuncu    
2009 Komedi Oyuncu 7.7 20,424

Rachel Evleniyor
2008 58 Dram Oyuncu 6.7 41,946

Krallık
2007 57 Aksiyon Oyuncu 7.1 104,036

Yaşam Desteği
2007 57 Dram Oyuncu    

E-katil
2005 55 Dram Oyuncu 5.9 23,280
2005 55 Dram Oyuncu 7.0 42,707

Mançuryalı Aday
2004 54 Dram Oyuncu 6.6 88,854

İnsan Lekesi
2003 53 Dram Oyuncu 6.3 26,049
2003 Komedi Oyuncu 7.7 9,258
2003 Dram Oyuncu    
1999 Dram Oyuncu 8.8 46,765
1997 Suç Oyuncu 7.7 6,044

Amerikan Başkanı
1995 45 Komedi Oyuncu 6.8 44,166
1993 43 Dram Oyuncu 7.7 185,158

Bir Günlük Başkan
1993 43 Komedi Oyuncu 6.8 41,889
1970 Dram Oyuncu 6.7 2,013
Film Altyazıları
Assassin's Creed (8,118) Doctor Strange (6,658) Allied (6,308) Moana (4,791) Lion (3,484) Arrival (3,120) Forushande (2,869) John Wick: Chapter 2 (2,786) Hacksaw Ridge (2,204) Fences (2,022)
Dizi Altyazıları
Taboo (10,260) Supernatural (4,641) The Expanse (4,308) Vikings (3,951) Suits (3,619) The Big Bang Theory (2,451) Sherlock (2,375) Arrow (2,001) Legion (1,961) Black Sails (1,727)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017