Giriş Kayıt
Stephen Smallwood

Stephen Smallwood


Yapımcı

Stephen Smallwood, yapımcı. Eleventh Hour (2006), (2012) Ripper Street (2012), (2016) Beowulf: Return to the Shieldlands (2016), (2003) Murphy's Law (2003) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Yapımcı 6.3 112
2016 Aksiyon Yapımcı 5.7 1,421
2012 Suç Yapımcı 8.1 15,058
2010 Suç Yapımcı 7.6 2,659

Triffidler'in Günü
2009 Aksiyon Yapımcı    
2006 Bilim-Kurgu Yapımcı 7.0 591
2005 Dram Yapımcı    
2003 Suç Yapımcı 7.8 785
1996 Suç Yapımcı    
Film Altyazıları
Passengers (6,955) Assassin's Creed (6,302) Doctor Strange (4,887) Allied (3,476) Arrival (3,015) Split (2,583) xXx: Return of Xander Cage (2,489) Forushande (2,479) Moana (2,224) Hacksaw Ridge (1,808)
Dizi Altyazıları
The Flash (8,159) Legion (7,052) Supernatural (6,808) Arrow (5,587) Taboo (5,130) Vikings (4,307) Black Sails (3,767) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,661) Suits (3,634) Blindspot (3,446)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017