Giriş Kayıt
Jamie Simpson

Jamie Simpson


Yapımcı, Yönetmen

Jamie Simpson, yapımcı, yönetmen.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Belgesel Yapımcı
Yönetmen
7.9 41
2012 Belgesel Yapımcı
Yönetmen
   
2010 Belgesel Yapımcı 8.2 44
2010 Belgesel Yapımcı 8.2 1,000
2004 Belgesel Yapımcı 8.0 529
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (7,709) The Foreigner (6,713) Stronger (5,815) Flatliners (4,697) Dunkirk (3,675) Beyond Skyline (2,935) American Made (2,427) Kingsman: The Golden Circle (2,122) It (1,946) Loving Vincent (1,849)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017