Giriş Kayıt
Marianne Skiba

Marianne Skiba


Makyaj, Oyuncu

Marianne Skiba, makyaj, oyuncu. Ben, Earl ve Ölen Kız (2015), Riddle (2013), Garip Bir Aşk Öyküsü (2008), Aydaki Adam (1999) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Mary Anne Skiba | Mary Ann Skiba | Skiba
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Korku Makyaj 4.3 13,831
2016 Dram Makyaj 7.6 6,431

Mutlu Yıllar
2015 Komedi Makyaj 5.7 15,773

Babalar ve Kızları
2015 Dram Makyaj 7.1 18,798

Son Şans
2015 Aksiyon Makyaj 7.4 185,824

Ben, Earl ve Ölen Kız
2015 Komedi Makyaj 7.8 103,779

Doğruyu Söyle
2015 Biyografi Makyaj 7.1 71,028

Foxcatcher Takımı
2014 Biyografi Makyaj 7.0 120,701

Aynı Yıldızın Altında
2014 Dram Makyaj 7.8 292,478
2013 Gerilim Makyaj 4.1 1,703

Cankurtaran
2013 Dram Makyaj 5.7 12,747
2012 Aksiyon Makyaj 7.0 265,559

Boyun Eğmeyeceğim
2012 Dram Makyaj 6.4 5,218

Kaçış
2011 Aksiyon Makyaj 5.1 69,776

Büyük Dövüş
2011 Dram Makyaj 8.2 381,127

Kaçış Planı
2010 Suç Makyaj 7.4 159,586
2009 Aile Makyaj 5.5 497

Kızlar Tarikatında Cinayet
2009 Korku Makyaj 5.1 25,827
2009 Gerilim Makyaj 5.4 3,609

Garip Bir Aşk Öyküsü
2008 Komedi Makyaj 6.6 159,626

Aile Babası
2000 Komedi Makyaj 6.7 93,151

Aydaki Adam
1999 Biyografi Makyaj 7.4 111,329
1993 Korku Oyuncu
Makyaj
5.6 79
1990 Suç Makyaj 7.7 27,476
1987 Belgesel Makyaj 7.9 1,046
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018