Giriş Kayıt
Jennifer Sky

Jennifer Sky (41)


Oyuncu

Jennifer Sky, 13 Ekim 1976 Palm Beach, Florida, ABD doğumlu oyuncu. Ölüm Bizi Gözetliyor (2002), (1995) Zeyna: Savaşçı Prenses (1995), (2004) Asla Yalnız Ölme (2004), (2004) Meet Market (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 13 Ekim 1976
Doğum Yeri: Palm Beach, Florida, ABD
Takma İsmi: Jen
Burcu: Terazi
Web Sitesi: |
Boyu: 1.70 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (12)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Başka Bir Yerde
2010 34 Dram Oyuncu 6.3 38,643

Asla Yalnız Ölme
2004 28 Aksiyon Oyuncu 5.7 4,843
2004 28 Komedi Oyuncu 3.5 510
2003 Aksiyon Oyuncu    

Ölüm Bizi Gözetliyor
2002 26 Korku Oyuncu 5.6 10,343

CSI: Miami 1
2002 Aksiyon Oyuncu 6.4 47,360

Alçak Adam
2001 25 Komedi Oyuncu 5.9 116,357
2001 Bilim-Kurgu Oyuncu    

Zeyna: Savaşçı Prenses
1995 Aksiyon Oyuncu 6.7 35,647
1963 Dram Oyuncu 6.8 3,664
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018