Giriş Kayıt
Yavuz Selekman

Yavuz Selekman (67)


Oyuncu

Yavuz Selekman, 15 Şubat 1937 doğumlu oyuncu. Tarzan Korkusuz Adam (1974) yapımıyla biliniyor.08 Mart 2004 tarihinde (67 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 15 Şubat 1937
Ölüm Tarihi: 08 Mart 2004
Burcu: Kova
9.0 (1 Oy)
  • Currently 180/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (12)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2002 65 Macera Oyuncu 6.0 46
1993 56 Biyografi Oyuncu    
1983 46 Aksiyon Oyuncu 6.0 147
1982 45 Oyuncu 5.8 132
1977 40 Dram Oyuncu 5.5 31
1977 40 Macera Oyuncu 4.8 6
1976 39 Dram Oyuncu 7.0 140
1976 39 Macera Oyuncu 5.8 403
1976 39 Komedi Oyuncu 7.7 3,174
1976 39 Dram Oyuncu 6.6 276
1976 39 Aksiyon Oyuncu 6.7 53
1976 39 Macera Oyuncu 5.0 46
1975 38 Dram Oyuncu 5.9 64
1975 38 Komedi Oyuncu 5.4 236
1975 38 Dram Oyuncu 7.2 10
1975 38 Aksiyon Oyuncu 5.4 32
1975 38 Aksiyon Oyuncu 6.1 341

Dört Hergele
1974 37 Suç Oyuncu 5.3 36
1974 37 Aksiyon Oyuncu 6.1 893
1974 37 Oyuncu 4.9 16
1974 37 Dram Oyuncu 5.1 11

Üç Dev Adam
1973 36 Aksiyon Oyuncu 4.6 419
1973 36 Fantastik Oyuncu 5.5 16
1973 36 Oyuncu 5.9 17
1973 36 Oyuncu 4.8 12
1972 35 Romantik Oyuncu 6.0 47
1972 35 Komedi Oyuncu 6.1 806
1972 35 Oyuncu 4.7 90
1972 35 Dram Oyuncu 6.6 14
1972 35 Macera Oyuncu 5.4 8
1971 34 Western Oyuncu 6.7 46
1971 34 Aksiyon Oyuncu 6.3 89
1970 33 Aksiyon Oyuncu 6.0 33
1970 33 Aksiyon Oyuncu 6.2 20
1970 33 Dram Oyuncu 6.3 39
1970 33 Macera Oyuncu 7.4 36
1969 32 Aksiyon Oyuncu 6.0 23
1969 32 Oyuncu 6.2 43
1969 32 Macera Oyuncu 6.4 19
1968 31 Macera Oyuncu 6.9 9
1968 31 Dram Oyuncu 6.4 7
1967 30 Dram Oyuncu 7.3 42
1967 30 Aksiyon Oyuncu 6.1 60
1967 30 Western Oyuncu 4.5 14
1967 30 Macera Oyuncu 5.0 5
1966 29 Macera Oyuncu 5.8 53
1966 29 Macera Oyuncu 6.1 66
1966 29 Macera Oyuncu    
1965 28 Macera Oyuncu 7.1 65
1964 27 Romantik Oyuncu 5.7 35
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017