Giriş Kayıt
Aaron Sims

Aaron Sims


Sanat Bölümü, Özel Efekt, Görsel Efekt

Aaron Sims, sanat bölümü, Özel efekt, görsel efekt. "O" (1990), Maximum Ride (2016), (2014) Günah Şehri: Uğruna Öldürülecek Kadın (2014), (2016) Işıklar Sönünce (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Aaron Simms
Web Sitesi: |
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Korku Sanat Bölümü    
2019 Aksiyon Sanat Bölümü    
2018 Aksiyon Sanat Bölümü    
2018 Aksiyon Sanat Bölümü    
2018 Bilim-Kurgu Sanat Bölümü 7.3 11,258

Başlat
2018 Aksiyon Sanat Bölümü 7.8 99,044

Zamanda Kıvrılma
2018 Macera Sanat Bölümü 4.2 12,388

Ruhlar Bölgesi: Son Anahtar
2018 Korku Sanat Bölümü 5.7 23,503
2017 Dram Görsel Efekt 5.7 302

Uzaydan Gelen Fırtına
2017 Aksiyon Sanat Bölümü 5.4 56,294

O
2017 Dram Sanat Bölümü 7.5 267,501

Maymunlar Cehennemi: Savaş
2017 Aksiyon Sanat Bölümü 7.5 166,117
2017 Korku Sanat Bölümü 4.3 13,800
2017 Dram Sanat Bölümü    
2017 Aksiyon Sanat Bölümü 7.5 402,653
2017 Aksiyon Sanat Bölümü 6.0 80,740
2017 Aksiyon Sanat Bölümü 8.1 472,574
2016 Animasyon Sanat Bölümü 5.7 11,488

Pete ve Ejderhası
2016 Macera Sanat Bölümü 6.7 44,668
2016 Aksiyon Sanat Bölümü 3.7 3,418

Hayalet Avcıları 3
2016 Aksiyon Sanat Bölümü 5.3 166,634

Işıklar Sönünce
2016 Korku Sanat Bölümü 6.3 88,430
2016 Dram Sanat Bölümü 8.9 475,011

Kurtuluş Günü: Yeni Tehdit
2016 Aksiyon Sanat Bölümü 5.2 144,218

Ninja Kaplumbağalar: Gölgelerin İçinden
2016 Aksiyon Sanat Bölümü 6.0 69,955

Korku Seansı 2
2016 Korku Görsel Efekt
Sanat Bölümü
7.4 165,116

5. Dalga
2016 Aksiyon Sanat Bölümü 5.2 83,107

Pee-wee'nin Muhteşem Tatili
2016 Macera Sanat Bölümü 6.2 5,662

Mısır'ın Tanrıları
2016 Aksiyon Sanat Bölümü 5.4 85,249
2015 Komedi Sanat Bölümü 6.2 49,386

Açlık Oyunları: Alaycı Kuş - Bölüm 2
2015 Macera Sanat Bölümü 6.5 227,758
2015 Komedi Çeşitli 5.9 8,711

Son Cadı Avcısı
2015 Aksiyon Sanat Bölümü 6.0 79,273

Paranormal Activity 5: Hayalet Boyutu
2015 Korku Sanat Bölümü 4.6 20,446

Azınlık Raporu
2015 Aksiyon Sanat Bölümü 5.9 8,697
2015 Aksiyon Sanat Bölümü 5.6 110,885

Ruhlar Bölgesi: Bölüm 3
2015 Korku Sanat Bölümü 6.1 73,411

Jupiter Yükseliyor
2015 Aksiyon Sanat Bölümü 5.3 158,277

Dracula: Başlangıç
2014 Aksiyon Sanat Bölümü 6.3 156,712

Ninja Kaplumbağalar
2014 Aksiyon Sanat Bölümü 5.8 185,450

Günah Şehri: Uğruna Öldürülecek Kadın
2014 Suç Sanat Bölümü 6.5 131,019

Herkül: Özgürlük Savaşçısı
2014 Aksiyon Sanat Bölümü 6.0 128,975

Maymunlar Cehennemi: Şafak Vakti
2014 Aksiyon Sanat Bölümü 7.6 370,438

Yarının Sınırında
2014 Aksiyon Sanat Bölümü 7.9 508,031

Malefiz
2014 Aksiyon Sanat Bölümü 7.0 285,564

İnanılmaz Örümcek Adam 2
2014 Aksiyon Sanat Bölümü 6.7 363,698
2014 Macera Sanat Bölümü 5.8 16,238
2014 Dram Sanat Bölümü 5.8 23,134

