Giriş Kayıt
P.K. Simonds

P.K. Simonds


Yapımcı, Senarist

P.K. Simonds, yapımcı, senarist.

Diğer Bir İsmi: P.K. Simonds Jr.
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Dram Senarist 7.6 31,939
2008 Dram Yapımcı    
2006 Komedi Senarist
Yapımcı
6.4 501
2005 Suç Yapımcı 7.3 1,959

Ghost Whisperer 3
2005 Dram Yapımcı
Senarist
6.4 37,719
2003 Aksiyon Yapımcı
Senarist
6.8 633
2000 Dram Yapımcı 5.9 34
1995 Macera Senarist
Yapımcı
   

Güzel Ve Çirkin
1987 Suç Senarist
Çeşitli
7.0 4,793
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017