Giriş Kayıt
Aaron Sims

Aaron Sims


Sanat Bölümü, Özel Efekt, Görsel Efekt

Aaron Sims, sanat bölümü, Özel efekt, görsel efekt. "O" (1990), Maximum Ride (2016), (2014) Günah Şehri: Uğruna Öldürülecek Kadın (2014), (2016) Işıklar Sönünce (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Aaron Simms
Web Sitesi: |
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Korku Sanat Bölümü    
2019 Aksiyon Sanat Bölümü    
2018 Aksiyon Sanat Bölümü    
2018 Aksiyon Sanat Bölümü    
2018 Macera Sanat Bölümü 7.2 35,607

Başlat
2018 Aksiyon Sanat Bölümü 7.7 143,145

Zamanda Kıvrılma
2018 Macera Sanat Bölümü 4.2 18,778

Ruhlar Bölgesi: Son Anahtar
2018 Korku Sanat Bölümü 5.7 28,339
2017 Dram Görsel Efekt 5.7 1,228

Uzaydan Gelen Fırtına
2017 Aksiyon Sanat Bölümü 5.3 60,438

O
2017 Dram Sanat Bölümü 7.5 280,883

Maymunlar Cehennemi: Savaş
2017 Aksiyon Sanat Bölümü 7.5 175,217
2017 Korku Sanat Bölümü 4.3 14,341
2017 Dram Sanat Bölümü    
2017 Aksiyon Sanat Bölümü 7.5 418,643
2017 Aksiyon Sanat Bölümü 6.0 83,031
2017 Aksiyon Sanat Bölümü 8.1 488,707
2016 Animasyon Sanat Bölümü 5.7 11,812

Pete ve Ejderhası
2016 Macera Sanat Bölümü 6.7 45,482
2016 Aksiyon Sanat Bölümü 3.7 3,537

Hayalet Avcıları 3
2016 Aksiyon Sanat Bölümü 5.3 170,506

Işıklar Sönünce
2016 Korku Sanat Bölümü 6.3 90,127
2016 Dram Sanat Bölümü 8.9 490,129

Kurtuluş Günü: Yeni Tehdit
2016 Aksiyon Sanat Bölümü 5.2 146,140

Ninja Kaplumbağalar: Gölgelerin İçinden
2016 Aksiyon Sanat Bölümü 6.0 71,461

Korku Seansı 2
2016 Korku Görsel Efekt
Sanat Bölümü
7.4 168,316

5. Dalga
2016 Aksiyon Sanat Bölümü 5.2 84,292

Pee-wee'nin Muhteşem Tatili
2016 Macera Sanat Bölümü 6.2 5,735

Mısır'ın Tanrıları
2016 Aksiyon Sanat Bölümü 5.4 86,946
2015 Komedi Sanat Bölümü 6.2 49,946

Açlık Oyunları: Alaycı Kuş - Bölüm 2
2015 Macera Sanat Bölümü 6.5 230,772
2015 Komedi Çeşitli 5.9 8,871

Son Cadı Avcısı
2015 Aksiyon Sanat Bölümü 6.0 80,169

Paranormal Activity 5: Hayalet Boyutu
2015 Korku Sanat Bölümü 4.6 20,446

Azınlık Raporu
2015 Aksiyon Sanat Bölümü 5.9 8,697
2015 Aksiyon Sanat Bölümü 5.6 112,015

Ruhlar Bölgesi: Bölüm 3
2015 Korku Sanat Bölümü 6.1 74,732

Jupiter Yükseliyor
2015 Aksiyon Sanat Bölümü 5.3 159,268

Dracula: Başlangıç
2014 Aksiyon Sanat Bölümü 6.3 157,893

Ninja Kaplumbağalar
2014 Aksiyon Sanat Bölümü 5.8 186,660

Günah Şehri: Uğruna Öldürülecek Kadın
2014 Suç Sanat Bölümü 6.5 132,439

Herkül: Özgürlük Savaşçısı
2014 Aksiyon Sanat Bölümü 6.0 130,048

Maymunlar Cehennemi: Şafak Vakti
2014 Aksiyon Sanat Bölümü 7.6 373,609

Yarının Sınırında
2014 Aksiyon Sanat Bölümü 7.9 513,239

Malefiz
2014 Aksiyon Sanat Bölümü 7.0 287,919

İnanılmaz Örümcek Adam 2
2014 Aksiyon Sanat Bölümü 6.7 367,197
2014 Macera Sanat Bölümü 5.8 16,238
2014 Dram Sanat Bölümü 5.8 23,291

