Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Marianne Skiba

Marianne Skiba


Makyaj, Oyuncu

Marianne Skiba, makyaj, oyuncu. Me and Earl and the Dying Girl (2015), Riddle (2013), Garip Bir Aşk Öyküsü (2008), Aydaki Adam (1999) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Mary Anne Skiba | Mary Ann Skiba | Skiba
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Makyaj    
2016 Dram Makyaj 7.6 4,294

Mutlu Yıllar
2015 Komedi Makyaj 5.7 12,030

Babalar ve Kızları
2015 Dram Makyaj 7.1 13,735

Son Şans
2015 Aksiyon Makyaj 7.4 160,713
2015 Komedi Makyaj 7.8 86,578

Doğruyu Söyle
2015 Biyografi Makyaj 7.1 55,824

Foxcatcher Takımı
2014 Biyografi Makyaj 7.0 111,389

Aynı Yıldızın Altında
2014 Dram Makyaj 7.8 262,579
2013 Gerilim Makyaj 4.1 1,703

Cankurtaran
2013 Dram Makyaj 5.7 11,873
2012 Aksiyon Makyaj 7.0 241,544

Boyun Eğmeyeceğim
2012 Dram Makyaj 6.4 5,218

Kaçış
2011 Aksiyon Makyaj 5.0 66,294

Büyük Dövüş
2011 Dram Makyaj 8.2 345,715

Kaçış Planı
2010 Suç Makyaj 7.4 150,160
2009 Aile Makyaj 5.5 497

Kızlar Tarikatında Cinayet
2009 Korku Makyaj 5.1 24,554
2009 Gerilim Makyaj 5.4 3,609

Garip Bir Aşk Öyküsü
2008 Komedi Makyaj 6.6 152,937

Aile Babası
2000 Komedi Makyaj 6.7 88,420

Aydaki Adam
1999 Biyografi Makyaj 7.4 102,655
1993 Korku Oyuncu
Makyaj
5.6 79
1990 Suç Makyaj 7.7 25,783
1987 Belgesel Makyaj 7.9 1,046
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017