Giriş Kayıt
Marianne Skiba

Marianne Skiba


Makyaj, Oyuncu

Marianne Skiba, makyaj, oyuncu. Me and Earl and the Dying Girl (2015), Riddle (2013), Garip Bir Aşk Öyküsü (2008), Aydaki Adam (1999) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Mary Anne Skiba | Mary Ann Skiba | Skiba
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Korku Makyaj 3.8 2,217
2017 Komedi Makyaj    
2016 Dram Makyaj 7.6 4,944

Mutlu Yıllar
2015 Komedi Makyaj 5.7 12,399

Babalar ve Kızları
2015 Dram Makyaj 7.1 14,512

Son Şans
2015 Aksiyon Makyaj 7.4 163,469
2015 Komedi Makyaj 7.8 88,528

Doğruyu Söyle
2015 Biyografi Makyaj 7.1 58,071

Foxcatcher Takımı
2014 Biyografi Makyaj 7.0 112,479

Aynı Yıldızın Altında
2014 Dram Makyaj 7.8 265,496
2013 Gerilim Makyaj 4.1 1,703

Cankurtaran
2013 Dram Makyaj 5.7 11,949
2012 Aksiyon Makyaj 7.0 245,463

Boyun Eğmeyeceğim
2012 Dram Makyaj 6.4 5,218

Kaçış
2011 Aksiyon Makyaj 5.0 66,587

Büyük Dövüş
2011 Dram Makyaj 8.2 348,865

Kaçış Planı
2010 Suç Makyaj 7.4 151,012
2009 Aile Makyaj 5.5 497

Kızlar Tarikatında Cinayet
2009 Korku Makyaj 5.1 24,630
2009 Gerilim Makyaj 5.4 3,609

Garip Bir Aşk Öyküsü
2008 Komedi Makyaj 6.6 153,599

Aile Babası
2000 Komedi Makyaj 6.7 88,786

Aydaki Adam
1999 Biyografi Makyaj 7.4 103,131
1993 Korku Oyuncu
Makyaj
5.6 79
1990 Suç Makyaj 7.7 25,903
1987 Belgesel Makyaj 7.9 1,046
Film Altyazıları
Assassin's Creed (5,761) Passengers (5,165) Doctor Strange (4,126) Allied (2,948) Split (2,520) Arrival (2,461) xXx: Return of Xander Cage (2,333) Forushande (2,181) Moana (1,915)
Dizi Altyazıları
The Flash (7,398) Arrow (4,719) Taboo (4,674) Legion (4,608) Vikings (3,841) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,338) Black Sails (3,231) Blindspot (3,230) Supernatural (3,187) Suits (3,133)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017