Giriş Kayıt
Aaron Sims

Aaron Sims


Sanat Bölümü, Özel Efekt, Görsel Efekt

Aaron Sims, sanat bölümü, Özel efekt, görsel efekt. "O" (1990), Maximum Ride (2016), (2014) Günah Şehri: Uğruna Öldürülecek Kadın (2014), (2016) Işıklar Sönünce (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Aaron Simms
Web Sitesi: |
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Aksiyon Sanat Bölümü    
2018 Aksiyon Sanat Bölümü    
2018 Aksiyon Sanat Bölümü    

Başlat
2018 Aksiyon Sanat Bölümü    
2018 Macera Sanat Bölümü    

Ruhlar Bölgesi 4
2018 Korku Sanat Bölümü    
2018 Bilim-Kurgu Sanat Bölümü    

Uzaydan Gelen Fırtına
2017 Aksiyon Sanat Bölümü 6.8 1,491

O
2017 Dram Sanat Bölümü 7.8 151,731

Maymunlar Cehennemi: Savaş
2017 Aksiyon Sanat Bölümü 7.7 96,897
2017 Korku Sanat Bölümü 4.3 11,055
2017 Dram Sanat Bölümü 7.5 6,385
2017 Dram Sanat Bölümü    
2017 Aksiyon Sanat Bölümü 7.6 300,414
2017 Dram Görsel Efekt 7.1 19
2017 Aksiyon Sanat Bölümü 6.1 68,051
2017 Aksiyon Sanat Bölümü 8.2 393,299
2016 Animasyon Sanat Bölümü 5.7 9,529

Pete ve Ejderhası
2016 Macera Sanat Bölümü 6.7 41,380
2016 Aksiyon Sanat Bölümü 3.8 2,938

Hayalet Avcıları 3
2016 Aksiyon Sanat Bölümü 5.3 157,994

Işıklar Sönünce
2016 Korku Sanat Bölümü 6.4 80,978
2016 Dram Sanat Bölümü 8.9 351,899

Kurtuluş Günü: Yeni Tehdit
2016 Aksiyon Sanat Bölümü 5.3 137,716

Ninja Kaplumbağalar: Gölgelerin İçinden
2016 Aksiyon Sanat Bölümü 6.0 65,188

Korku Seansı 2
2016 Korku Görsel Efekt
Sanat Bölümü
7.4 152,676

5. Dalga
2016 Aksiyon Sanat Bölümü 5.2 76,804

Pee-wee'nin Muhteşem Tatili
2016 Macera Sanat Bölümü 6.2 5,276

Mısır'ın Tanrıları
2016 Aksiyon Sanat Bölümü 5.4 78,836
2015 Komedi Sanat Bölümü 6.2 44,611

Açlık Oyunları: Alaycı Kuş - Bölüm 2
2015 Macera Sanat Bölümü 6.6 213,927
2015 Komedi Çeşitli 5.9 8,168

Son Cadı Avcısı
2015 Aksiyon Sanat Bölümü 6.0 75,189

Paranormal Activity 5: Hayalet Boyutu
2015 Korku Sanat Bölümü 4.6 19,381

Azınlık Raporu
2015 Aksiyon Sanat Bölümü 5.9 8,687
2015 Aksiyon Sanat Bölümü 5.6 106,301

Ruhlar Bölgesi: Bölüm 3
2015 Korku Sanat Bölümü 6.1 67,672

Jupiter Yükseliyor
2015 Aksiyon Sanat Bölümü 5.3 153,818

Dracula: Başlangıç
2014 Aksiyon Sanat Bölümü 6.3 152,512

Ninja Kaplumbağalar
2014 Aksiyon Sanat Bölümü 5.8 181,945

Günah Şehri: Uğruna Öldürülecek Kadın
2014 Suç Sanat Bölümü 6.5 126,426

Herkül: Özgürlük Savaşçısı
2014 Aksiyon Sanat Bölümü 6.0 125,586

Maymunlar Cehennemi: Şafak Vakti
2014 Aksiyon Sanat Bölümü 7.6 356,660

Yarının Sınırında
2014 Aksiyon Sanat Bölümü 7.9 488,268

Malefiz
2014 Aksiyon Sanat Bölümü 7.0 275,794

İnanılmaz Örümcek Adam 2
2014 Aksiyon Sanat Bölümü 6.7 353,076
2014 Macera Sanat Bölümü 5.8 16,238
2014 Dram Sanat Bölümü 5.8 22,394

