Giriş Kayıt
Joseph Sikora

Joseph Sikora


Oyuncu

Joseph Sikora, oyuncu. Power (2014), Night Skies (2007), (2010) Zindan Adası (2010), (2012) Jack Reacher (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Joseph Sikkora | Joe Sikora | Joe Sikorra
Boyu: 1.80 m
10.0 (3 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Oyuncu 7.8 3,736
2014 Suç Oyuncu 9.0 379,728
2014 Suç Oyuncu 8.2 23,271
2013 Aksiyon Oyuncu 8.4 67,962
2012 Aksiyon Oyuncu 7.0 259,854

Koruyucu
2012 Aksiyon Oyuncu 6.5 90,600
2010 Suç Oyuncu 6.9 37,002
2010 Suç Oyuncu 7.9 9,014

Zindan Adası
2010 Gizem Oyuncu 8.1 894,834
2010 Suç Oyuncu 8.6 148,376
2008 Gerilim Oyuncu 3.2 192

Charlie Wilson'ın Savaşı
2007 Biyografi Oyuncu 7.1 94,621
2007 Dram Oyuncu 4.7 2,265
2003 Biyografi Oyuncu    
2003 Dram Oyuncu 7.2 2,768

Hayalet Dünya
2001 Komedi Oyuncu 7.4 102,175

İzleyici
2000 Suç Oyuncu 5.3 22,960
1999 Aksiyon Oyuncu 7.9 7,913
1999 Suç Oyuncu 8.1 58,944

En İyi Arkadaşım Evleniyor
1997 Komedi Oyuncu 6.3 107,207
1993 Biyografi Oyuncu 7.5 46,145
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (7,709) The Foreigner (6,713) Stronger (5,815) Flatliners (4,697) Dunkirk (3,675) Beyond Skyline (2,935) American Made (2,427) Kingsman: The Golden Circle (2,122) It (1,946) Loving Vincent (1,849)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017