Giriş Kayıt
Craig Silverstein

Craig Silverstein


Senarist, Yapımcı

Craig Silverstein, senarist, yapımcı. Terra Nova (2011), Nikita (2010), TURN (2014), Drive (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Dram Yapımcı
Senarist
8.1 16,470
2011 Macera Senarist
Yapımcı
6.8 74,569
2010 Aksiyon Yapımcı
Senarist
7.7 44,994
2007 Suç Senarist
Yapımcı
   
2007 Aksiyon Senarist 7.9 4,545
2007 Suç Yapımcı
Senarist
6.5 1,292
2005 Komedi Yapımcı
Senarist
7.9 124,236
2005 Suç Yapımcı
Senarist
8.1 985

"Ölü Bölge"
2002 Dram Yapımcı
Senarist
Çeşitli
7.5 7,735
2002 Komedi Yapımcı
Senarist
Çeşitli
   

Çapraz Hayatlar
1998 Komedi Çeşitli 7.1 17,372
Dizi Altyazıları
Westworld (17,361) La casa de papel (8,185) The Terror (2,853) The Big Bang Theory (2,628) The Flash (2,527) Supernatural (2,306) Fear the Walking Dead (2,081) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,039) Legion (2,032) Gotham (1,932)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018