Giriş Kayıt
Josef Skvorecký

Josef Skvorecký (87)


Senarist, Oyuncu

Josef Skvorecký, 27 Eylül 1924 Nachod, Çekoslavakya [bugünkü Nachod, Çek Cumhuriyeti] doğumlu senarist, oyuncu. Sest cerných dívek aneb Proc zmizel Zajíc? (1969) yapımıyla biliniyor.03 Ocak 2012 tarihinde (87 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 27 Eylül 1924
Ölüm Tarihi: 03 Ocak 2012
Doğum Yeri: Nachod, Çekoslavakya [bugünkü Nachod, Çek Cumhuriyeti]
Diğer Bir İsmi: dr. Josef Skvorecky
Burcu: Terazi
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1991 67 Komedi Senarist 7.0 219
1969 45 Komedi Senarist    
1969 45 Komedi Senarist 7.2 127
1968 44 Suç Oyuncu
Senarist
6.8 95
1966 42 Dram Oyuncu 7.3 982
1966 42 Komedi Senarist 6.8 55
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017