Giriş Kayıt
Joseph Sikora

Joseph Sikora


Oyuncu

Joseph Sikora, oyuncu. Power (2014), Night Skies (2007), (2010) Zindan Adası (2010), (2012) Jack Reacher (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Joseph Sikkora | Joe Sikora | Joe Sikorra
Boyu: 1.80 m
10.0 (3 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Oyuncu 7.8 3,488
2014 Suç Oyuncu 9.1 361,712
2014 Suç Oyuncu 8.1 18,614
2013 Aksiyon Oyuncu 8.4 65,262
2012 Aksiyon Oyuncu 7.0 252,622

Koruyucu
2012 Aksiyon Oyuncu 6.5 88,551
2010 Suç Oyuncu 6.9 36,263
2010 Suç Oyuncu 7.9 9,014

Zindan Adası
2010 Gizem Oyuncu 8.1 862,314
2010 Suç Oyuncu 8.6 144,809
2008 Gerilim Oyuncu 3.2 192

Charlie Wilson'ın Savaşı
2007 Biyografi Oyuncu 7.1 92,987
2007 Dram Oyuncu 4.7 2,265
2003 Biyografi Oyuncu    
2003 Dram Oyuncu 7.2 2,768

Hayalet Dünya
2001 Komedi Oyuncu 7.4 100,489

İzleyici
2000 Suç Oyuncu 5.3 22,882
1999 Aksiyon Oyuncu 7.9 7,787
1999 Suç Oyuncu 8.1 57,061

En İyi Arkadaşım Evleniyor
1997 Komedi Oyuncu 6.3 104,658
1993 Biyografi Oyuncu 7.5 45,010
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017