Giriş Kayıt
Tina Sloan

Tina Sloan (74)


Oyuncu

Tina Sloan, 01 Şubat 1943 Bronxville, New York, ABD doğumlu oyuncu. Siyah Kuğu (2010) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 01 Şubat 1943
Doğum Yeri: Bronxville, New York, ABD
Burcu: Kova
Boyu: 1.60 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 68 Dram Oyuncu 6.8 98

Siyah Kuğu
2010 67 Dram Oyuncu 8.0 576,297
2009 Dram Oyuncu 8.3 606

İçindeki Yabancı
2007 64 Suç Oyuncu 6.8 51,890

Guru
2002 59 Komedi Oyuncu 5.4 13,673

Çarpışma
2002 59 Dram Oyuncu 6.5 59,104

Tanıdığım İnsanlar
2002 59 Suç Oyuncu 5.5 9,938

Akrebin Laneti
2001 58 Komedi Oyuncu 6.8 32,295

Şöhret
1998 55 Komedi Oyuncu 6.3 20,893
1952 Dram Oyuncu 6.4 1,175
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (9,448) Rogue One (6,384) Split (4,968) Assassin's Creed (3,640) Hidden Figures (3,583) Paterson (3,067) Brimstone (2,639) Patriots Day (2,536) Allied (1,905) The Institute (1,625)
Dizi Altyazıları
The Flash (8,736) Legion (8,597) Arrow (5,139) The Expanse (2,694) Legends of Tomorrow (2,571) Into the Badlands (2,232) Vikings (2,232) The Blacklist (2,050) Colony (1,934) Black Sails (1,884)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017