Giriş Kayıt
Anna Silk

Anna Silk (43)


Oyuncu

Anna Catherine Silk, 31 Ocak 1974 Fredericton, New Brunswick, Kanada doğumlu oyuncu. Lost Girl (2010) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Anna Catherine Silk
Doğum Tarihi: 31 Ocak 1974
Doğum Yeri: Fredericton, New Brunswick, Kanada
Burcu: Kova
Boyu: 1.65 m
9.3 (6 Oy)
  • Currently 186.6/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (16)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 41 Kısa Metraj    
2013 39 Aksiyon Oyuncu 4.3 715
2010 Dram Oyuncu 7.7 24,149
2009 Komedi Oyuncu 7.6 7,832
2008 Dram Oyuncu    
2007 33 Komedi Oyuncu 6.8 2,492

Şirket
2007 Dram Oyuncu    
2006 32 Aksiyon Oyuncu    

Gerçeğin Ötesinde
2005 31 Suç Oyuncu 6.5 15,267
2005 31 Dram Oyuncu 4.9 298
2004 30 Gizem Oyuncu    

Tehlikeli Aklın Itirafları
2002 28 Biyografi Oyuncu 7.1 73,391
2000 26 Biyografi 0 6.2 525
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (7,739) Rogue One (5,571) Split (4,180) Assassin's Creed (3,067) Hidden Figures (2,645) Paterson (2,473) Brimstone (2,410) Patriots Day (1,658) The Institute (1,594) The Great Wall (1,394)
Dizi Altyazıları
The Flash (8,423) Legion (7,868) Arrow (4,653) Legends of Tomorrow (2,392) The Expanse (2,179) Into the Badlands (2,155) Vikings (2,010) The Blacklist (1,923) Black Sails (1,745) 24: Legacy (1,669)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017