Giriş Kayıt
David Slingsby

David Slingsby


Oyuncu

David Slingsby, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1995 Aksiyon Oyuncu    

Avcı
1990 Macera Oyuncu 6.8 16,884
1987 Dram Oyuncu    
1985 Dram Oyuncu 5.7 36
1985 Aksiyon Oyuncu 6.0 2,407

Çılgın Maks 2: Savaşcı
1981 Aksiyon Oyuncu 7.6 148,428
Dizi Altyazıları
Westworld (5,831) La casa de papel (3,849) The 100 (2,885) The Expanse (2,773) The Flash (2,651) Supernatural (1,971) Legion (1,866) The Big Bang Theory (1,654) Krypton (1,572) Vikings (1,496)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018