Giriş Kayıt
Vladimir Skomarovsky

Vladimir Skomarovsky (78)


Oyuncu

Vladimir Skomarovsky, 10 Ekim 1938 Odessa, Ukrainian SSR, USSR doğumlu oyuncu. JAG (1995) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 10 Ekim 1938
Doğum Yeri: Odessa, Ukrainian SSR, USSR
Burcu: Terazi
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Gürültü
2007 69 Komedi Oyuncu 6.2 3,872
1995 Aksiyon Oyuncu 6.6 13,779

Kanuna Karşı
1993 55 Aksiyon Oyuncu 5.4 171

Hollywood Rüyası
1989 51 Komedi Oyuncu 6.3 3,859

Kara Kartal
1988 50 Aksiyon Oyuncu 3.7 5,113

Öldüren Cazibe
1987 49 Dram Oyuncu 6.9 58,097
1987 Macera Oyuncu    
1984 46 Bilim-Kurgu Oyuncu 6.8 42,714
Film Altyazıları
Live by Night (12,489) Resident Evil: The Final Chapter (5,875) Why Him? (5,186) Rogue One (3,948) Patriots Day (3,092) Assassin's Creed (2,971) Hidden Figures (2,962) Paterson (2,174) Allied (2,166) Split (2,151)
Dizi Altyazıları
Black Sails (4,049) The 100 (3,697) Legion (3,151) Into the Badlands (2,841) The Originals (2,600) The Last Kingdom (2,263) Arrow (2,020) Vikings (1,837) The Expanse (1,763) Designated Survivor (1,744)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017