Giriş Kayıt
Aaron Sims

Aaron Sims


Sanat Bölümü, Özel Efekt, Görsel Efekt

Aaron Sims, sanat bölümü, Özel efekt, görsel efekt. "O" (1990), Maximum Ride (2016), (2014) Günah Şehri: Uğruna Öldürülecek Kadın (2014), (2016) Işıklar Sönünce (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Aaron Simms
Web Sitesi: |
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Korku Sanat Bölümü    
2019 Aksiyon Sanat Bölümü    
2018 Aksiyon Sanat Bölümü    
2018 Aksiyon Sanat Bölümü    

Başlat
2018 Aksiyon Sanat Bölümü    

Zamanda Kıvrılma
2018 Macera Sanat Bölümü    

Ruhlar Bölgesi: Son Anahtar
2018 Korku Sanat Bölümü 5.8 12,583
2018 Bilim-Kurgu Sanat Bölümü    

Uzaydan Gelen Fırtına
2017 Aksiyon Sanat Bölümü 5.4 48,411

O
2017 Dram Sanat Bölümü 7.5 247,906

Maymunlar Cehennemi: Savaş
2017 Aksiyon Sanat Bölümü 7.5 157,182
2017 Korku Sanat Bölümü 4.3 13,038
2017 Dram Sanat Bölümü    
2017 Aksiyon Sanat Bölümü 7.5 377,570
2017 Dram Görsel Efekt 6.8 35
2017 Aksiyon Sanat Bölümü 6.0 76,855
2017 Aksiyon Sanat Bölümü 8.1 452,284
2016 Animasyon Sanat Bölümü 5.7 11,077

Pete ve Ejderhası
2016 Macera Sanat Bölümü 6.7 43,751
2016 Aksiyon Sanat Bölümü 3.7 3,307

Hayalet Avcıları 3
2016 Aksiyon Sanat Bölümü 5.3 164,252

Işıklar Sönünce
2016 Korku Sanat Bölümü 6.3 86,490
2016 Dram Sanat Bölümü 8.9 456,361

Kurtuluş Günü: Yeni Tehdit
2016 Aksiyon Sanat Bölümü 5.2 142,333

Ninja Kaplumbağalar: Gölgelerin İçinden
2016 Aksiyon Sanat Bölümü 6.0 68,568

Korku Seansı 2
2016 Korku Görsel Efekt
Sanat Bölümü
7.4 161,742

5. Dalga
2016 Aksiyon Sanat Bölümü 5.2 81,349

Pee-wee'nin Muhteşem Tatili
2016 Macera Sanat Bölümü 6.2 5,559

Mısır'ın Tanrıları
2016 Aksiyon Sanat Bölümü 5.4 83,176
2015 Komedi Sanat Bölümü 6.2 48,716

Açlık Oyunları: Alaycı Kuş - Bölüm 2
2015 Macera Sanat Bölümü 6.5 223,813
2015 Komedi Çeşitli 5.9 8,574

Son Cadı Avcısı
2015 Aksiyon Sanat Bölümü 6.0 78,055

Paranormal Activity 5: Hayalet Boyutu
2015 Korku Sanat Bölümü 4.6 20,168

Azınlık Raporu
2015 Aksiyon Sanat Bölümü 5.9 8,697
2015 Aksiyon Sanat Bölümü 5.6 109,511

Ruhlar Bölgesi: Bölüm 3
2015 Korku Sanat Bölümü 6.1 71,645

Jupiter Yükseliyor
2015 Aksiyon Sanat Bölümü 5.3 156,933

Dracula: Başlangıç
2014 Aksiyon Sanat Bölümü 6.3 155,486

Ninja Kaplumbağalar
2014 Aksiyon Sanat Bölümü 5.8 184,244

Günah Şehri: Uğruna Öldürülecek Kadın
2014 Suç Sanat Bölümü 6.5 129,691

Herkül: Özgürlük Savaşçısı
2014 Aksiyon Sanat Bölümü 6.0 127,850

Maymunlar Cehennemi: Şafak Vakti
2014 Aksiyon Sanat Bölümü 7.6 367,110

Yarının Sınırında
2014 Aksiyon Sanat Bölümü 7.9 501,993

Malefiz
2014 Aksiyon Sanat Bölümü 7.0 282,644

İnanılmaz Örümcek Adam 2
2014 Aksiyon Sanat Bölümü 6.7 360,453
2014 Macera Sanat Bölümü 5.8 16,238
2014 Dram Sanat Bölümü 5.8 22,394

