Giriş Kayıt
Marianne Skiba

Marianne Skiba


Makyaj, Oyuncu

Marianne Skiba, makyaj, oyuncu. Me and Earl and the Dying Girl (2015), Riddle (2013), Garip Bir Aşk Öyküsü (2008), Aydaki Adam (1999) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Mary Anne Skiba | Mary Ann Skiba | Skiba
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Korku Makyaj 4.3 10,668
2016 Dram Makyaj 7.6 5,989

Mutlu Yıllar
2015 Komedi Makyaj 5.7 13,447

Babalar ve Kızları
2015 Dram Makyaj 7.1 17,126

Son Şans
2015 Aksiyon Makyaj 7.4 176,102
2015 Komedi Makyaj 7.8 96,423

Doğruyu Söyle
2015 Biyografi Makyaj 7.1 64,460

Foxcatcher Takımı
2014 Biyografi Makyaj 7.0 116,894

Aynı Yıldızın Altında
2014 Dram Makyaj 7.8 279,749
2013 Gerilim Makyaj 4.1 1,703

Cankurtaran
2013 Dram Makyaj 5.7 12,362
2012 Aksiyon Makyaj 7.0 257,052

Boyun Eğmeyeceğim
2012 Dram Makyaj 6.4 5,218

Kaçış
2011 Aksiyon Makyaj 5.1 68,329

Büyük Dövüş
2011 Dram Makyaj 8.2 364,710

Kaçış Planı
2010 Suç Makyaj 7.4 155,213
2009 Aile Makyaj 5.5 497

Kızlar Tarikatında Cinayet
2009 Korku Makyaj 5.1 25,234
2009 Gerilim Makyaj 5.4 3,609

Garip Bir Aşk Öyküsü
2008 Komedi Makyaj 6.6 156,736

Aile Babası
2000 Komedi Makyaj 6.7 90,547

Aydaki Adam
1999 Biyografi Makyaj 7.4 105,554
1993 Korku Oyuncu
Makyaj
5.6 79
1990 Suç Makyaj 7.7 26,717
1987 Belgesel Makyaj 7.9 1,046
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017