Nuh: Büyük Tufan
2014 Aksiyon Sanat Bölümü 5.8 214,063

300: Bir İmparatorluğun Yükselişi
2014 Aksiyon Sanat Bölümü 6.2 243,427

Frankenstein: Ölümsüzlerin Savaşı
2014 Aksiyon Çeşitli 5.1 70,816

Walter Mitty'nin Gizli Yaşamı
2013 Macera Çeşitli 7.3 255,571

Uzay Oyunları
2013 Aksiyon Sanat Bölümü 6.7 197,970

Bu Nasıl Aile!
2013 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 343,205

R.I.P.D.: Ölümsüz Polisler
2013 Aksiyon Sanat Bölümü 5.6 99,435

Şeytan Geçidi
2013 Korku Görsel Efekt 5.7 17,880

Percy Jackson: Canavarlar Denizi
2013 Macera Sanat Bölümü 5.9 94,075
2013 Aksiyon Sanat Bölümü 6.7 365,682

Dünya: Yeni Bir Başlangıç
2013 Aksiyon Sanat Bölümü 4.9 169,720

Dünya Savaşı Z
2013 Aksiyon Sanat Bölümü 7.0 508,519

Felekten Bir Gece 3
2013 Komedi Sanat Bölümü 5.9 246,020

Teksas Katliamı 3D
2013 Korku Sanat Bölümü 4.8 38,179

Sıcak Kalpler
2013 Komedi Sanat Bölümü 6.9 196,930

G.I. Joe: Misilleme
2013 Aksiyon Sanat Bölümü 5.8 154,920

Tomb Raider 9
2013 Aksiyon Çeşitli 9.5 2,017

Hansel ve Gretel: Cadı Avcıları
2013 Aksiyon Sanat Bölümü 6.1 171,175
2013 Aksiyon Sanat Bölümü    

Alacakaranlık Efsanesi : Şafak Vakti Bölüm 2
2012 Macera Görsel Efekt 5.5 198,159
2012 Korku Sanat Bölümü 4.1 17,186

Abraham Lincoln:Vampir Avcısı
2012 Aksiyon Sanat Bölümü 5.9 135,316

İnanılmaz Örümcek Adam
2012 Aksiyon Sanat Bölümü 7.0 485,768

Titanların Öfkesi
2012 Aksiyon Sanat Bölümü 5.8 162,033

Gri Kurt
2011 Aksiyon Sanat Bölümü 6.8 214,738

Savaş Atı
2011 Dram Görsel Efekt 7.2 125,481

Alacakaranlık Efsanesi : Şafak Vakti Bölüm 1
2011 Macera Sanat Bölümü
Görsel Efekt
4.9 193,558

Bahar Ayinleri
2011 Korku Görsel Efekt 4.5 1,707

Şey
2011 Korku Sanat Bölümü 6.2 102,522

Yeşil Fener
2011 Aksiyon Animasyon 5.6 235,945

Maymunlar Cehennemi: Başlangıç
2011 Aksiyon Sanat Bölümü 7.6 440,683

Kiracı
2011 Dram Sanat Bölümü 5.3 22,835

Transformers 3: Ay'ın Karanlık Yüzü
2011 Aksiyon Sanat Bölümü 6.3 346,164
2011 Kısa Metraj Yönetmen
Senarist
Yapım Tasarımcısı
Yapımcı
6.4 328

X-Men: Birinci Sınıf
2011 Aksiyon Animasyon 7.8 562,464
2011 Animasyon Sanat Bölümü 5.5 26,057
2011 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 208,111

Ben Dört Numara
2011 Aksiyon Çeşitli 6.1 205,886

Ruhlar Bölgesi
2010 Dram Yapım Tasarımcısı
Yapımcı
6.8 227,281

Siyah Kuğu
2010 Dram Görsel Efekt 8.0 595,392

Titanların Savaşı
2010 Aksiyon Sanat Bölümü 5.8 242,177

Percy Jackson & Olimposlular: Şimşek Hırsızı
2010 Macera Sanat Yönetmeni 5.9 152,532

Ucubeler Sirki: Vampirin Çırağı
2009 Aksiyon Sanat Bölümü 5.9 37,937

Son Vampir
2009 Aksiyon Sanat Bölümü 5.3 13,228

X-Men Başlangıç: Wolverine
2009 Aksiyon Animasyon 6.7 398,625

Doğmamış
2009 Dram Sanat Bölümü 4.8 44,332

Nazi Vampirler
2009 Korku Sanat Bölümü 5.4 10,175
2008 Aksiyon Sanat Bölümü 4.8 55,630

