Giriş Kayıt
Matt Sloan

Matt Sloan


Görsel Efekt, Özel Efekt, Oyuncu, Sanat Bölümü

Matt Sloan, görsel efekt, Özel efekt, oyuncu, sanat bölümü.

Diğer Bir İsmi: Matthew Sloan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Labirent: Son İsyan
2018 Aksiyon Görsel Efekt    
2016 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 297,761

Marslı
2015 Macera Görsel Efekt 8.0 582,187

X-Men: Geçmiş Günler Gelecek
2014 Aksiyon Görsel Efekt 8.0 566,991

Hobbit: Smaug'un Çorak Toprakları
2013 Macera Görsel Efekt 7.9 525,359

Çelik Adam
2013 Aksiyon Görsel Efekt 7.1 591,674

Hobbit: Beklenmedik Yolculuk
2012 Macera Görsel Efekt 7.9 681,190
2012 Macera Görsel Efekt 7.0 504,233

Yenilmezler
2012 Aksiyon Görsel Efekt 8.1 1,066,116

Maymunlar Cehennemi: Başlangıç
2011 Aksiyon Görsel Efekt 7.6 440,567

Cennetimden Bakarken
2009 Dram Görsel Efekt 6.7 133,325
2009 Aksiyon Görsel Efekt 7.8 956,273

Yasak Bölge 9
2009 Aksiyon Görsel Efekt 8.0 567,465

Dünyanın Durduğu Gün
2008 Dram Görsel Efekt 5.5 146,811

Narnia Günlükleri: Prens Kaspiyan
2008 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 163,136

Su Atı
2007 Macera Görsel Efekt 6.5 33,355

Fantastik 4: Gümüş Sörfçü'nün Yükselişi
2007 Aksiyon Görsel Efekt 5.6 224,040

Yaşamak İçin Öldür
2007 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 46,600

Minik Örümcek Şarlot
2006 Komedi Görsel Efekt 6.3 30,446

Superman Dönüyor
2006 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 249,884

Narnia Günlükleri: Aslan, Cadı ve Dolap
2005 Macera Görsel Efekt 6.9 311,235

Maske 2
2005 Macera Görsel Efekt 2.2 44,583

Mumya Evi
2005 Korku Görsel Efekt 5.3 100,516

Yıldız Savaşları Bölüm III: Sith'in İntikamı
2005 Aksiyon Oyuncu
Özel Efekt
7.6 571,588
2003 Belgesel Özel Efekt 7.3 50
2003 Macera Görsel Efekt 6.9 57,505

Matrix Revolutions
2003 Aksiyon Görsel Efekt 6.7 387,915

Orman Kaçkını 2
2003 Komedi Görsel Efekt    

Matrix Reloaded
2003 Aksiyon Görsel Efekt 7.2 447,512

Hayalet Gemi
2002 Korku Görsel Efekt 5.5 80,658
2002 Macera Çeşitli 5.0 77,994

Yıldız Savaşları Bölüm II: Klonların Saldırısı
2002 Aksiyon Özel Efekt
Oyuncu
6.6 511,859
2002 Aksiyon Özel Efekt    

Derin Karanlık
2000 Aksiyon Özel Efekt 7.1 203,511
1999 Korku Özel Efekt 4.0 2,696
1999 Korku Özel Efekt    
1997 Macera Sanat Bölümü 5.7 1,166

Kızılmaske
1996 Aksiyon Özel Efekt 4.9 28,912
1996 Dram Özel Efekt 6.3 492
1995 Dram Özel Efekt    

Dönüş Yok
1994 Aksiyon Özel Efekt 6.1 16,441
1992 Aksiyon Özel Efekt 5.9 23,561
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017