Giriş Kayıt
Marianne Skiba

Marianne Skiba


Makyaj, Oyuncu

Marianne Skiba, makyaj, oyuncu. Me and Earl and the Dying Girl (2015), Riddle (2013), Garip Bir Aşk Öyküsü (2008), Aydaki Adam (1999) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Mary Anne Skiba | Mary Ann Skiba | Skiba
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Korku Makyaj 3.8 2,437
2017 Komedi Makyaj    
2016 Dram Makyaj 7.6 5,189

Mutlu Yıllar
2015 Komedi Makyaj 5.7 12,573

Babalar ve Kızları
2015 Dram Makyaj 7.1 14,967

Son Şans
2015 Aksiyon Makyaj 7.4 165,475
2015 Komedi Makyaj 7.8 89,863

Doğruyu Söyle
2015 Biyografi Makyaj 7.1 59,374

Foxcatcher Takımı
2014 Biyografi Makyaj 7.0 113,301

Aynı Yıldızın Altında
2014 Dram Makyaj 7.8 267,463
2013 Gerilim Makyaj 4.1 1,703

Cankurtaran
2013 Dram Makyaj 5.7 12,018
2012 Aksiyon Makyaj 7.0 247,647

Boyun Eğmeyeceğim
2012 Dram Makyaj 6.4 5,218

Kaçış
2011 Aksiyon Makyaj 5.0 66,904

Büyük Dövüş
2011 Dram Makyaj 8.2 351,268

Kaçış Planı
2010 Suç Makyaj 7.4 151,681
2009 Aile Makyaj 5.5 497

Kızlar Tarikatında Cinayet
2009 Korku Makyaj 5.1 24,710
2009 Gerilim Makyaj 5.4 3,609

Garip Bir Aşk Öyküsü
2008 Komedi Makyaj 6.6 154,038

Aile Babası
2000 Komedi Makyaj 6.7 89,021

Aydaki Adam
1999 Biyografi Makyaj 7.4 103,445
1993 Korku Oyuncu
Makyaj
5.6 79
1990 Suç Makyaj 7.7 26,015
1987 Belgesel Makyaj 7.9 1,046
Dizi Altyazıları
The Flash (7,040) Black Sails (4,871) Into the Badlands (4,245) Iron Fist (3,024) Legion (2,320) Vikings (2,288) Billions (2,080) Arrow (1,819) Game of Thrones (1,819) The 100 (1,713)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017