Giriş Kayıt
John Sloan

John Sloan


Oyuncu

John Sloan, oyuncu. The Mountain King (2000) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Macera 6.2 1,972
2012 Komedi Oyuncu 6.0 522

Aşk Yolculuğu
2006 Komedi Oyuncu 5.6 5,638
2005 Aksiyon Oyuncu 6.6 7,554
2005 Dram Oyuncu 6.8 2,961
1999 Dram Oyuncu 7.0 4,797
Dizi Altyazıları
Vikings (9,031) Supernatural (3,861) Mr. Robot (3,727) The Big Bang Theory (3,168) Game of Thrones (3,142) Gotham (2,966) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,803) Shameless (2,759) Arrow (2,732) The Flash (1,862)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017