Giriş Kayıt
Wayne Sleep

Wayne Sleep (68)


Oyuncu

Wayne Philip Colin Sleep, 17 Temmuz 1948 Lipson Vale, Plymouth, Devon, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu. Dash (1986) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Wayne Philip Colin Sleep
Doğum Tarihi: 17 Temmuz 1948
Doğum Yeri: Lipson Vale, Plymouth, Devon, İngiltere, Birleşik Krallık
Diğer Bir İsmi: Wayne Sleep O.B.E.
Burcu: Yengeç
Web Sitesi:
Boyu: 1.57 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Animasyon Oyuncu    
2014 66 Belgesel Oyuncu 6.7 179
1998 50 Biyografi Oyuncu 7.5 78,117

Büyük Tren Soygunu
1979 31 Macera Oyuncu 7.0 12,117

Nil'de Ölüm
1978 30 Suç Çeşitli 7.2 20,441
1976 28 Macera Oyuncu 7.1 1,882
Film Altyazıları
Doctor Strange (13,321) Allied (11,444) Moana (7,106) Lion (5,454) Arrival (3,763) Hacksaw Ridge (3,190) Nocturnal Animals (2,949) Shut In (2,237) Underworld: Blood Wars (2,204) Fences (1,860)
Dizi Altyazıları
Supernatural (10,887) The Expanse (7,436) Taboo (7,418) Legion (6,046) Arrow (5,800) The Big Bang Theory (5,587) Vikings (4,479) The Blacklist (3,166) Sherlock (2,787) Suits (2,629)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017