Giriş Kayıt
Joseph Sikora

Joseph Sikora


Oyuncu

Joseph Sikora, oyuncu. Power (2014), Night Skies (2007), (2010) Zindan Adası (2010), (2012) Jack Reacher (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Joseph Sikkora | Joe Sikora | Joe Sikorra
Boyu: 1.80 m
10.0 (3 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Oyuncu 7.8 2,809
2014 Suç Oyuncu 9.1 349,838
2014 Suç Oyuncu 8.1 17,465
2013 Aksiyon Oyuncu 8.4 62,469
2012 Aksiyon Oyuncu 7.0 245,312

Koruyucu
2012 Aksiyon Oyuncu 6.5 86,698
2010 Suç Oyuncu 7.0 35,373
2010 Suç Oyuncu 7.9 9,014

Zindan Adası
2010 Gizem Oyuncu 8.1 835,041
2010 Suç Oyuncu 8.6 141,854
2008 Gerilim Oyuncu 3.2 192

Charlie Wilson'ın Savaşı
2007 Biyografi Oyuncu 7.1 91,708
2007 Dram Oyuncu 4.7 2,265
2003 Biyografi Oyuncu    
2003 Dram Oyuncu 7.2 2,768

Hayalet Dünya
2001 Komedi Oyuncu 7.4 98,896

İzleyici
2000 Suç Oyuncu 5.3 22,642
1999 Aksiyon Oyuncu 7.9 7,669
1999 Suç Oyuncu 8.1 55,491

En İyi Arkadaşım Evleniyor
1997 Komedi Oyuncu 6.3 102,379
1993 Biyografi Oyuncu 7.5 44,073
Film Altyazıları
Assassin's Creed (8,675) Doctor Strange (6,989) Allied (6,542) Moana (4,964) John Wick: Chapter 2 (4,725) Lion (3,613) Arrival (3,301) Forushande (3,126) Hacksaw Ridge (2,324) Split (2,322)
Dizi Altyazıları
Taboo (10,628) Supernatural (4,792) The Expanse (4,390) Vikings (4,381) Suits (3,740) The Big Bang Theory (2,620) Sherlock (2,595) Arrow (2,111) Blindspot (2,077) Legion (2,049)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017