Giriş Kayıt
Spike Silver

Spike Silver


Dublör, Oyuncu

Spike Silver, dublör, oyuncu. Entourage (2004), Nip/Tuck 1 (2003), Rizzoli & Isles (2010), The Closer (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Gary "Spike" Silver | Gary 'Spike' Silver | Gary '
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Gece Vurgunu
2014 Suç Dublör 7.9 342,199
2014 Aksiyon Dublör 7.5 43,025

Zor Biraderler
2014 Aksiyon Dublör 6.2 84,144

Felekten Bir Gece 3
2013 Komedi Dublör 5.9 243,457

Yedi Psikopat
2012 Komedi Dublör 7.2 199,348

Ayı Teddy
2012 Komedi Dublör 7.0 500,533

Büyük Suçlar Şubesi
2012 Suç Dublör 7.6 9,105

Git Başımdan
2010 Komedi Dublör 6.6 285,670

Cehennem Melekleri
2010 Aksiyon Dublör 6.5 286,753
2010 Suç Dublör 7.6 25,350
2009 Dram Dublör 7.4 987
2005 Suç Dublör 7.6 19,386

Tetikçinin Gecesi
2004 Suç Dublör
Oyuncu
7.6 310,250
2004 Komedi Dublör 8.5 142,971

Nip/Tuck 1
2003 Dram Dublör 7.7 48,634
2003 Korku Dublör 6.1 2,442

Avanak Ajan: Altın Kuş
2002 Aksiyon Dublör 6.2 171,259
2002 Komedi Dublör 4.1 1,243

Show Time (0)
2002 Aksiyon Dublör 5.5 52,881
2001 Macera Dublör 5.9 43,890

Timsah Dundee Los Angeles'ta
2001 Macera Dublör 4.8 20,697

Salako Romano
2001 Komedi Dublör 4.6 11,034

Balon çocuk
2001 Macera Dublör 5.6 26,900

En Sevdiğim Marslı
1999 Komedi Dublör 4.9 10,974
1999 Suç Dublör 6.2 6,296

Hiç Hesapta Yokken
1998 Komedi Dublör 6.3 40,888

Sel
1998 Aksiyon Dublör 5.8 28,194

İntihar Pokeri
1997 Komedi Dublör
Oyuncu
7.0 23,403
1997 Dram Dublör 6.2 1,465
1997 Aksiyon Dublör 6.3 5,447

Gözler Ve Sözler
1996 Komedi Dublör 6.3 22,499

Raptiye
1996 Komedi Dublör 6.9 66,750

Çavuş Bilko
1996 Komedi Dublör 5.7 18,536

Kopya Cinayetler
1995 Suç Dublör 6.6 44,721

Gelinin Babası 2
1995 Komedi Dublör 5.9 28,335

Kusursuz Dünya
1993 Suç Dublör 7.5 61,253
1993 Aksiyon Dublör    
1993 Suç Dublör
Oyuncu
6.9 4,826

Ateş Hattında
1993 Aksiyon Dublör 7.2 78,069

Vuruş Mesafesi
1993 Aksiyon Dublör 5.8 34,799

Uzay Yolu VI: Keşfedilmemiş Ülke
1991 Aksiyon Dublör 7.2 59,181
1991 Macera Dublör 6.1 2,772
1991 Dram Dublör    
1990 Komedi Dublör 5.4 3,190
1990 Aksiyon Dublör 5.8 21,459

Fırlama Çöpçüler
1990 Aksiyon Dublör 5.9 19,221
1990 Aksiyon Dublör 5.2 547
1990 Komedi Dublör 6.0 2,287

Pembe Cadillac
1989 Aksiyon Dublör 5.3 9,194
1989 Komedi Dublör 6.4 8,836

Üç Tatlı Kaçak
1989 Aksiyon Dublör 6.0 8,743

Krokodil Dundee 2
1988 Aksiyon Dublör 5.5 46,473

Ay Dansı
1988 Aksiyon Dublör 6.0 13,072
1988 Aksiyon Dublör 6.3 33,106

Kanunun Üstünde
1988 Aksiyon Dublör 6.0 23,859
1988 Aksiyon Dublör 5.0 1,003

Sıfırın Altı
1987 Suç Dublör 6.4 15,385

Kasabanın Cadıları
1987 Komedi Dublör 6.5 51,225

Suikast
1987 Aksiyon Dublör 5.0 2,079
1987 Macera Dublör 5.6 625

Uzay Yolu Iv: Eve Yolculuk
1986 Aksiyon Dublör 7.3 65,910
1986 Komedi Dublör 5.9 7,987

Okula dönüs
1986 Komedi Dublör 6.6 22,990
1986 Aksiyon Dublör 5.0 191

Korkusuz
1985 Aksiyon Oyuncu
Dublör
5.7 2,899

Nehir
1984 Dram Dublör 6.3 4,956

Karateci Çocuk
1984 Aksiyon Dublör 7.2 139,542

Yaralı Yüz
1983 Suç Dublör 8.3 586,118

Sinir
1982 Suç Dublör 6.4 4,452
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017