Giriş Kayıt
Joseph Sikora

Joseph Sikora


Oyuncu

Joseph Sikora, oyuncu. Power (2014), Night Skies (2007), (2010) Zindan Adası (2010), (2012) Jack Reacher (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Joseph Sikkora | Joe Sikora | Joe Sikorra
Boyu: 1.80 m
10.0 (3 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Oyuncu 7.8 4,052
2014 Suç Oyuncu 9.0 398,122
2014 Suç Oyuncu 8.2 24,967
2013 Aksiyon Oyuncu 8.4 70,816
2012 Aksiyon Oyuncu 7.0 266,375

Koruyucu
2012 Aksiyon Oyuncu 6.5 92,376
2010 Suç Oyuncu 6.9 37,864
2010 Suç Oyuncu 7.9 9,014

Zindan Adası
2010 Gizem Oyuncu 8.1 933,438
2010 Suç Oyuncu 8.6 152,161
2008 Gerilim Oyuncu 3.2 192

Charlie Wilson'ın Savaşı
2007 Biyografi Oyuncu 7.1 96,586
2007 Dram Oyuncu 4.7 2,265
2003 Biyografi Oyuncu    
2003 Dram Oyuncu 7.2 2,768

Hayalet Dünya
2001 Komedi Oyuncu 7.4 103,792

İzleyici
2000 Suç Oyuncu 5.3 23,547
1999 Aksiyon Oyuncu 7.9 8,066
1999 Suç Oyuncu 8.1 61,380

En İyi Arkadaşım Evleniyor
1997 Komedi Oyuncu 6.3 109,999
1993 Biyografi Oyuncu 7.5 47,481
Dizi Altyazıları
Westworld (9,591) The Flash (3,295) La casa de papel (3,081) The 100 (2,919) Legion (2,653) Fear the Walking Dead (1,930) Supernatural (1,929) Krypton (1,777) Into the Badlands (1,761) The Big Bang Theory (1,425)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018