Giriş Kayıt
Jon Simanton

Jon Simanton (44)


Oyuncu

Jon Simanton, 04 Eylül 1970 doğumlu oyuncu. Turbo: A Power Rangers Movie (1997) yapımıyla biliniyor.17 Şubat 2015 tarihinde (44 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 04 Eylül 1970
Ölüm Tarihi: 17 Şubat 2015
Diğer Bir İsmi: Jon Simonton
Burcu: Başak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Destansı Bir Film
2007 37 Macera Oyuncu 2.3 91,840
2005 35 Aksiyon Oyuncu 2.9 565
2004 34 Komedi Oyuncu 5.3 18,314

Kara Kaplı Defter
2004 34 Komedi Oyuncu 5.3 15,186
1997 27 Aksiyon Oyuncu 3.4 6,850
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (5,971) Rogue One (4,801) Split (3,450) Assassin's Creed (2,442) Brimstone (2,141) Paterson (1,756) Hidden Figures (1,565) The Institute (1,545) The Great Wall (1,202) Passengers (1,072)
Dizi Altyazıları
The Flash (7,812) Legion (6,879) Arrow (3,685) Legends of Tomorrow (2,146) Into the Badlands (2,078) The Blacklist (1,656) Vikings (1,565) Black Sails (1,538) Game of Thrones (1,422) 24: Legacy (1,410)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017