Giriş Kayıt
Wayne Sleep

Wayne Sleep (68)


Oyuncu

Wayne Philip Colin Sleep, 17 Temmuz 1948 Lipson Vale, Plymouth, Devon, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu. Dash (1986) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Wayne Philip Colin Sleep
Doğum Tarihi: 17 Temmuz 1948
Doğum Yeri: Lipson Vale, Plymouth, Devon, İngiltere, Birleşik Krallık
Diğer Bir İsmi: Wayne Sleep O.B.E.
Burcu: Yengeç
Web Sitesi:
Boyu: 1.57 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Animasyon Oyuncu    
2014 66 Belgesel Oyuncu 6.7 179
1998 50 Biyografi Oyuncu 7.5 78,750

Büyük Tren Soygunu
1979 31 Macera Oyuncu 7.0 12,117

Nil'de Ölüm
1978 30 Suç Çeşitli 7.2 20,728
1976 28 Macera Oyuncu 7.1 1,947
Film Altyazıları
Gold (5,858) Get Out (3,060) Logan (2,574) Rings (2,323) The Age of Shadows (1,934) La La Land (1,781) Split (1,635) Sand Castle (1,491) Zashchitniki (1,463) The Great Wall (1,281)
Dizi Altyazıları
The Blacklist (4,630) Fargo (3,698) The Last Kingdom (2,372) The Expanse (2,088) Doctor Who (1,984) Into the Badlands (1,954) Vikings (1,664) Game of Thrones (1,650) Better Call Saul (1,551) Supernatural (1,480)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017