Nuh: Büyük Tufan
2014 Aksiyon Sanat Bölümü 5.8 217,856

300: Bir İmparatorluğun Yükselişi
2014 Aksiyon Sanat Bölümü 6.2 248,081

Frankenstein: Ölümsüzlerin Savaşı
2014 Aksiyon Çeşitli 5.1 71,927

Walter Mitty'nin Gizli Yaşamı
2013 Macera Çeşitli 7.3 260,489

Uzay Oyunları
2013 Aksiyon Sanat Bölümü 6.7 201,279

Bu Nasıl Aile!
2013 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 349,616

R.I.P.D.: Ölümsüz Polisler
2013 Aksiyon Sanat Bölümü 5.6 101,583

Şeytan Geçidi
2013 Korku Görsel Efekt 5.7 18,544

Percy Jackson: Canavarlar Denizi
2013 Macera Sanat Bölümü 5.9 96,002
2013 Aksiyon Sanat Bölümü 6.7 373,165

Dünya: Yeni Bir Başlangıç
2013 Aksiyon Sanat Bölümü 4.9 172,763

Dünya Savaşı Z
2013 Aksiyon Sanat Bölümü 7.0 519,009

Felekten Bir Gece 3
2013 Komedi Sanat Bölümü 5.9 251,314

Teksas Katliamı 3D
2013 Korku Sanat Bölümü 4.8 39,050

Sıcak Kalpler
2013 Komedi Sanat Bölümü 6.9 199,823

G.I. Joe: Misilleme
2013 Aksiyon Sanat Bölümü 5.8 156,956

Tomb Raider 9
2013 Aksiyon Çeşitli 9.5 2,017

Hansel ve Gretel: Cadı Avcıları
2013 Aksiyon Sanat Bölümü 6.1 173,942
2013 Aksiyon Sanat Bölümü    

Alacakaranlık Efsanesi : Şafak Vakti Bölüm 2
2012 Macera Görsel Efekt 5.5 201,405
2012 Korku Sanat Bölümü 4.1 17,186

Abraham Lincoln:Vampir Avcısı
2012 Aksiyon Sanat Bölümü 5.9 137,084

İnanılmaz Örümcek Adam
2012 Aksiyon Sanat Bölümü 7.0 493,993

Titanların Öfkesi
2012 Aksiyon Sanat Bölümü 5.8 164,418

Gri Kurt
2011 Aksiyon Sanat Bölümü 6.8 218,443

Savaş Atı
2011 Dram Görsel Efekt 7.2 128,192

Alacakaranlık Efsanesi : Şafak Vakti Bölüm 1
2011 Macera Sanat Bölümü
Görsel Efekt
4.9 196,460

Bahar Ayinleri
2011 Korku Görsel Efekt 4.5 1,707

Şey
2011 Korku Sanat Bölümü 6.2 104,497

Yeşil Fener
2011 Aksiyon Animasyon 5.6 239,583

Maymunlar Cehennemi: Başlangıç
2011 Aksiyon Sanat Bölümü 7.6 450,338

Kiracı
2011 Dram Sanat Bölümü 5.3 23,345

Transformers 3: Ay'ın Karanlık Yüzü
2011 Aksiyon Sanat Bölümü 6.3 350,449
2011 Kısa Metraj Yönetmen
Senarist
Yapım Tasarımcısı
Yapımcı
6.4 328

X-Men: Birinci Sınıf
2011 Aksiyon Animasyon 7.8 572,116
2011 Animasyon Sanat Bölümü 5.5 26,586
2011 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 210,687

Ben Dört Numara
2011 Aksiyon Çeşitli 6.1 208,516

Ruhlar Bölgesi
2010 Dram Yapım Tasarımcısı
Yapımcı
6.8 233,407

Siyah Kuğu
2010 Dram Görsel Efekt 8.0 606,994

Titanların Savaşı
2010 Aksiyon Sanat Bölümü 5.8 245,369

Percy Jackson & Olimposlular: Şimşek Hırsızı
2010 Macera Sanat Yönetmeni 5.9 155,374

Ucubeler Sirki: Vampirin Çırağı
2009 Aksiyon Sanat Bölümü 5.9 38,365

Son Vampir
2009 Aksiyon Sanat Bölümü 5.3 13,228

X-Men Başlangıç: Wolverine
2009 Aksiyon Animasyon 6.6 406,475

Doğmamış
2009 Dram Sanat Bölümü 4.8 44,943

Nazi Vampirler
2009 Korku Sanat Bölümü 5.4 10,232
2008 Aksiyon Sanat Bölümü 4.8 56,102

