Giriş Kayıt
Eric Slade

Eric Slade


Yönetmen

Eric Slade, yönetmen.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Büyük Haz
2013 Belgesel Yönetmen 7.7 73
2004 Belgesel Yönetmen    
2004 Belgesel Yönetmen    
2004 Belgesel Yönetmen    
2004 Belgesel Yönetmen    
2004 Belgesel Yönetmen    
2004 Belgesel Yönetmen    
2004 Belgesel Yönetmen    
2004 Belgesel Yönetmen    
2004 Belgesel Yönetmen    
2004 Belgesel Yönetmen    
2004 Belgesel Yönetmen    
2004 Belgesel Yönetmen    
2004 Belgesel Yönetmen    
2004 Belgesel Yönetmen    
2004 Belgesel Yönetmen    
2004 Belgesel Yönetmen    
2004 Belgesel Yönetmen    
2004 Belgesel Yönetmen    
2004 Belgesel Yönetmen    
2004 Belgesel Yönetmen    
2004 Belgesel Yönetmen    
2004 Belgesel Yönetmen    
Dizi Altyazıları
Westworld (6,161) The Expanse (3,219) The 100 (2,866) La casa de papel (2,156) Colony (1,899) The Crossing (1,652) Luke Cage (1,526) Genius (1,383) 12 Monkeys (1,200) Vikings (1,155)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018