Giriş Kayıt
Anna Silk

Anna Silk (43)


Oyuncu

Anna Catherine Silk, 31 Ocak 1974 Fredericton, New Brunswick, Kanada doğumlu oyuncu. Lost Girl (2010) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Anna Catherine Silk
Doğum Tarihi: 31 Ocak 1974
Doğum Yeri: Fredericton, New Brunswick, Kanada
Burcu: Kova
Boyu: 1.65 m
9.3 (6 Oy)
  • Currently 186.6/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (16)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 41 Kısa Metraj    
2013 39 Aksiyon Oyuncu 4.3 715
2010 Dram Oyuncu 7.7 24,463
2009 Komedi Oyuncu 7.6 7,897
2008 Dram Oyuncu    
2007 33 Komedi Oyuncu 6.8 2,492

Şirket
2007 Dram Oyuncu    
2006 32 Aksiyon Oyuncu    

Gerçeğin Ötesinde
2005 31 Suç Oyuncu 6.5 15,451
2005 31 Dram Oyuncu 4.9 298
2004 30 Gizem Oyuncu    

Tehlikeli Aklın Itirafları
2002 28 Biyografi Oyuncu 7.1 73,996
2000 26 Biyografi 0 6.2 525
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017