Giriş Kayıt
Charles Simon

Charles Simon (93)


Oyuncu

Charles Henry Simon, 04 Şubat 1909 Tettenhall Wood, Wolverhampton, West Midlands, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu. Gölgeli Topraklar (1993) yapımıyla biliniyor.16 Mayıs 2002 tarihinde (93 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Charles Henry Simon
Doğum Tarihi: 04 Şubat 1909
Ölüm Tarihi: 16 Mayıs 2002
Doğum Yeri: Tettenhall Wood, Wolverhampton, West Midlands, İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Kova
Boyu: 1.73 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2002 93 Dram Oyuncu 6.8 1,357

102 Dalmaçyalı
2000 91 Macera Oyuncu 4.9 28,826
2000 91 Gizem Oyuncu    

Harold Smith'e Ne Oldu?
1999 90 Komedi Oyuncu 6.5 1,094

Karmakarışık
1999 90 Biyografi Oyuncu 7.4 10,112
1998 89 Komedi Oyuncu 6.4 873
1998 89 Dram Oyuncu    

Az Şey Bilen Adam
1997 88 Komedi Oyuncu 6.6 24,200
1994 85 Oyuncu 4.1 136

Gölgeli Topraklar
1993 84 Biyografi Oyuncu 7.4 13,589

Viking Erik
1989 80 Komedi Oyuncu 6.2 11,133
1988 79 Dram Oyuncu 7.6 778
1986 Dram Oyuncu    
1984 Suç Oyuncu 6.6 2,200
1970 61 Dram Oyuncu 6.4 1,393
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (4,816) Dunkirk (3,947) Stronger (2,754) It (2,186) Mother! (1,479) American Made (1,428) Kingsman: The Golden Circle (1,343) Loving Vincent (1,334) Flatliners (643) The Foreigner (641)
Dizi Altyazıları
Vikings (10,342) Shameless (6,101) Mr. Robot (4,860) Game of Thrones (3,187) Peaky Blinders (2,119) Manhunt: Unabomber (2,060) Lucifer (1,672) Designated Survivor (1,530) Supernatural (1,383) The Big Bang Theory (1,097)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017