Gerçek Masallar
2008 Komedi Sanat Bölümü 6.1 78,023

Dünyanın Durduğu Gün
2008 Dram Sanat Bölümü 5.5 148,903

Mumya: Ejder İmparatoru'nun Mezarı
2008 Aksiyon Sanat Bölümü 5.2 131,066

Narnia Günlükleri: Prens Kaspiyan
2008 Aksiyon Sanat Bölümü 6.5 166,628
2008 Aksiyon Sanat Bölümü
Animasyon
6.8 359,920

Ölümün Sesi
2008 Korku Sanat Bölümü 4.0 28,038

Öldüren Sis
2007 Korku Sanat Bölümü
Makyaj
7.2 245,460

Ben Efsaneyim
2007 Dram Sanat Bölümü 7.2 594,428
2007 Komedi Görsel Efekt 6.7 106,477
2007 Komedi Sanat Bölümü 5.6 34,092

Altın Pusula
2007 Macera Sanat Bölümü 6.1 159,981

30 Gün Gece
2007 Korku Sanat Bölümü 6.6 149,275

Tepenin Gözleri 2
2007 Korku Sanat Bölümü 5.1 54,197

Ölüm Sessizliği
2007 Korku Görsel Efekt 6.2 74,621

Kurtadamlar
2006 Aksiyon Animasyon
Sanat Bölümü
4.6 12,028

Kutup Macerası
2006 Macera Görsel Efekt 7.3 53,477
2005 Aksiyon Özel Efekt 5.2 93,716

Fantastik Dörtlü
2005 Aksiyon Görsel Efekt 5.7 284,154

Dünyalar Savaşı
2005 Macera Özel Efekt 6.5 364,842
2005 Dram Özel Efekt 7.0 259,248

Sky Captain ve Yarının Dünyası
2004 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 76,241
2004 Korku Görsel Efekt 5.5 1,992
2004 Komedi Oyuncu 3.9 1,343

Şapkalı Kedi
2003 Macera Özel Efekt 3.8 40,590

Büyük Balık
2003 Macera Sanat Bölümü 8.0 374,854

Korku Kapanı
2003 Korku Sanat Bölümü 6.1 95,646

Terminatör 3: Makinelerin Yükselişi
2003 Aksiyon Sanat Bölümü 6.3 331,557

Yapay Zeka
2001 Macera Özel Efekt 7.1 261,094

Grinç
2000 Komedi Özel Efekt 6.1 164,399

Çatlak profesör II - Klump ailesi
2000 Komedi Özel Efekt 4.3 41,864
2000 Belgesel Oyuncu    

Müebbet Kuşları
1999 Komedi Sanat Bölümü 6.7 37,004
1999 Belgesel Çeşitli    
1999 Belgesel Sanat Bölümü 7.0 176

Koca Bebek Joe
1998 Aksiyon Özel Efekt 5.6 24,706

Şeytanın Avukatı
1997 Dram Özel Efekt 7.5 284,993

Siyah Giyen Adamlar
1997 Komedi Özel Efekt 7.3 446,713

Batman ve Robin
1997 Aksiyon Çeşitli 3.7 206,166

Çatlak Profesör
1996 Komedi Makyaj 5.6 94,724

Batman Daima
1995 Aksiyon Özel Efekt 5.4 208,254

Kukla Efendileri
1994 Korku Özel Efekt 5.9 7,332

Bebek Firarda
1994 Macera Sanat Bölümü 6.0 37,733

Kurt
1994 Dram Makyaj 6.2 46,828
1991 Komedi Özel Efekt    

Roket Adam
1991 Aksiyon Çeşitli 6.4 46,272
1991 Bilim-Kurgu Özel Efekt 4.8 3,667
1991 Komedi Özel Efekt 5.8 9,248

"O"
1990 Dram Sanat Bölümü 6.9 90,787

Gremlinler 2
1990 Komedi Sanat Bölümü 6.3 77,686

Elm Sokağında Kabus 5: Hayal Çocuk
1989 Fantastik Sanat Bölümü 5.1 33,588
1989 Bilim-Kurgu Özel Efekt 4.5 2,929
1988 Korku Makyaj 5.9 9,302

Kötü Ruh 2
1987 Komedi Makyaj 7.8 126,443

Kanlı Sofra
1987 Komedi Makyaj 5.2 3,067
1986 Korku Özel Efekt 6.7 17,309
- Aksiyon Çeşitli    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018