Giriş Kayıt
Anna Deavere Smith

Anna Deavere Smith (67)


Oyuncu

Anna Deavere Smith, 18 Eylül 1950 Baltimore, Maryland, ABD doğumlu oyuncu. Amerikan Başkanı (1995), Rachel Evleniyor (2008), (1993) Philadelphia (1993), (2007) Krallık (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 18 Eylül 1950
Doğum Yeri: Baltimore, Maryland, ABD
Burcu: Başak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Biyografi Oyuncu    
2018 Dram Oyuncu 6.8 1,007
2014 Komedi Oyuncu 7.1 14,186
2013 63 Dram Oyuncu    
2009 Komedi Oyuncu 7.7 21,708

Rachel Evleniyor
2008 58 Dram Oyuncu 6.7 43,596

Krallık
2007 57 Aksiyon Oyuncu 7.1 108,436

Yaşam Desteği
2007 57 Dram Oyuncu    

E-katil
2005 55 Dram Oyuncu 5.9 24,185
2005 55 Dram Oyuncu 7.0 44,693

Mançuryalı Aday
2004 54 Dram Oyuncu 6.6 93,331

İnsan Lekesi
2003 53 Dram Oyuncu 6.3 27,055
2003 Komedi Oyuncu 7.6 10,501
2003 Dram Oyuncu    
1999 Dram Oyuncu 8.8 51,796
1997 Suç Oyuncu 7.7 6,490

Amerikan Başkanı
1995 45 Komedi Oyuncu 6.8 46,243
1993 43 Dram Oyuncu 7.7 196,665

Bir Günlük Başkan
1993 43 Komedi Oyuncu 6.8 43,649
1970 Dram Oyuncu 6.7 2,156
Film Altyazıları
Red Sparrow (7,122) Den of Thieves (2,755) Maze Runner: The Death Cure (2,453) Hostiles (2,313) Winchester (2,272) 12 Strong (2,089) Submergence (1,719) Peter Rabbit (1,272) The Commuter (1,175) A martfüi rém (903)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (7,169) Supernatural (4,035) The Flash (3,403) The Terror (2,817) The Big Bang Theory (2,583) Legion (2,516) Gotham (2,254) The Expanse (2,044) The Crossing (1,922) Arrow (1,909)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018