Giriş Kayıt
Fred Silverman

Fred Silverman (79)


Yapımcı, Oyuncu

Fred Silverman, 13 Eylül 1937 New York City, New York, ABD doğumlu yapımcı, oyuncu. "Matlock" (1986) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 13 Eylül 1937
Doğum Yeri: New York City, New York, ABD
Takma İsmi: Freddie
Burcu: Başak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Belgesel Oyuncu    
1994 57 Dram Yapımcı    
1994 Dram Yapımcı    
1993 Suç Yapımcı 6.9 4,720
1989 Suç Yapımcı 6.9 1,177
1988 Dram Yapımcı 7.5 2,458
1987 Suç Yapımcı 6.4 1,448
1987 Belgesel Oyuncu 7.9 1,046
Dizi Altyazıları
The Flash (9,778) Better Call Saul (5,566) Fargo (4,590) Lucifer (3,769) Gotham (3,391) The 100 (3,361) Arrow (3,123) 12 Monkeys (2,593) American Gods (2,420) Supernatural (2,314)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017