Giriş Kayıt
Oliver Simon

Oliver Simon (51)


Yapımcı, Senarist

Oliver Simon, 27 Aralık 1965 Düsseldorf, Almanya doğumlu yapımcı, senarist. Kan İzleri (2006), Der Nachtmahr (2015), Ölüm Tuzağı (2007), (2016) Paterson (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 27 Aralık 1965
Doğum Yeri: Düsseldorf, Almanya
Burcu: Oğlak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Bilim-Kurgu Yapımcı    
2016 51 Komedi Yapımcı 7.5 22,523

Mayın Sahili
2015 50 Dram Yapımcı 7.8 13,047
2015 50 Dram Yapımcı 6.9 940
2015 50 Aksiyon Yapımcı 4.2 12,478
2015 50 Komedi Yapımcı 5.3 1,370
2014 49 Yapımcı 6.9 488

Hızlı ve Korkusuz
2013 48 Aksiyon Çeşitli 4.9 12,469

Lizbon'a Gece Treni
2013 48 Gizem Yapımcı 6.8 13,992
2013 48 Belgesel 7.3 2,003
2013 48 Dram 6.4 779
2010 45 Dram Yapımcı 6.9 165

Tost
2010 45 Biyografi Çeşitli    

Büyük Sır
2009 44 Dram Yapımcı 7.1 19,685
2009 44 Aksiyon Yapımcı 5.9 1,246

Ayrılık Şehri
2009 44 Komedi Yapımcı 5.8 749
2009 44 Gizem Yapımcı 4.5 32
2009 44 Komedi Yapımcı 7.0 779

Ölüm Tuzağı
2007 42 Korku Yapımcı 4.4 1,342

Kan İzleri
2006 41 Korku Yapımcı 3.6 1,414
2003 38 Dram Yapımcı 7.2 86
2001 36 Dram Senarist 6.5 785

Amerika'yı Unut
2000 35 Dram Çeşitli 7.2 380
1999 34 Gerilim Yapımcı 6.2 112
Film Altyazıları
Gold (7,282) Rings (3,827) Logan (3,068) Get Out (2,460) La La Land (2,090) Split (1,870) The Age of Shadows (1,868) Zashchitniki (1,704) The Great Wall (1,528) Office Christmas Party (1,428)
Dizi Altyazıları
Fargo (5,877) The Blacklist (4,289) The Expanse (3,303) Better Call Saul (2,128) The Last Kingdom (2,113) Doctor Who (1,681) Game of Thrones (1,676) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,634) Vikings (1,620) Supernatural (1,613)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017