Nuh: Büyük Tufan
2014 Aksiyon Sanat Bölümü 5.8 219,429

300: Bir İmparatorluğun Yükselişi
2014 Aksiyon Sanat Bölümü 6.2 249,862

Frankenstein: Ölümsüzlerin Savaşı
2014 Aksiyon Çeşitli 5.1 72,301

Walter Mitty'nin Gizli Yaşamı
2013 Macera Çeşitli 7.3 262,430

Uzay Oyunları
2013 Aksiyon Sanat Bölümü 6.7 202,671

Bu Nasıl Aile!
2013 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 352,511

R.I.P.D.: Ölümsüz Polisler
2013 Aksiyon Sanat Bölümü 5.6 102,875

Şeytan Geçidi
2013 Korku Görsel Efekt 5.7 18,859

Percy Jackson: Canavarlar Denizi
2013 Macera Sanat Bölümü 5.9 96,947
2013 Aksiyon Sanat Bölümü 6.7 376,203

Dünya: Yeni Bir Başlangıç
2013 Aksiyon Sanat Bölümü 4.9 173,953

Dünya Savaşı Z
2013 Aksiyon Sanat Bölümü 7.0 523,224

Felekten Bir Gece 3
2013 Komedi Sanat Bölümü 5.9 253,618

Teksas Katliamı 3D
2013 Korku Sanat Bölümü 4.8 39,426

Sıcak Kalpler
2013 Komedi Sanat Bölümü 6.9 201,179

G.I. Joe: Misilleme
2013 Aksiyon Sanat Bölümü 5.8 157,891

Tomb Raider 9
2013 Aksiyon Çeşitli 9.5 2,017

Hansel ve Gretel: Cadı Avcıları
2013 Aksiyon Sanat Bölümü 6.1 175,059
2013 Aksiyon Sanat Bölümü    

Alacakaranlık Efsanesi : Şafak Vakti Bölüm 2
2012 Macera Görsel Efekt 5.5 202,803
2012 Korku Sanat Bölümü 4.1 17,485

Abraham Lincoln:Vampir Avcısı
2012 Aksiyon Sanat Bölümü 5.9 137,791

İnanılmaz Örümcek Adam
2012 Aksiyon Sanat Bölümü 7.0 497,707

Titanların Öfkesi
2012 Aksiyon Sanat Bölümü 5.8 165,473

Gri Kurt
2011 Aksiyon Sanat Bölümü 6.8 220,003

Savaş Atı
2011 Dram Görsel Efekt 7.2 129,402

Alacakaranlık Efsanesi : Şafak Vakti Bölüm 1
2011 Macera Sanat Bölümü
Görsel Efekt
4.9 197,773

Bahar Ayinleri
2011 Korku Görsel Efekt 4.5 1,707

Şey
2011 Korku Sanat Bölümü 6.2 105,394

Yeşil Fener
2011 Aksiyon Animasyon 5.6 241,231

Maymunlar Cehennemi: Başlangıç
2011 Aksiyon Sanat Bölümü 7.6 453,542

Kiracı
2011 Dram Sanat Bölümü 5.3 23,577

Transformers 3: Ay'ın Karanlık Yüzü
2011 Aksiyon Sanat Bölümü 6.3 352,384
2011 Kısa Metraj Yönetmen
Senarist
Yapım Tasarımcısı
Yapımcı
6.4 328

X-Men: Birinci Sınıf
2011 Aksiyon Animasyon 7.8 576,221
2011 Animasyon Sanat Bölümü 5.5 27,133
2011 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 211,747

Ben Dört Numara
2011 Aksiyon Çeşitli 6.1 210,163

Ruhlar Bölgesi
2010 Dram Yapım Tasarımcısı
Yapımcı
6.8 235,989

Siyah Kuğu
2010 Dram Görsel Efekt 8.0 612,557

Titanların Savaşı
2010 Aksiyon Sanat Bölümü 5.8 246,680

Percy Jackson & Olimposlular: Şimşek Hırsızı
2010 Macera Sanat Yönetmeni 5.9 156,739

Ucubeler Sirki: Vampirin Çırağı
2009 Aksiyon Sanat Bölümü 5.9 38,561

Son Vampir
2009 Aksiyon Sanat Bölümü 5.3 13,228

X-Men Başlangıç: Wolverine
2009 Aksiyon Animasyon 6.6 409,708

Doğmamış
2009 Dram Sanat Bölümü 4.8 45,226

Nazi Vampirler
2009 Korku Sanat Bölümü 5.4 10,232
2008 Aksiyon Sanat Bölümü 4.8 56,281

