Giriş Kayıt
Jon Slan

Jon Slan


Yapımcı

Toronto, Ontario, Canada, Toronto, Ontario, Kanada doğumlu yapımcı.

Gerçek İsmi: Toronto, Ontario, Canada
Doğum Yeri: Toronto, Ontario, Kanada
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Aksiyon Yapımcı    

Aile Dostu
2005 Dram Yapımcı    
1999 Komedi Yapımcı 6.3 495

Ateşten Kalbe, Akıldan Dumana
1998 Komedi Yapımcı 8.2 442,459
1997 Komedi Yapımcı 6.2 253

Yardımcı
1997 Suç Yapımcı 5.9 134
1997 Komedi Yapımcı 7.2 2,570
1996 Suç Yapımcı    
1995 Dram Yapımcı    
1994 Aksiyon Yapımcı 6.6 37,421
1993 Gizem Yapımcı    

Sevgili Müdürüm
1992 Dram Yapımcı    
1991 Macera Yapımcı    
1989 Suç Yapımcı    
1979 Dram Yapımcı 6.8 70
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017