Giriş Kayıt
Stephen Smallwood

Stephen Smallwood


Yapımcı

Stephen Smallwood, yapımcı. Eleventh Hour (2006), (2012) Ripper Street (2012), (2016) Beowulf: Return to the Shieldlands (2016), (2003) Murphy's Law (2003) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Yapımcı 6.9 229
2016 Aksiyon Yapımcı 5.7 1,421
2012 Suç Yapımcı 8.1 15,197
2010 Suç Yapımcı 7.5 2,733

Triffidler'in Günü
2009 Aksiyon Yapımcı    
2006 Bilim-Kurgu Yapımcı 7.0 591
2005 Dram Yapımcı    
2003 Suç Yapımcı 7.8 785
1996 Suç Yapımcı    
Film Altyazıları
Live by Night (12,734) Resident Evil: The Final Chapter (5,910) Why Him? (5,424) Rogue One (3,983) Patriots Day (3,117) Assassin's Creed (2,993) Hidden Figures (2,973) Paterson (2,180) Allied (2,174) Split (2,172)
Dizi Altyazıları
Black Sails (4,076) The 100 (3,712) Legion (3,185) Into the Badlands (2,860) The Originals (2,603) The Last Kingdom (2,271) Arrow (2,041) Vikings (1,852) The Expanse (1,776) Designated Survivor (1,767)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017