Nuh: Büyük Tufan
2014 Aksiyon Sanat Bölümü 5.8 220,473

300: Bir İmparatorluğun Yükselişi
2014 Aksiyon Sanat Bölümü 6.2 251,430

Frankenstein: Ölümsüzlerin Savaşı
2014 Aksiyon Çeşitli 5.1 72,751

Walter Mitty'nin Gizli Yaşamı
2013 Macera Çeşitli 7.3 264,131

Uzay Oyunları
2013 Aksiyon Sanat Bölümü 6.7 203,799

Bu Nasıl Aile!
2013 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 354,937

R.I.P.D.: Ölümsüz Polisler
2013 Aksiyon Sanat Bölümü 5.6 103,921

Şeytan Geçidi
2013 Korku Görsel Efekt 5.7 19,113

Percy Jackson: Canavarlar Denizi
2013 Macera Sanat Bölümü 5.9 97,739
2013 Aksiyon Sanat Bölümü 6.7 379,898

Dünya: Yeni Bir Başlangıç
2013 Aksiyon Sanat Bölümü 4.9 175,034

Dünya Savaşı Z
2013 Aksiyon Sanat Bölümü 7.0 526,904

Felekten Bir Gece 3
2013 Komedi Sanat Bölümü 5.8 255,673

Teksas Katliamı 3D
2013 Korku Sanat Bölümü 4.8 39,744

Sıcak Kalpler
2013 Komedi Sanat Bölümü 6.9 202,249

G.I. Joe: Misilleme
2013 Aksiyon Sanat Bölümü 5.8 158,681

Tomb Raider 9
2013 Aksiyon Çeşitli 9.5 2,017

Hansel ve Gretel: Cadı Avcıları
2013 Aksiyon Sanat Bölümü 6.1 176,023
2013 Aksiyon Sanat Bölümü    

Alacakaranlık Efsanesi : Şafak Vakti Bölüm 2
2012 Macera Görsel Efekt 5.5 204,107
2012 Korku Sanat Bölümü 4.1 17,485

Abraham Lincoln:Vampir Avcısı
2012 Aksiyon Sanat Bölümü 5.9 138,395

İnanılmaz Örümcek Adam
2012 Aksiyon Sanat Bölümü 7.0 501,690

Titanların Öfkesi
2012 Aksiyon Sanat Bölümü 5.7 166,382

Gri Kurt
2011 Aksiyon Sanat Bölümü 6.8 221,203

Savaş Atı
2011 Dram Görsel Efekt 7.2 130,318

Alacakaranlık Efsanesi : Şafak Vakti Bölüm 1
2011 Macera Sanat Bölümü
Görsel Efekt
4.9 198,981

Bahar Ayinleri
2011 Korku Görsel Efekt 4.5 1,707

Şey
2011 Korku Sanat Bölümü 6.2 106,204

Yeşil Fener
2011 Aksiyon Animasyon 5.6 243,481

Maymunlar Cehennemi: Başlangıç
2011 Aksiyon Sanat Bölümü 7.6 456,584

Kiracı
2011 Dram Sanat Bölümü 5.3 23,657

Transformers 3: Ay'ın Karanlık Yüzü
2011 Aksiyon Sanat Bölümü 6.3 354,188
2011 Kısa Metraj Yönetmen
Senarist
Yapım Tasarımcısı
Yapımcı
6.4 328

X-Men: Birinci Sınıf
2011 Aksiyon Animasyon 7.8 580,766
2011 Animasyon Sanat Bölümü 5.5 27,319
2011 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 212,587

Ben Dört Numara
2011 Aksiyon Çeşitli 6.1 211,229

Ruhlar Bölgesi
2010 Dram Yapım Tasarımcısı
Yapımcı
6.8 238,011

Siyah Kuğu
2010 Dram Görsel Efekt 8.0 616,920

Titanların Savaşı
2010 Aksiyon Sanat Bölümü 5.8 247,928

Percy Jackson & Olimposlular: Şimşek Hırsızı
2010 Macera Sanat Yönetmeni 5.9 157,944

Ucubeler Sirki: Vampirin Çırağı
2009 Aksiyon Sanat Bölümü 5.9 38,971

Son Vampir
2009 Aksiyon Sanat Bölümü 5.3 13,228

X-Men Başlangıç: Wolverine
2009 Aksiyon Animasyon 6.6 413,957

Doğmamış
2009 Dram Sanat Bölümü 4.8 45,468

Nazi Vampirler
2009 Korku Sanat Bölümü 5.4 10,451
2008 Aksiyon Sanat Bölümü 4.8 56,490

