Giriş Kayıt
Uttam Singh

Uttam Singh


Müzisyen, Müzisyen

Uttam Singh, müzisyen, müzisyen. Dil To Pagal Hai (1997), Baghban (2003), Gadar: Ek Prem Katha (2001), Hum Tumhare Hain Sanam (2002) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Uttam Jagdish | Uttam-Jagdish | Uttam
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2006 Aile Müzik 7.5 21
2005 Dram Müzik 5.1 141
2003 Dram Müzik 7.5 9,296
2003 Aksiyon Müzik 5.2 1,433
2003 Dram Müzik 8.1 2,031
2002 Dram Müzik 5.4 4,861
2002 Romantik Müzik 3.9 222
2001 Aksiyon Müzik 7.0 5,853
2001 Müzik 4.3 294
2001 Dram Müzik 4.2 67
1999 Romantik Müzik 5.4 345
1998 Suç Müzik 6.9 1,323
1997 Komedi Müzik 7.1 14,488
1995 Dram Müzik 4.4 1,751
1994 Komedi Müzik 7.6 12,325
1994 Dram Müzik 4.7 53
1994 Komedi Müzik 8.4 37,350
1991 Aksiyon Müzik
Müzik
5.0 158
1991 Aksiyon Müzik 4.9 155
1991 Romantik Müzik 5.6 512
1989 Aile Müzik 7.5 6,710
1984 Komedi Müzik 6.7 317
1983 Komedi Müzik 7.5 485
1982 Aksiyon Müzik 6.3 43
1982 Aksiyon Müzik 3.3 14
1981 Romantik Müzik 8.1 41
1977 Dram Müzik 7.1 63
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017