Giriş Kayıt
Matt Sloan

Matt Sloan


Görsel Efekt, Özel Efekt, Oyuncu, Sanat Bölümü

Matt Sloan, görsel efekt, Özel efekt, oyuncu, sanat bölümü.

Diğer Bir İsmi: Matthew Sloan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Aksiyon Görsel Efekt 7.1 269,589

Marslı
2015 Macera Görsel Efekt 8.0 551,886

X-Men: Geçmiş Günler Gelecek
2014 Aksiyon Görsel Efekt 8.0 549,464

Hobbit: Smaug'un Çorak Toprakları
2013 Macera Görsel Efekt 7.9 511,562

Çelik Adam
2013 Aksiyon Görsel Efekt 7.1 574,952

Hobbit: Beklenmedik Yolculuk
2012 Macera Görsel Efekt 7.9 666,262
2012 Macera Görsel Efekt 7.0 477,245

Yenilmezler
2012 Aksiyon Görsel Efekt 8.1 1,041,938

Maymunlar Cehennemi: Başlangıç
2011 Aksiyon Görsel Efekt 7.6 420,921

Cennetimden Bakarken
2009 Dram Görsel Efekt 6.7 130,268
2009 Aksiyon Görsel Efekt 7.8 931,803

Yasak Bölge 9
2009 Aksiyon Görsel Efekt 8.0 554,833

Dünyanın Durduğu Gün
2008 Dram Görsel Efekt 5.5 144,253

Narnia Günlükleri: Prens Kaspiyan
2008 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 158,809

Su Atı
2007 Macera Görsel Efekt 6.5 33,037

Fantastik 4: Gümüş Sörfçü'nün Yükselişi
2007 Aksiyon Görsel Efekt 5.6 219,684

Yaşamak İçin Öldür
2007 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 46,108

Minik Örümcek Şarlot
2006 Komedi Görsel Efekt 6.4 29,560

Superman Dönüyor
2006 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 246,366

Narnia Günlükleri: Aslan, Cadı ve Dolap
2005 Macera Görsel Efekt 6.9 303,091

Maske 2
2005 Macera Görsel Efekt 2.2 43,011

Mumya Evi
2005 Korku Görsel Efekt 5.3 98,095

Yıldız Savaşları Bölüm III: Sith'in İntikamı
2005 Aksiyon Oyuncu
Özel Efekt
7.6 555,037
2003 Belgesel Özel Efekt 7.3 50
2003 Macera Görsel Efekt 6.9 56,322

Matrix Revolutions
2003 Aksiyon Görsel Efekt 6.7 379,863

Orman Kaçkını 2
2003 Komedi Görsel Efekt    

Matrix Reloaded
2003 Aksiyon Görsel Efekt 7.2 438,341

Hayalet Gemi
2002 Korku Görsel Efekt 5.5 78,862
2002 Macera Çeşitli 4.9 75,245

Yıldız Savaşları Bölüm II: Klonların Saldırısı
2002 Aksiyon Özel Efekt
Oyuncu
6.7 496,656
2002 Aksiyon Özel Efekt    

Derin Karanlık
2000 Aksiyon Özel Efekt 7.1 200,124
1999 Korku Özel Efekt 4.0 2,696
1999 Korku Özel Efekt    
1997 Macera Sanat Bölümü 5.7 1,166

Kızılmaske
1996 Aksiyon Özel Efekt 4.9 28,502
1996 Dram Özel Efekt 6.3 492
1995 Dram Özel Efekt    

Dönüş Yok
1994 Aksiyon Özel Efekt 6.1 16,011
1992 Aksiyon Özel Efekt 5.9 23,561
Film Altyazıları
Fifty Shades Darker (3,764) Silence (1,861) Personal Shopper (1,628) Gold (1,559) Split (1,082) La La Land (1,056) Get Out (720) The Age of Shadows (711) The Great Wall (708) The Void (707)
Dizi Altyazıları
Fargo (4,809) Supernatural (4,610) The Flash (4,463) Arrow (3,923) The Big Bang Theory (3,209) Better Call Saul (2,876) Gotham (1,527) Game of Thrones (1,481) Vikings (1,209) Into the Badlands (1,165)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017