Giriş Kayıt
Matt Sloan

Matt Sloan


Görsel Efekt, Özel Efekt, Oyuncu, Sanat Bölümü

Matt Sloan, görsel efekt, Özel efekt, oyuncu, sanat bölümü.

Diğer Bir İsmi: Matthew Sloan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Labirent: Son İsyan
2018 Aksiyon Görsel Efekt    
2016 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 302,314

Marslı
2015 Macera Görsel Efekt 8.0 589,626

X-Men: Geçmiş Günler Gelecek
2014 Aksiyon Görsel Efekt 8.0 570,630

Hobbit: Smaug'un Çorak Toprakları
2013 Macera Görsel Efekt 7.9 528,616

Çelik Adam
2013 Aksiyon Görsel Efekt 7.1 598,639

Hobbit: Beklenmedik Yolculuk
2012 Macera Görsel Efekt 7.9 684,356
2012 Macera Görsel Efekt 7.0 507,255

Yenilmezler
2012 Aksiyon Görsel Efekt 8.1 1,073,261

Maymunlar Cehennemi: Başlangıç
2011 Aksiyon Görsel Efekt 7.6 444,601

Cennetimden Bakarken
2009 Dram Görsel Efekt 6.7 134,136
2009 Aksiyon Görsel Efekt 7.8 962,871

Yasak Bölge 9
2009 Aksiyon Görsel Efekt 8.0 570,568

Dünyanın Durduğu Gün
2008 Dram Görsel Efekt 5.5 147,548

Narnia Günlükleri: Prens Kaspiyan
2008 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 164,280

Su Atı
2007 Macera Görsel Efekt 6.5 33,355

Fantastik 4: Gümüş Sörfçü'nün Yükselişi
2007 Aksiyon Görsel Efekt 5.6 225,198

Yaşamak İçin Öldür
2007 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 46,706

Minik Örümcek Şarlot
2006 Komedi Görsel Efekt 6.3 30,698

Superman Dönüyor
2006 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 250,829

Narnia Günlükleri: Aslan, Cadı ve Dolap
2005 Macera Görsel Efekt 6.9 313,411

Maske 2
2005 Macera Görsel Efekt 2.2 44,859

Mumya Evi
2005 Korku Görsel Efekt 5.3 101,166

Yıldız Savaşları Bölüm III: Sith'in İntikamı
2005 Aksiyon Oyuncu
Özel Efekt
7.6 575,843
2003 Belgesel Özel Efekt 7.3 50
2003 Macera Görsel Efekt 6.9 57,764

Matrix Revolutions
2003 Aksiyon Görsel Efekt 6.7 389,871

Orman Kaçkını 2
2003 Komedi Görsel Efekt    

Matrix Reloaded
2003 Aksiyon Görsel Efekt 7.2 449,649

Hayalet Gemi
2002 Korku Görsel Efekt 5.5 81,094
2002 Macera Çeşitli 5.0 78,680

Yıldız Savaşları Bölüm II: Klonların Saldırısı
2002 Aksiyon Özel Efekt
Oyuncu
6.6 515,804
2002 Aksiyon Özel Efekt    

Derin Karanlık
2000 Aksiyon Özel Efekt 7.1 204,414
1999 Korku Özel Efekt 4.0 2,696
1999 Korku Özel Efekt    
1997 Macera Sanat Bölümü 5.7 1,166

Kızılmaske
1996 Aksiyon Özel Efekt 4.9 29,043
1996 Dram Özel Efekt 6.3 492
1995 Dram Özel Efekt    

Dönüş Yok
1994 Aksiyon Özel Efekt 6.1 16,441
1992 Aksiyon Özel Efekt 5.9 24,647
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (6,970) Stronger (5,352) The Foreigner (4,235) Flatliners (3,688) Dunkirk (2,998) Beyond Skyline (2,148) American Made (1,977) Kingsman: The Golden Circle (1,734) Loving Vincent (1,694) It (1,631)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017