Gerçek Masallar
2008 Komedi Sanat Bölümü 6.1 79,054

Dünyanın Durduğu Gün
2008 Dram Sanat Bölümü 5.5 150,653

Mumya: Ejder İmparatoru'nun Mezarı
2008 Aksiyon Sanat Bölümü 5.2 133,238

Narnia Günlükleri: Prens Kaspiyan
2008 Aksiyon Sanat Bölümü 6.5 169,247
2008 Aksiyon Sanat Bölümü
Animasyon
6.8 371,436

Ölümün Sesi
2008 Korku Sanat Bölümü 4.0 28,559

Öldüren Sis
2007 Korku Sanat Bölümü
Makyaj
7.2 249,316

Ben Efsaneyim
2007 Dram Sanat Bölümü 7.2 604,169
2007 Komedi Görsel Efekt 6.7 107,974
2007 Komedi Sanat Bölümü 5.6 34,092

Altın Pusula
2007 Macera Sanat Bölümü 6.1 161,739

30 Gün Gece
2007 Korku Sanat Bölümü 6.6 150,997

Tepenin Gözleri 2
2007 Korku Sanat Bölümü 5.1 54,933

Ölüm Sessizliği
2007 Korku Görsel Efekt 6.2 75,686

Kurtadamlar
2006 Aksiyon Animasyon
Sanat Bölümü
4.6 12,228

Kutup Macerası
2006 Macera Görsel Efekt 7.3 54,105
2005 Aksiyon Özel Efekt 5.2 95,143

Fantastik Dörtlü
2005 Aksiyon Görsel Efekt 5.7 287,711

Dünyalar Savaşı
2005 Macera Özel Efekt 6.5 370,310
2005 Dram Özel Efekt 7.0 263,208

Sky Captain ve Yarının Dünyası
2004 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 76,959
2004 Korku Görsel Efekt 5.5 1,992
2004 Komedi Oyuncu 3.9 1,343

Şapkalı Kedi
2003 Macera Özel Efekt 3.8 41,596

Büyük Balık
2003 Macera Sanat Bölümü 8.0 378,456

Korku Kapanı
2003 Korku Sanat Bölümü 6.1 96,915

Terminatör 3: Makinelerin Yükselişi
2003 Aksiyon Sanat Bölümü 6.3 335,909

Yapay Zeka
2001 Macera Özel Efekt 7.1 265,062

Grinç
2000 Komedi Özel Efekt 6.1 166,356

Çatlak profesör II - Klump ailesi
2000 Komedi Özel Efekt 4.3 41,864
2000 Belgesel Oyuncu    

Müebbet Kuşları
1999 Komedi Sanat Bölümü 6.7 39,002
1999 Belgesel Çeşitli    
1999 Belgesel Sanat Bölümü 7.0 176

Koca Bebek Joe
1998 Aksiyon Özel Efekt 5.6 24,998

Şeytanın Avukatı
1997 Dram Özel Efekt 7.5 288,839

Siyah Giyen Adamlar
1997 Komedi Özel Efekt 7.3 451,986

Batman ve Robin
1997 Aksiyon Çeşitli 3.7 208,769

Çatlak Profesör
1996 Komedi Makyaj 5.6 96,991

Batman Daima
1995 Aksiyon Özel Efekt 5.4 211,121

Kukla Efendileri
1994 Korku Özel Efekt 5.9 7,332

Bebek Firarda
1994 Macera Sanat Bölümü 6.0 38,536

Kurt
1994 Dram Makyaj 6.2 47,340
1991 Komedi Özel Efekt    

Roket Adam
1991 Aksiyon Çeşitli 6.4 46,858
1991 Bilim-Kurgu Özel Efekt 4.9 4,064
1991 Komedi Özel Efekt 5.8 9,248

"O"
1990 Dram Sanat Bölümü 6.9 90,787

Gremlinler 2
1990 Komedi Sanat Bölümü 6.3 79,121

Elm Sokağında Kabus 5: Hayal Çocuk
1989 Fantastik Sanat Bölümü 5.1 34,252
1989 Bilim-Kurgu Özel Efekt 4.5 3,170
1988 Korku Makyaj 5.9 9,470

Kötü Ruh 2
1987 Komedi Makyaj 7.8 128,647

Kanlı Sofra
1987 Komedi Makyaj 5.2 3,067
1986 Korku Özel Efekt 6.7 17,829
- Aksiyon Çeşitli    
Dizi Altyazıları
Westworld (6,719) The Expanse (3,315) The 100 (2,986) La casa de papel (2,416) Colony (1,970) The Crossing (1,697) Luke Cage (1,632) Genius (1,503) 12 Monkeys (1,278) Vikings (1,249)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018