Giriş Kayıt
Marianne Skiba

Marianne Skiba


Makyaj, Oyuncu

Marianne Skiba, makyaj, oyuncu. Me and Earl and the Dying Girl (2015), Riddle (2013), Garip Bir Aşk Öyküsü (2008), Aydaki Adam (1999) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Mary Anne Skiba | Mary Ann Skiba | Skiba
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Korku Makyaj 4.3 11,576
2016 Dram Makyaj 7.6 6,075

Mutlu Yıllar
2015 Komedi Makyaj 5.7 13,810

Babalar ve Kızları
2015 Dram Makyaj 7.1 17,646

Son Şans
2015 Aksiyon Makyaj 7.4 178,763
2015 Komedi Makyaj 7.8 98,412

Doğruyu Söyle
2015 Biyografi Makyaj 7.1 65,677

Foxcatcher Takımı
2014 Biyografi Makyaj 7.0 117,759

Aynı Yıldızın Altında
2014 Dram Makyaj 7.8 283,024
2013 Gerilim Makyaj 4.1 1,703

Cankurtaran
2013 Dram Makyaj 5.7 12,447
2012 Aksiyon Makyaj 7.0 259,491

Boyun Eğmeyeceğim
2012 Dram Makyaj 6.4 5,218

Kaçış
2011 Aksiyon Makyaj 5.1 68,641

Büyük Dövüş
2011 Dram Makyaj 8.2 368,056

Kaçış Planı
2010 Suç Makyaj 7.4 156,332
2009 Aile Makyaj 5.5 497

Kızlar Tarikatında Cinayet
2009 Korku Makyaj 5.1 25,444
2009 Gerilim Makyaj 5.4 3,609

Garip Bir Aşk Öyküsü
2008 Komedi Makyaj 6.6 157,479

Aile Babası
2000 Komedi Makyaj 6.7 91,011

Aydaki Adam
1999 Biyografi Makyaj 7.4 106,639
1993 Korku Oyuncu
Makyaj
5.6 79
1990 Suç Makyaj 7.7 26,913
1987 Belgesel Makyaj 7.9 1,046
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017