Giriş Kayıt
Marianne Skiba

Marianne Skiba


Makyaj, Oyuncu

Marianne Skiba, makyaj, oyuncu. Me and Earl and the Dying Girl (2015), Riddle (2013), Downward Dog (2017), Garip Bir Aşk Öyküsü (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Mary Anne Skiba | Mary Ann Skiba | Skiba
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Makyaj 6.9 517
2017 Korku Makyaj 4.3 7,266
2016 Dram Makyaj 7.6 5,637

Mutlu Yıllar
2015 Komedi Makyaj 5.7 12,923

Babalar ve Kızları
2015 Dram Makyaj 7.1 15,906

Son Şans
2015 Aksiyon Makyaj 7.4 169,225
2015 Komedi Makyaj 7.8 92,151

Doğruyu Söyle
2015 Biyografi Makyaj 7.1 61,338

Foxcatcher Takımı
2014 Biyografi Makyaj 7.0 114,557

Aynı Yıldızın Altında
2014 Dram Makyaj 7.8 271,431
2013 Gerilim Makyaj 4.1 1,703

Cankurtaran
2013 Dram Makyaj 5.7 12,127
2012 Aksiyon Makyaj 7.0 250,925

Boyun Eğmeyeceğim
2012 Dram Makyaj 6.4 5,218

Kaçış
2011 Aksiyon Makyaj 5.0 67,352

Büyük Dövüş
2011 Dram Makyaj 8.2 355,897

Kaçış Planı
2010 Suç Makyaj 7.4 153,000
2009 Aile Makyaj 5.5 497

Kızlar Tarikatında Cinayet
2009 Korku Makyaj 5.1 24,894
2009 Gerilim Makyaj 5.4 3,609

Garip Bir Aşk Öyküsü
2008 Komedi Makyaj 6.6 154,974

Aile Babası
2000 Komedi Makyaj 6.7 89,544

Aydaki Adam
1999 Biyografi Makyaj 7.4 104,207
1993 Korku Oyuncu
Makyaj
5.6 79
1990 Suç Makyaj 7.7 26,260
1987 Belgesel Makyaj 7.9 1,046
Dizi Altyazıları
The Flash (6,871) Fargo (5,680) Arrow (4,749) The 100 (4,405) Better Call Saul (3,561) Lucifer (3,023) 12 Monkeys (2,415) Supernatural (2,325) American Gods (2,317) Game of Thrones (2,155)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017