Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Matt Sloan

Matt Sloan


Görsel Efekt, Özel Efekt, Oyuncu, Sanat Bölümü

Matt Sloan, görsel efekt, Özel efekt, oyuncu, sanat bölümü.

Diğer Bir İsmi: Matthew Sloan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Aksiyon Görsel Efekt 7.1 239,579

Marslı
2015 Macera Görsel Efekt 8.0 529,132

X-Men: Geçmiş Günler Gelecek
2014 Aksiyon Görsel Efekt 8.0 533,613

Hobbit: Smaug'un Çorak Toprakları
2013 Macera Görsel Efekt 7.9 501,617

Çelik Adam
2013 Aksiyon Görsel Efekt 7.1 566,071

Hobbit: Beklenmedik Yolculuk
2012 Macera Görsel Efekt 7.9 655,992
2012 Macera Görsel Efekt 7.0 468,454

Yenilmezler
2012 Aksiyon Görsel Efekt 8.1 1,026,610

Maymunlar Cehennemi: Başlangıç
2011 Aksiyon Görsel Efekt 7.6 414,678

Cennetimden Bakarken
2009 Dram Görsel Efekt 6.7 128,251
2009 Aksiyon Görsel Efekt 7.9 914,194

Yasak Bölge 9
2009 Aksiyon Görsel Efekt 8.0 546,392

Dünyanın Durduğu Gün
2008 Dram Görsel Efekt 5.5 142,370

Narnia Günlükleri: Prens Kaspiyan
2008 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 155,701

Su Atı
2007 Macera Görsel Efekt 6.5 32,548

Fantastik 4: Gümüş Sörfçü'nün Yükselişi
2007 Aksiyon Görsel Efekt 5.6 217,232

Yaşamak İçin Öldür
2007 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 45,730

Minik Örümcek Şarlot
2006 Komedi Görsel Efekt 6.4 28,934

Superman Dönüyor
2006 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 244,280

Narnia Günlükleri: Aslan, Cadı ve Dolap
2005 Macera Görsel Efekt 6.9 297,191

Maske 2
2005 Macera Görsel Efekt 2.2 42,072

Mumya Evi
2005 Korku Görsel Efekt 5.3 96,797

Yıldız Savaşları Bölüm III: Sith'in İntikamı
2005 Aksiyon Oyuncu
Özel Efekt
7.6 542,890
2003 Belgesel Özel Efekt 7.3 50
2003 Macera Görsel Efekt 6.9 55,549

Matrix Revolutions
2003 Aksiyon Görsel Efekt 6.7 373,983

Orman Kaçkını 2
2003 Komedi Görsel Efekt    

Matrix Reloaded
2003 Aksiyon Görsel Efekt 7.2 431,931

Hayalet Gemi
2002 Korku Görsel Efekt 5.5 77,765
2002 Macera Çeşitli 4.9 73,767

Yıldız Savaşları Bölüm II: Klonların Saldırısı
2002 Aksiyon Özel Efekt
Oyuncu
6.7 485,346
2002 Aksiyon Özel Efekt    

Derin Karanlık
2000 Aksiyon Özel Efekt 7.1 197,888
1999 Korku Özel Efekt 4.0 2,696
1999 Korku Özel Efekt    
1997 Macera Sanat Bölümü 5.7 1,166

Kızılmaske
1996 Aksiyon Özel Efekt 4.9 27,958
1996 Dram Özel Efekt 6.3 492
1995 Dram Özel Efekt    

Dönüş Yok
1994 Aksiyon Özel Efekt 6.1 16,011
1992 Aksiyon Özel Efekt 5.9 23,561
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017