Giriş Kayıt
John Sloan

John Sloan


Oyuncu

John Sloan, oyuncu. The Mountain King (2000) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Macera    
2012 Komedi Oyuncu 6.0 522

Aşk Yolculuğu
2006 Komedi Oyuncu 5.6 5,526
2005 Aksiyon Oyuncu    
2005 Dram Oyuncu 6.8 2,961
1999 Dram Oyuncu 7.0 4,653
Film Altyazıları
Gold (2,564) Personal Shopper (1,703) Get Out (1,686) Logan (1,493) Silence (1,400) The Age of Shadows (1,007) Split (962) La La Land (923) Rings (871) The Fate of the Furious (857)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (6,122) The Flash (4,848) Into the Badlands (3,228) Gotham (2,338) The Blacklist (1,830) Fargo (1,764) Game of Thrones (1,495) Vikings (1,439) The Last Kingdom (1,432) Billions (1,259)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017