Giriş Kayıt
Dean Sipling

Dean Sipling (45)


Yapımcı, Casting, Oyuncu

Dean Sipling, 19 Aralık 1971 Stockton on Tees, Cleveland, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu yapımcı, casting, oyuncu. Dates (2013), (2011) Sirens (2011), (2015) The Enfield Haunting (2015), (2010) Rev. (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 19 Aralık 1971
Doğum Yeri: Stockton on Tees, Cleveland, İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Yay
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Çeşitli 7.0 380
2015 Gizem Çeşitli 7.4 1,622
2014 Suç Çeşitli 7.2 944
2014 Komedi Çeşitli 7.0 1,444

Korku Yolu
2013 42 Korku Çeşitli 5.5 6,899
2013 Dram Çeşitli 7.2 317
2013 Dram Çeşitli 7.6 1,308
2012 Dram Çeşitli 6.8 217
2011 Komedi Çeşitli 7.8 986
2011 Çeşitli 8.2 1,675
2010 39 Komedi Çeşitli    
2010 Komedi Çeşitli 8.0 1,462
2008 Macera Yapımcı 4.6 687
2008 Most Popular by Genre Yapımcı 8.7 37
2007 36 Biyografi Yapımcı 6.8 143
2007 36 Dram Yapımcı 6.0 219
2006 35 Suç Yapımcı    
2002 31 Suç Çeşitli 6.4 504
2001 30 Dram Casting
Oyuncu
   
1999 28 Dram Çeşitli    
1986 Dram Çeşitli 6.0 1,793
Film Altyazıları
Live by Night (13,417) Resident Evil: The Final Chapter (6,132) Why Him? (5,869) Rogue One (4,293) Patriots Day (3,381) Hidden Figures (3,294) Assassin's Creed (3,174) Paterson (2,274) Split (2,268) Allied (2,233)
Dizi Altyazıları
Black Sails (4,374) The 100 (3,854) Legion (3,401) Into the Badlands (2,993) The Originals (2,646) The Flash (2,615) The Last Kingdom (2,315) Arrow (2,170) Vikings (2,072) The Expanse (1,857)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017