Giriş Kayıt
Matt Sloan

Matt Sloan


Görsel Efekt, Özel Efekt, Oyuncu, Sanat Bölümü

Matt Sloan, görsel efekt, Özel efekt, oyuncu, sanat bölümü.

Diğer Bir İsmi: Matthew Sloan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Aksiyon Görsel Efekt 7.1 246,374

Marslı
2015 Macera Görsel Efekt 8.0 537,111

X-Men: Geçmiş Günler Gelecek
2014 Aksiyon Görsel Efekt 8.0 537,434

Hobbit: Smaug'un Çorak Toprakları
2013 Macera Görsel Efekt 7.9 504,932

Çelik Adam
2013 Aksiyon Görsel Efekt 7.1 568,478

Hobbit: Beklenmedik Yolculuk
2012 Macera Görsel Efekt 7.9 659,502
2012 Macera Görsel Efekt 7.0 470,732

Yenilmezler
2012 Aksiyon Görsel Efekt 8.1 1,031,242

Maymunlar Cehennemi: Başlangıç
2011 Aksiyon Görsel Efekt 7.6 416,683

Cennetimden Bakarken
2009 Dram Görsel Efekt 6.7 128,854
2009 Aksiyon Görsel Efekt 7.8 919,998

Yasak Bölge 9
2009 Aksiyon Görsel Efekt 8.0 549,285

Dünyanın Durduğu Gün
2008 Dram Görsel Efekt 5.5 143,027

Narnia Günlükleri: Prens Kaspiyan
2008 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 156,772

Su Atı
2007 Macera Görsel Efekt 6.5 32,727

Fantastik 4: Gümüş Sörfçü'nün Yükselişi
2007 Aksiyon Görsel Efekt 5.6 217,885

Yaşamak İçin Öldür
2007 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 45,859

Minik Örümcek Şarlot
2006 Komedi Görsel Efekt 6.4 29,151

Superman Dönüyor
2006 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 245,020

Narnia Günlükleri: Aslan, Cadı ve Dolap
2005 Macera Görsel Efekt 6.9 299,177

Maske 2
2005 Macera Görsel Efekt 2.2 42,362

Mumya Evi
2005 Korku Görsel Efekt 5.3 97,221

Yıldız Savaşları Bölüm III: Sith'in İntikamı
2005 Aksiyon Oyuncu
Özel Efekt
7.6 546,776
2003 Belgesel Özel Efekt 7.3 50
2003 Macera Görsel Efekt 6.9 55,810

Matrix Revolutions
2003 Aksiyon Görsel Efekt 6.7 375,765

Orman Kaçkını 2
2003 Komedi Görsel Efekt    

Matrix Reloaded
2003 Aksiyon Görsel Efekt 7.2 433,864

Hayalet Gemi
2002 Korku Görsel Efekt 5.5 78,099
2002 Macera Çeşitli 4.9 74,229

Yıldız Savaşları Bölüm II: Klonların Saldırısı
2002 Aksiyon Özel Efekt
Oyuncu
6.7 488,968
2002 Aksiyon Özel Efekt    

Derin Karanlık
2000 Aksiyon Özel Efekt 7.1 198,663
1999 Korku Özel Efekt 4.0 2,696
1999 Korku Özel Efekt    
1997 Macera Sanat Bölümü 5.7 1,166

Kızılmaske
1996 Aksiyon Özel Efekt 4.9 27,958
1996 Dram Özel Efekt 6.3 492
1995 Dram Özel Efekt    

Dönüş Yok
1994 Aksiyon Özel Efekt 6.1 16,011
1992 Aksiyon Özel Efekt 5.9 23,561
Film Altyazıları
Doctor Strange (13,321) Allied (11,444) Moana (7,106) Lion (5,454) Arrival (3,763) Hacksaw Ridge (3,190) Nocturnal Animals (2,949) Shut In (2,237) Underworld: Blood Wars (2,204) Fences (1,860)
Dizi Altyazıları
Supernatural (10,887) The Expanse (7,436) Taboo (7,418) Legion (6,046) Arrow (5,800) The Big Bang Theory (5,587) Vikings (4,479) The Blacklist (3,166) Sherlock (2,787) Suits (2,629)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017