Giriş Kayıt
Vladimir Skomarovsky

Vladimir Skomarovsky (79)


Oyuncu

Vladimir Skomarovsky, 10 Ekim 1938 Odessa, Ukrainian SSR, USSR doğumlu oyuncu. JAG (1995) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 10 Ekim 1938
Doğum Yeri: Odessa, Ukrainian SSR, USSR
Burcu: Terazi
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Gürültü
2007 69 Komedi Oyuncu 6.2 3,872
1995 Aksiyon Oyuncu 6.6 14,347

Kanuna Karşı
1993 55 Aksiyon Oyuncu 5.4 171

Hollywood Rüyası
1989 51 Komedi Oyuncu 6.3 3,859

Kara Kartal
1988 50 Aksiyon Oyuncu 3.7 5,113

Öldüren Cazibe
1987 49 Dram Oyuncu 6.9 62,621
1984 46 Bilim-Kurgu Oyuncu 6.8 44,776
1983 Macera Oyuncu 7.1 1,603
Film Altyazıları
Red Sparrow (5,894) Den of Thieves (2,898) Hostiles (2,784) 12 Strong (2,650) Maze Runner: The Death Cure (2,513) Winchester (1,921) Submergence (1,590) Peter Rabbit (1,543) The Commuter (1,202) Wildling (946)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (7,722) Supernatural (3,834) The Flash (3,557) The Terror (3,346) Legion (3,142) The Big Bang Theory (2,145) The Crossing (1,992) The Expanse (1,915) Gotham (1,817) Arrow (1,714)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018