Giriş Kayıt
Claire Simpson

Claire Simpson


Editör, Editör

Claire Simpson, editör, editör. Müfreze (1986), Okuyucu (2008), Borsa (1987), Arka Bahçe (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kardan Adam
2017 Suç Editör    

Kara Düzen
2015 Biyografi Editorial Department 6.9 138,682

Çılgın Kalabalıktan Uzak
2015 Dram Editör 7.1 35,297

İnsan Avı
2014 Suç Editör 6.8 62,192

Hayat Ağacı
2011 Dram 6.8 145,214

Çok Gürültülü ve Çok Yakın
2011 Macera Editör 6.9 86,947
2009 Dram Editör 5.8 38,881

Okuyucu
2008 Dram Editör 7.6 200,976

Görev Uğruna
2008 Dram Editör 6.5 18,221

Arayış
2006 Gizem Editör 4.8 10,247

Arka Bahçe
2005 Dram Editör 7.5 117,101

Kayıp Hayatlar
2003 Dram 6.3 2,824

Tutku
2002 Dram Editör 6.4 11,703

Minik Kaçamaklar
2001 Komedi Editör 4.4 4,125

Jakob'un Yalanları
1999 Komedi Editör 6.5 12,771
1998 Biyografi Editör 7.2 6,015

Fanatik
1996 Dram Editör 5.8 39,011

Siyah İnci
1994 Macera Editör 6.6 7,326

Mambo Kralları
1992 Dram Editör 6.4 4,264

Gangsterlerin Arasında
1990 Suç Editör 7.3 17,496
1989 Suç Editör 5.0 386

Tehlikeli Kokteyl
1988 Suç Editör 6.0 24,281

Borsa
1987 Suç Editör 7.4 125,432

Biri Beni
1987 Aksiyon Editör 6.1 7,528
1986 Dram Editör 7.5 15,385

Müfreze
1986 Dram Editör 8.1 315,015
1984 Korku Editör 5.5 8,195

Kızıllar
1981 Biyografi Editorial Department 7.5 17,381
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017