Giriş Kayıt
Jon Simanton

Jon Simanton (44)


Oyuncu

Jon Simanton, 04 Eylül 1970 doğumlu oyuncu. Turbo: A Power Rangers Movie (1997) yapımıyla biliniyor.17 Şubat 2015 tarihinde (44 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 04 Eylül 1970
Ölüm Tarihi: 17 Şubat 2015
Diğer Bir İsmi: Jon Simonton
Burcu: Başak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Destansı Bir Film
2007 37 Macera Oyuncu 2.3 92,317
2005 35 Aksiyon Oyuncu 2.9 565
2004 34 Komedi Oyuncu 5.3 18,314

Kara Kaplı Defter
2004 34 Komedi Oyuncu 5.3 15,186
1997 27 Aksiyon Oyuncu 3.4 6,972
Film Altyazıları
Beauty and the Beast (7,660) Kidnap (5,068) The Fate of the Furious (4,172) The Boss Baby (2,916) Contratiempo (2,146) Dangal (1,976) The Great Wall (1,672) Get Out (1,469) The LEGO Batman Movie (1,405) The Shack (1,324)
Dizi Altyazıları
Supernatural (8,113) American Gods (6,869) Lucifer (5,242) Fargo (5,233) Into the Badlands (3,482) The 100 (3,187) Twin Peaks (3,034) Arrow (2,782) Better Call Saul (2,238) 12 Monkeys (2,223)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017