Giriş Kayıt
David Slingsby

David Slingsby


Oyuncu

David Slingsby, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1995 Aksiyon Oyuncu    

Avcı
1990 Macera Oyuncu 6.8 16,485
1987 Dram Oyuncu    
1985 Dram Oyuncu 5.7 36
1985 Aksiyon Oyuncu 6.0 2,407

Çılgın Maks 2: Savaşcı
1981 Aksiyon Oyuncu 7.6 145,973
Film Altyazıları
Thor: Ragnarok (21,427) Blade Runner 2049 (3,534) Jigsaw (2,532) Geostorm (2,340) Last Flag Flying (1,712) The Man from Earth: Holocene (1,496) Dunkirk (1,324) It (1,053) The Foreigner (1,017) Justice League (813)
Dizi Altyazıları
Vikings (11,743) Shameless (6,180) Black Mirror (5,903) Star Trek: Discovery (3,453) The Big Bang Theory (3,308) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,184) Supernatural (3,109) The X Files (2,113) The Gifted (1,974) The Blacklist (1,629)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018