Giriş Kayıt
Johannes Silberschneider

Johannes Silberschneider (58)


Oyuncu

Johannes Patriz Raimund Silberschneider, 13 Aralık 1958 Mautern, Styria, Avusturya doğumlu oyuncu. Yakut Kırmızı (2013), Copy Shop (2001), (1998) Kırmızı Keman (1998), (2001) Anne Frank'ın Güncesi (2001) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Johannes Patriz Raimund Silberschneider
Doğum Tarihi: 13 Aralık 1958
Doğum Yeri: Mautern, Styria, Avusturya
Takma İsmi: Winnetou
Burcu: Yay
Boyu: 1.71 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Oyuncu 5.7 17
2017 Komedi Oyuncu    
2016 58 Fantastik Oyuncu 5.8 639
2016 58 Dram Oyuncu 6.6 18
2015 57 Komedi Oyuncu 7.3 1,316
2014 56 Dram Oyuncu 6.3 41
2014 56 Dram Oyuncu 6.7 134
2014 56 Dram Oyuncu 6.5 1,814

Yakut Kırmızı
2013 55 Fantastik Oyuncu 6.2 5,437
2012 54 Aksiyon Oyuncu 6.4 1,026
2010 52 Biyografi Oyuncu 6.1 295
2010 52 Biyografi Oyuncu 5.9 833

Kral Henry
2009 51 Biyografi Oyuncu 6.0 952
2009 51 Aile Oyuncu 6.2 182
2008 50 Dram Oyuncu 6.4 314

Bir Anlık Özgürlük
2008 50 Dram Oyuncu 7.3 537

8 Mil Yukarı
2007 49 Biyografi Oyuncu 6.4 2,389
2006 48 Dram Oyuncu 6.4 128
2006 48 Biyografi Oyuncu    
2005 Suç Oyuncu 4.9 134
2005 Suç Oyuncu 5.7 36
2004 46 Suç Oyuncu 7.6 2,703
2004 46 Dram Oyuncu    
2004 Suç Oyuncu    
2001 43 Biyografi Oyuncu 5.7 496
2001 43 Dram Oyuncu 7.6 1,465

Anne Frank'ın Güncesi
2001 Biyografi Oyuncu 8.0 3,858

Gigantic
1999 41 Komedi Oyuncu 7.8 3,404

Rüyaların Kızı
1998 40 Komedi Oyuncu 6.9 2,775

Kırmızı Keman
1998 40 Dram Oyuncu 7.7 28,188
1997 39 Biyografi Oyuncu 7.2 2,837

Şato
1997 Dram Oyuncu 6.7 2,113

İsyan
1993 35 Oyuncu 7.6 94
1993 35 Dram Oyuncu 7.0 406

Olay Yeri
1970 Suç Oyuncu 7.2 1,850
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017