Giriş Kayıt
Craig Silverstein

Craig Silverstein


Senarist, Yapımcı

Craig Silverstein, senarist, yapımcı. Terra Nova (2011), Nikita (2010), TURN (2014), Drive (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Dram Yapımcı
Senarist
8.1 16,029
2011 Macera Senarist
Yapımcı
6.8 73,973
2010 Aksiyon Yapımcı
Senarist
7.7 44,643
2007 Suç Senarist
Yapımcı
   
2007 Aksiyon Senarist 7.9 4,545
2007 Suç Yapımcı
Senarist
6.5 1,292
2005 Komedi Yapımcı
Senarist
7.9 122,984
2005 Suç Yapımcı
Senarist
8.1 985

"Ölü Bölge"
2002 Dram Yapımcı
Senarist
Çeşitli
7.5 7,547
2002 Komedi Yapımcı
Senarist
Çeşitli
   

Çapraz Hayatlar
1998 Komedi Çeşitli 7.2 17,163
Dizi Altyazıları
Vikings (19,264) Black Mirror (6,376) The Flash (5,184) Shameless (4,727) Supernatural (3,609) The Big Bang Theory (3,460) The Blacklist (1,870) Star Trek: Discovery (1,641) The X Files (1,435) Knightfall (1,354)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018