Giriş Kayıt
Jeffrey Silver

Jeffrey Silver


Yapımcı, Yapım Yöneticisi

Jeffrey Silver, yapımcı, yapım yöneticisi. Aşk Tutkunu (1997), Noel Baba 3 (2006), Şaşkın Kovboylar (1994), Bizimkiler Hakkında (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Jeff Silver
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Animasyon Yapımcı    

Kabuktaki Hayalet
2017 Aksiyon Yapımcı 6.4 138,724

Güzel ve Çirkin
2017 Aile Yapımcı 7.3 192,650

İyi Bir Yalan
2014 Dram Yapımcı 7.4 23,228

Yarının Sınırında
2014 Aksiyon Yapım Yöneticisi
Yapımcı
7.9 497,895

Tron Efsanesi
2010 Aksiyon Yapımcı 6.8 281,416

Terminatör 4: Kurtuluş
2009 Aksiyon Yapımcı 6.6 305,220

Hain
2008 Aksiyon Yapımcı 7.0 51,000

İkili Oyun
2008 Komedi Yapımcı 6.0 28,855

İhanet
2007 Biyografi Yapımcı 7.0 53,778

300 Spartalı
2006 Aksiyon Yapımcı 7.7 656,913

Arayış
2006 Gizem Yapımcı 4.8 10,247

Noel Baba 3
2006 Macera Yapımcı 4.7 25,836

Bizimkiler Hakkında
2005 Komedi Yapımcı 6.6 2,138

Baskın
2005 Aksiyon Yapımcı 6.3 68,391

Beyin Avcıları
2004 Suç Yapımcı 6.4 52,695
2004 Komedi Yapımcı 7.2 27,833

Bela İş Başında
2003 Aksiyon Yapım Yöneticisi
Yapımcı
5.6 41,610

Noel Baba 2
2002 Komedi Yapımcı 5.6 40,542

İlk Gün
2001 Suç Yapımcı 7.7 333,711

Seks Dedikoduları
2000 Dram Yapımcı 5.9 12,610
2000 Komedi Yapımcı 5.3 12,300

Aşk Üçgeni
1999 Komedi Yapımcı 6.1 16,481
1998 Aile Yapımcı    

Aşk Tutkunu
1997 Komedi Yapımcı 6.1 21,056
1997 Komedi Yapımcı 5.3 2,575
1995 Macera Yapımcı 5.0 1,209

Noel Baba
1994 Komedi Yapımcı 6.4 76,548

Don Juan De Marco
1994 Komedi Yapımcı 6.7 43,698

Şaşkın Kovboylar
1994 Macera Yapımcı 4.7 4,169

Ayrılan Yollar
1993 Komedi Yapımcı 6.5 4,227
1992 Komedi Yapımcı 5.9 8,131
1992 Komedi Yapımcı 6.5 656

Evde Beş Başına
1991 Komedi Yapımcı
Yapım Yöneticisi
6.1 23,397
1989 Komedi Yapımcı 6.3 3,217
1988 Komedi Yapımcı 8.3 30,277
1987 Komedi Yapım Yöneticisi 4.8 969
1986 Suç Yapım Yöneticisi 6.4 3,452
1986 Aksiyon Yapım Yöneticisi 5.9 3,325

Ask delisi
1985 Dram Yapım Yöneticisi 6.1 1,853
1983 Komedi Yapım Yöneticisi 7.6 4,168

Dehşet Sokağı 2
1982 Dram 0 5.4 8,211

Ölüme Kuşanmak
1980 Dram 0 7.1 27,281

Son Macera
1979 Komedi 0 7.2 2,284
- Yapımcı    
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018