Gerçek Masallar
2008 Komedi Sanat Bölümü 6.1 76,841

Dünyanın Durduğu Gün
2008 Dram Sanat Bölümü 5.5 146,826

Mumya: Ejder İmparatoru'nun Mezarı
2008 Aksiyon Sanat Bölümü 5.2 128,753

Narnia Günlükleri: Prens Kaspiyan
2008 Aksiyon Sanat Bölümü 6.6 163,157
2008 Aksiyon Sanat Bölümü
Animasyon
6.8 351,154

Ölümün Sesi
2008 Korku Sanat Bölümü 3.9 27,323

Öldüren Sis
2007 Korku Sanat Bölümü
Makyaj
7.2 240,084

Ben Efsaneyim
2007 Dram Sanat Bölümü 7.2 580,855
2007 Komedi Görsel Efekt 6.7 104,874
2007 Komedi Sanat Bölümü 5.6 33,004

Altın Pusula
2007 Macera Sanat Bölümü 6.1 157,561

30 Gün Gece
2007 Korku Sanat Bölümü 6.6 146,884

Tepenin Gözleri 2
2007 Korku Sanat Bölümü 5.1 53,115

Ölüm Sessizliği
2007 Korku Görsel Efekt 6.2 73,334

Kurtadamlar
2006 Aksiyon Animasyon
Sanat Bölümü
4.6 12,028

Kutup Macerası
2006 Macera Görsel Efekt 7.3 52,434
2005 Aksiyon Özel Efekt 5.2 92,583

Fantastik Dörtlü
2005 Aksiyon Görsel Efekt 5.7 280,608

Dünyalar Savaşı
2005 Macera Özel Efekt 6.5 358,691
2005 Dram Özel Efekt 6.9 254,275

Sky Captain ve Yarının Dünyası
2004 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 75,504
2004 Korku Görsel Efekt 5.5 1,992
2004 Komedi Oyuncu 3.9 1,343

Şapkalı Kedi
2003 Macera Özel Efekt 3.8 39,603

Büyük Balık
2003 Macera Sanat Bölümü 8.0 369,806

Korku Kapanı
2003 Korku Sanat Bölümü 6.1 93,870

Terminatör 3: Makinelerin Yükselişi
2003 Aksiyon Sanat Bölümü 6.3 326,608

Yapay Zeka
2001 Macera Özel Efekt 7.1 256,182

Grinç
2000 Komedi Özel Efekt 6.1 155,847

Çatlak profesör II - Klump ailesi
2000 Komedi Özel Efekt 4.3 41,864
2000 Belgesel Oyuncu    

Müebbet Kuşları
1999 Komedi Sanat Bölümü 6.7 36,370
1999 Belgesel Çeşitli    
1999 Belgesel Sanat Bölümü 7.0 176

Koca Bebek Joe
1998 Aksiyon Özel Efekt 5.6 24,300

Şeytanın Avukatı
1997 Dram Özel Efekt 7.5 279,671

Siyah Giyen Adamlar
1997 Komedi Özel Efekt 7.3 439,510

Batman ve Robin
1997 Aksiyon Çeşitli 3.7 202,652

Çatlak Profesör
1996 Komedi Makyaj 5.6 92,986

Batman Daima
1995 Aksiyon Özel Efekt 5.4 204,321
1994 Korku Özel Efekt 5.9 6,955

Bebek Firarda
1994 Macera Sanat Bölümü 6.0 36,717

Kurt
1994 Dram Makyaj 6.2 46,133
1991 Komedi Özel Efekt    

Roket Adam
1991 Aksiyon Çeşitli 6.4 45,661
1991 Bilim-Kurgu Özel Efekt 4.8 3,667
1991 Komedi Özel Efekt 5.7 9,176

"O"
1990 Dram Sanat Bölümü 6.9 87,200

Gremlinler 2
1990 Komedi Sanat Bölümü 6.3 75,480

Elm Sokağında Kabus 5: Hayal Çocuk
1989 Korku Sanat Bölümü 5.1 32,650
1989 Bilim-Kurgu Özel Efekt 4.5 2,929
1988 Korku Makyaj 5.9 9,040

Kötü Ruh 2
1987 Komedi Makyaj 7.8 123,675

Kanlı Sofra
1987 Komedi Makyaj 5.2 3,067
1986 Korku Özel Efekt 6.7 16,713
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017