Giriş Kayıt
Jennifer Sky

Jennifer Sky (40)


Oyuncu

Jennifer Sky, 13 Ekim 1976 Palm Beach, Florida, ABD doğumlu oyuncu. Ölüm Bizi Gözetliyor (2002), (1995) Zeyna: Savaşçı Prenses (1995), (2004) Asla Yalnız Ölme (2004), (2008) Meet Market (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 13 Ekim 1976
Doğum Yeri: Palm Beach, Florida, ABD
Takma İsmi: Jen
Burcu: Terazi
Web Sitesi: |
Boyu: 1.70 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (12)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Başka Bir Yerde
2010 34 Dram Oyuncu 6.3 36,800
2008 32 Komedi Oyuncu 3.5 503

Asla Yalnız Ölme
2004 28 Aksiyon Oyuncu 5.7 4,843
2003 Aksiyon Oyuncu    

Ölüm Bizi Gözetliyor
2002 26 Korku Oyuncu 5.6 10,343

CSI: Miami 1
2002 Aksiyon Oyuncu 6.4 45,343

Alçak Adam
2001 25 Komedi Oyuncu 5.9 112,079
2001 Bilim-Kurgu Oyuncu    

Zeyna: Savaşçı Prenses
1995 Aksiyon Oyuncu 6.7 33,538
1963 Dram Oyuncu 6.8 3,445
Film Altyazıları
Fantastic Beasts and Where to Find Them (15,379) Passengers (9,039) Doctor Strange (5,429) Arrival (4,088) Fences (3,431) Assassin's Creed (3,291) Allied (3,129) Hacksaw Ridge (2,649) Moana (2,122) Forushande (1,714)
Dizi Altyazıları
Supernatural (12,145) Taboo (9,827) The 100 (9,224) Legion (8,893) The Big Bang Theory (6,600) Black Sails (6,460) Arrow (5,200) Vikings (4,107) The Expanse (3,641) The Flash (3,641)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017