Giriş Kayıt
P.K. Simonds

P.K. Simonds


Yapımcı, Senarist

P.K. Simonds, yapımcı, senarist. (1994) Earth 2 (1994), (2005) Point Pleasant (2005), (2003) Tarzan (2003), (2006) Windfall (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: P.K. Simonds Jr.
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Dram Senarist 7.6 35,067
2008 Dram Yapımcı    
2006 Komedi Senarist
Yapımcı
6.4 501
2005 Suç Yapımcı 7.3 1,959

Ghost Whisperer 3
2005 Dram Yapımcı
Senarist
6.4 38,599
2003 Aksiyon Yapımcı
Senarist
6.8 633
2000 Dram Yapımcı 5.9 34
1994 Macera Senarist
Yapımcı
6.9 4,141
1994 Dram Senarist
Yapımcı
6.8 7,914

Güzel Ve Çirkin
1987 Suç Senarist
Çeşitli
7.1 5,032
Film Altyazıları
Dunkirk (5,888) The Mountain Between Us (3,998) It (3,798) Stronger (2,151) Mother! (1,906) American Made (1,752) Kingsman: The Golden Circle (1,676) Loving Vincent (1,080) The Foreigner (851) Detroit (778)
Dizi Altyazıları
Vikings (8,613) Shameless (6,540) Mr. Robot (3,794) Game of Thrones (3,665) Supernatural (2,041) Manhunt: Unabomber (1,781) Lucifer (1,763) Peaky Blinders (1,734) Outlander (1,597) The Big Bang Theory (1,579)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017