Giriş Kayıt
Michael Smiley

Michael Smiley (54)


Oyuncu

Michael Smiley, 01 Ocak 1963 Belfast, Kuzey İrlanda, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu. Luther (2010), Ölüm Listesi (2011), Ateş Serbest (2016), Burke and Hare (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 01 Ocak 1963
Doğum Yeri: Belfast, Kuzey İrlanda, Birleşik Krallık
Diğer Bir İsmi: Smiley
10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (6)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 54 Komedi Oyuncu 6.7 226
2017 54 Dram Oyuncu 6.2 3,471
2017 54 Aksiyon Oyuncu 6.5 1,318

Rogue One: Bir Star Wars Hikayesi
2016 53 Aksiyon Oyuncu 7.8 375,950

Ateş Serbest
2016 53 Aksiyon Oyuncu 6.5 24,462
2016 53 Kısa Metraj Oyuncu 7.1 36
2016 Komedi Oyuncu 6.1 984
2016 Suç Oyuncu    

Istakoz
2015 52 Komedi Oyuncu 7.1 136,022
2015 52 Suç Oyuncu 4.6 123
2015 52 Aksiyon Oyuncu 3.5 935
2015 52 Dram Oyuncu 7.0 277
2015 52 Korku Oyuncu 5.7 11,795

Kara Deniz
2014 51 Macera Oyuncu 6.4 28,646
2014 51 Dram Oyuncu 6.0 647
2014 Komedi Oyuncu 5.4 111
2014 51 Kısa Metraj Oyuncu 6.4 2,343

Dünyanın Sonu
2013 50 Aksiyon Oyuncu 7.0 209,730
2013 50 Komedi Oyuncu 4.7 268
2013 50 Komedi Oyuncu 5.6 834
2013 50 Dram Oyuncu 6.3 698

Büyülü Tarla
2013 50 Dram Oyuncu 6.3 8,256

Ölümün Alfabesi
2012 49 Korku Oyuncu 4.7 15,679
2012 49 Dram Oyuncu 6.4 1,165
2012 49 Oyuncu    
2011 48 Komedi Oyuncu 3.5 772

Ölüm Listesi
2011 48 Suç Oyuncu 6.4 29,502
2010 Suç Oyuncu 8.5 85,276
2010 47 Komedi Oyuncu 6.2 17,079
2009 46 Komedi Oyuncu 6.5 2,723

Boleyn Kızı
2008 45 Biyografi Oyuncu 6.7 90,293

Sığınak
2008 45 Aksiyon Oyuncu 5.9 14,443

Koku: Bir Katilin Hikayesi
2006 43 Suç Oyuncu 7.5 204,551

Hirsiz
2006 43 Dram Oyuncu
6.5 20,080

Kör Topraklar
2006 43 Dram Oyuncu 6.6 3,234
2005 Dram Oyuncu 8.6 5,796
2005 42 Kısa Metraj Oyuncu 8.3 9

Zombilerin Şafağı
2004 41 Komedi Oyuncu 8.0 432,070
2002 Suç Oyuncu 8.4 5,829
1999 Komedi Oyuncu 8.7 43,132
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017