Giriş Kayıt
Fred Silverman

Fred Silverman (80)


Yapımcı, Oyuncu, Senarist

Fred Silverman, 13 Eylül 1937 New York City, New York, ABD doğumlu yapımcı, oyuncu, senarist. "Matlock" (1986) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 13 Eylül 1937
Doğum Yeri: New York City, New York, ABD
Takma İsmi: Freddie
Burcu: Başak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Scooby-Doo & Batman: Cesur ve Gözüpek
2018 Animasyon Senarist 6.8 547
2012 Belgesel Oyuncu    
1994 57 Dram Yapımcı    
1994 Dram Yapımcı    
1993 Suç Yapımcı 6.9 5,124
1989 Suç Yapımcı 6.9 1,185
1988 Dram Yapımcı 7.5 2,664
1987 Suç Yapımcı 6.4 1,448
1987 Belgesel Oyuncu 7.9 1,046
Film Altyazıları
Red Sparrow (8,001) Den of Thieves (3,412) Maze Runner: The Death Cure (3,076) Winchester (2,665) Hostiles (2,538) A martfüi rém (2,014) 12 Strong (1,983) Bleeding Steel (1,596) The Commuter (1,515) Submergence (1,237)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (8,661) Westworld (8,594) Supernatural (4,921) The Big Bang Theory (3,700) The Terror (3,256) Gotham (3,131) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,653) Arrow (2,599) The Flash (2,145) Krypton (1,850)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018