Gerçek Masallar
2008 Komedi Sanat Bölümü 6.1 78,562

Dünyanın Durduğu Gün
2008 Dram Sanat Bölümü 5.5 149,773

Mumya: Ejder İmparatoru'nun Mezarı
2008 Aksiyon Sanat Bölümü 5.2 132,224

Narnia Günlükleri: Prens Kaspiyan
2008 Aksiyon Sanat Bölümü 6.5 168,069
2008 Aksiyon Sanat Bölümü
Animasyon
6.8 364,269

Ölümün Sesi
2008 Korku Sanat Bölümü 4.0 28,038

Öldüren Sis
2007 Korku Sanat Bölümü
Makyaj
7.2 247,626

Ben Efsaneyim
2007 Dram Sanat Bölümü 7.2 599,907
2007 Komedi Görsel Efekt 6.7 107,229
2007 Komedi Sanat Bölümü 5.6 34,092

Altın Pusula
2007 Macera Sanat Bölümü 6.1 160,971

30 Gün Gece
2007 Korku Sanat Bölümü 6.6 150,194

Tepenin Gözleri 2
2007 Korku Sanat Bölümü 5.1 54,582

Ölüm Sessizliği
2007 Korku Görsel Efekt 6.2 75,144

Kurtadamlar
2006 Aksiyon Animasyon
Sanat Bölümü
4.6 12,028

Kutup Macerası
2006 Macera Görsel Efekt 7.3 53,836
2005 Aksiyon Özel Efekt 5.2 94,502

Fantastik Dörtlü
2005 Aksiyon Görsel Efekt 5.7 285,887

Dünyalar Savaşı
2005 Macera Özel Efekt 6.5 367,894
2005 Dram Özel Efekt 7.0 261,409

Sky Captain ve Yarının Dünyası
2004 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 76,587
2004 Korku Görsel Efekt 5.5 1,992
2004 Komedi Oyuncu 3.9 1,343

Şapkalı Kedi
2003 Macera Özel Efekt 3.8 41,148

Büyük Balık
2003 Macera Sanat Bölümü 8.0 376,886

Korku Kapanı
2003 Korku Sanat Bölümü 6.1 96,297

Terminatör 3: Makinelerin Yükselişi
2003 Aksiyon Sanat Bölümü 6.3 333,759

Yapay Zeka
2001 Macera Özel Efekt 7.1 263,307

Grinç
2000 Komedi Özel Efekt 6.1 165,506

Çatlak profesör II - Klump ailesi
2000 Komedi Özel Efekt 4.3 41,864
2000 Belgesel Oyuncu    

Müebbet Kuşları
1999 Komedi Sanat Bölümü 6.7 37,920
1999 Belgesel Çeşitli    
1999 Belgesel Sanat Bölümü 7.0 176

Koca Bebek Joe
1998 Aksiyon Özel Efekt 5.6 24,920

Şeytanın Avukatı
1997 Dram Özel Efekt 7.5 287,056

Siyah Giyen Adamlar
1997 Komedi Özel Efekt 7.3 449,516

Batman ve Robin
1997 Aksiyon Çeşitli 3.7 207,531

Çatlak Profesör
1996 Komedi Makyaj 5.6 95,763

Batman Daima
1995 Aksiyon Özel Efekt 5.4 209,774

Kukla Efendileri
1994 Korku Özel Efekt 5.9 7,332

Bebek Firarda
1994 Macera Sanat Bölümü 6.0 38,125

Kurt
1994 Dram Makyaj 6.2 47,143
1991 Komedi Özel Efekt    

Roket Adam
1991 Aksiyon Çeşitli 6.4 46,562
1991 Bilim-Kurgu Özel Efekt 4.8 3,667
1991 Komedi Özel Efekt 5.8 9,248

"O"
1990 Dram Sanat Bölümü 6.9 90,787

Gremlinler 2
1990 Komedi Sanat Bölümü 6.3 78,452

Elm Sokağında Kabus 5: Hayal Çocuk
1989 Fantastik Sanat Bölümü 5.1 33,602
1989 Bilim-Kurgu Özel Efekt 4.5 3,170
1988 Korku Makyaj 5.9 9,302

Kötü Ruh 2
1987 Komedi Makyaj 7.8 127,635

Kanlı Sofra
1987 Komedi Makyaj 5.2 3,067
1986 Korku Özel Efekt 6.7 17,617
- Aksiyon Çeşitli    
Film Altyazıları
Red Sparrow (7,064) Den of Thieves (2,944) Maze Runner: The Death Cure (2,723) Winchester (2,466) Hostiles (2,237) 12 Strong (1,782) A martfüi rém (1,662) The Commuter (1,315) Bleeding Steel (1,194) Submergence (1,177)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (7,272) Supernatural (4,608) The Big Bang Theory (3,259) Gotham (2,762) The Terror (2,725) Arrow (2,295) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,257) The Flash (1,914) Krypton (1,660) Legion (1,643)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018