Giriş Kayıt
Fred Silverman

Fred Silverman (80)


Yapımcı, Oyuncu, Senarist

Fred Silverman, 13 Eylül 1937 New York City, New York, ABD doğumlu yapımcı, oyuncu, senarist. "Matlock" (1986) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 13 Eylül 1937
Doğum Yeri: New York City, New York, ABD
Takma İsmi: Freddie
Burcu: Başak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Scooby-Doo & Batman: Cesur ve Gözüpek
2018 Animasyon Senarist 6.7 572
2012 Belgesel Oyuncu    
1994 57 Dram Yapımcı    
1994 Dram Yapımcı    
1993 Suç Yapımcı 6.9 5,202
1989 Suç Yapımcı 6.9 1,291
1988 Dram Yapımcı 7.5 2,698
1987 Suç Yapımcı 6.4 1,448
1987 Belgesel Oyuncu 7.9 1,046
Dizi Altyazıları
Westworld (11,072) La casa de papel (2,681) The Expanse (2,164) Legion (1,952) 12 Monkeys (1,714) Colony (1,586) Into the Badlands (1,426) Goliath (1,356) Cloak & Dagger (1,329) Fear the Walking Dead (1,112)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018