Giriş Kayıt
Jonathan Slavin

Jonathan Slavin


Oyuncu, Sanat Bölümü

Jonathan Slavin, oyuncu, sanat bölümü. Better Off Ted (2009), Edepsiz Kız (2010), Andy Richter Controls the Universe (2002), Dr. Ken (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Oyuncu 7.0 1,943
2017 Biyografi Oyuncu 7.7 806
2017 Dram    
2016 Komedi Oyuncu 7.7 3,876
2016 Komedi Oyuncu 7.1 17
2015 Komedi Oyuncu 5.7 3,208

Aşk ve Merhamet
2014 Biyografi Oyuncu 7.4 28,547

Alexander ve Felaket, Korkunç, Berbat, Çok Kötü Bir Gün
2014 Komedi Oyuncu 6.2 33,153
2014 Komedi Oyuncu    
2013 Komedi Oyuncu 8.2 59
2013 Komedi Oyuncu 5.4 557
2012 Müzikal Oyuncu    

Edepsiz Kız
2010 Komedi Oyuncu 6.5 9,235
2010 Komedi Oyuncu 6.9 2,944
2010 Komedi Oyuncu    

Sihirli Dağ
2009 Aksiyon Oyuncu 5.7 46,676
2009 Komedi Oyuncu 8.2 22,613

Dehşet Ormanı
2008 Aksiyon Oyuncu 4.9 1,223
2005 Dram Oyuncu 6.7 489

Benim Adım Earl
2005 Komedi Oyuncu 7.8 87,114

Bir Külkedisi Masalı
2004 Komedi Oyuncu 5.9 68,474
2004 Dram Oyuncu 7.1 3,229
2003 Dram Oyuncu 6.1 2,969
2002 Komedi Oyuncu 8.1 1,374
2000 Dram Oyuncu 6.6 605
1998 Komedi Oyuncu 7.0 2,947
1997 Komedi Oyuncu 6.3 24,893
1995 Komedi Oyuncu 6.2 2,634
1994 Dram Sanat Bölümü 5.2 568
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017