Giriş Kayıt
Marianne Skiba

Marianne Skiba


Makyaj, Oyuncu

Marianne Skiba, makyaj, oyuncu. Me and Earl and the Dying Girl (2015), Riddle (2013), Garip Bir Aşk Öyküsü (2008), Aydaki Adam (1999) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Mary Anne Skiba | Mary Ann Skiba | Skiba
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Korku Makyaj 4.2 5,641
2017 Komedi Makyaj    
2016 Dram Makyaj 7.6 5,429

Mutlu Yıllar
2015 Komedi Makyaj 5.7 12,749

Babalar ve Kızları
2015 Dram Makyaj 7.1 15,562

Son Şans
2015 Aksiyon Makyaj 7.4 167,619
2015 Komedi Makyaj 7.8 91,187

Doğruyu Söyle
2015 Biyografi Makyaj 7.1 60,519

Foxcatcher Takımı
2014 Biyografi Makyaj 7.0 114,013

Aynı Yıldızın Altında
2014 Dram Makyaj 7.8 269,692
2013 Gerilim Makyaj 4.1 1,703

Cankurtaran
2013 Dram Makyaj 5.7 12,087
2012 Aksiyon Makyaj 7.0 249,588

Boyun Eğmeyeceğim
2012 Dram Makyaj 6.4 5,218

Kaçış
2011 Aksiyon Makyaj 5.0 67,169

Büyük Dövüş
2011 Dram Makyaj 8.2 353,770

Kaçış Planı
2010 Suç Makyaj 7.4 152,433
2009 Aile Makyaj 5.5 497

Kızlar Tarikatında Cinayet
2009 Korku Makyaj 5.1 24,816
2009 Gerilim Makyaj 5.4 3,609

Garip Bir Aşk Öyküsü
2008 Komedi Makyaj 6.6 154,532

Aile Babası
2000 Komedi Makyaj 6.7 89,308

Aydaki Adam
1999 Biyografi Makyaj 7.4 103,834
1993 Korku Oyuncu
Makyaj
5.6 79
1990 Suç Makyaj 7.7 26,145
1987 Belgesel Makyaj 7.9 1,046
Film Altyazıları
Gold (2,510) Get Out (1,659) Personal Shopper (1,553) Logan (1,422) Silence (1,300) The Age of Shadows (972) Split (919) La La Land (886) Rings (851) The Fate of the Furious (781)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (5,925) The Flash (4,367) Into the Badlands (3,169) Gotham (2,219) The Blacklist (1,777) Fargo (1,687) The Last Kingdom (1,406) Vikings (1,393) Game of Thrones (1,388) Billions (1,193)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017