Giriş Kayıt
Matt Sloan

Matt Sloan


Görsel Efekt, Özel Efekt, Oyuncu, Sanat Bölümü

Matt Sloan, görsel efekt, Özel efekt, oyuncu, sanat bölümü.

Diğer Bir İsmi: Matthew Sloan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Aksiyon Görsel Efekt 7.1 261,091

Marslı
2015 Macera Görsel Efekt 8.0 546,096

X-Men: Geçmiş Günler Gelecek
2014 Aksiyon Görsel Efekt 8.0 545,526

Hobbit: Smaug'un Çorak Toprakları
2013 Macera Görsel Efekt 7.9 508,684

Çelik Adam
2013 Aksiyon Görsel Efekt 7.1 572,025

Hobbit: Beklenmedik Yolculuk
2012 Macera Görsel Efekt 7.9 663,313
2012 Macera Görsel Efekt 7.0 474,490

Yenilmezler
2012 Aksiyon Görsel Efekt 8.1 1,037,631

Maymunlar Cehennemi: Başlangıç
2011 Aksiyon Görsel Efekt 7.6 419,131

Cennetimden Bakarken
2009 Dram Görsel Efekt 6.7 129,740
2009 Aksiyon Görsel Efekt 7.8 926,932

Yasak Bölge 9
2009 Aksiyon Görsel Efekt 8.0 552,352

Dünyanın Durduğu Gün
2008 Dram Görsel Efekt 5.5 143,796

Narnia Günlükleri: Prens Kaspiyan
2008 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 157,941

Su Atı
2007 Macera Görsel Efekt 6.5 32,893

Fantastik 4: Gümüş Sörfçü'nün Yükselişi
2007 Aksiyon Görsel Efekt 5.6 218,897

Yaşamak İçin Öldür
2007 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 45,993

Minik Örümcek Şarlot
2006 Komedi Görsel Efekt 6.4 29,365

Superman Dönüyor
2006 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 245,817

Narnia Günlükleri: Aslan, Cadı ve Dolap
2005 Macera Görsel Efekt 6.9 301,445

Maske 2
2005 Macera Görsel Efekt 2.2 42,720

Mumya Evi
2005 Korku Görsel Efekt 5.3 97,668

Yıldız Savaşları Bölüm III: Sith'in İntikamı
2005 Aksiyon Oyuncu
Özel Efekt
7.6 551,532
2003 Belgesel Özel Efekt 7.3 50
2003 Macera Görsel Efekt 6.9 56,105

Matrix Revolutions
2003 Aksiyon Görsel Efekt 6.7 378,222

Orman Kaçkını 2
2003 Komedi Görsel Efekt    

Matrix Reloaded
2003 Aksiyon Görsel Efekt 7.2 436,577

Hayalet Gemi
2002 Korku Görsel Efekt 5.5 78,506
2002 Macera Çeşitli 4.9 74,781

Yıldız Savaşları Bölüm II: Klonların Saldırısı
2002 Aksiyon Özel Efekt
Oyuncu
6.7 493,446
2002 Aksiyon Özel Efekt    

Derin Karanlık
2000 Aksiyon Özel Efekt 7.1 199,492
1999 Korku Özel Efekt 4.0 2,696
1999 Korku Özel Efekt    
1997 Macera Sanat Bölümü 5.7 1,166

Kızılmaske
1996 Aksiyon Özel Efekt 4.9 28,391
1996 Dram Özel Efekt 6.3 492
1995 Dram Özel Efekt    

Dönüş Yok
1994 Aksiyon Özel Efekt 6.1 16,011
1992 Aksiyon Özel Efekt 5.9 23,561
Film Altyazıları
Live by Night (10,356) Resident Evil: The Final Chapter (8,979) Hidden Figures (4,754) Rogue One (4,539) Patriots Day (4,361) Assassin's Creed (3,843) Split (3,558) Allied (3,486) Paterson (3,341) Why Him? (2,509)
Dizi Altyazıları
Legion (4,582) The 100 (4,092) Black Sails (3,542) Arrow (3,304) The Expanse (3,114) The Originals (2,787) Colony (2,614) The Flash (2,345) The Last Kingdom (2,247) Into the Badlands (2,183)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017