Giriş Kayıt
Stephen Smallwood

Stephen Smallwood


Yapımcı

Stephen Smallwood, yapımcı. The Good Karma Hospital (2017), Eleventh Hour (2006), (2012) Ripper Street (2012), (2016) Beowulf: Return to the Shieldlands (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Dram Yapımcı    
2017 Dram Yapımcı 7.4 644
2016 Aksiyon Yapımcı 5.7 1,421
2012 Suç Yapımcı 8.1 16,660
2010 Suç Yapımcı 7.6 3,357

Triffidler'in Günü
2009 Aksiyon Yapımcı    
2006 Bilim-Kurgu Yapımcı 7.0 591
2005 Dram Yapımcı    
2003 Suç Yapımcı 7.8 785
1996 Suç Yapımcı    
Film Altyazıları
Red Sparrow (6,846) Den of Thieves (2,622) Maze Runner: The Death Cure (2,328) Hostiles (2,222) Winchester (2,205) 12 Strong (2,012) Submergence (1,693) Peter Rabbit (1,234) The Commuter (1,116) A martfüi rém (782)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (6,827) Supernatural (3,898) The Flash (3,345) The Terror (2,691) Legion (2,456) The Big Bang Theory (2,363) Gotham (2,070) The Expanse (2,009) The Crossing (1,887) Arrow (1,805)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018