Giriş Kayıt
Joseph Sikora

Joseph Sikora


Oyuncu

Joseph Sikora, oyuncu. Power (2014), Night Skies (2007), (2010) Zindan Adası (2010), (2012) Jack Reacher (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Joseph Sikkora | Joe Sikora | Joe Sikorra
Boyu: 1.80 m
10.0 (3 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Oyuncu 7.8 3,062
2014 Suç Oyuncu 9.1 352,898
2014 Suç Oyuncu 8.1 17,710
2013 Aksiyon Oyuncu 8.4 63,248
2012 Aksiyon Oyuncu 7.0 247,705

Koruyucu
2012 Aksiyon Oyuncu 6.5 87,165
2010 Suç Oyuncu 7.0 35,534
2010 Suç Oyuncu 7.9 9,014

Zindan Adası
2010 Gizem Oyuncu 8.1 842,933
2010 Suç Oyuncu 8.6 142,718
2008 Gerilim Oyuncu 3.2 192

Charlie Wilson'ın Savaşı
2007 Biyografi Oyuncu 7.1 92,089
2007 Dram Oyuncu 4.7 2,265
2003 Biyografi Oyuncu    
2003 Dram Oyuncu 7.2 2,768

Hayalet Dünya
2001 Komedi Oyuncu 7.4 99,267

İzleyici
2000 Suç Oyuncu 5.3 22,667
1999 Aksiyon Oyuncu 7.9 7,692
1999 Suç Oyuncu 8.1 55,890

En İyi Arkadaşım Evleniyor
1997 Komedi Oyuncu 6.3 102,980
1993 Biyografi Oyuncu 7.5 44,346
Film Altyazıları
Rogue One (6,674) Resident Evil: The Final Chapter (3,725) Brimstone (3,301) Assassin's Creed (2,735) Split (2,463) The Great Wall (1,593) The Institute (1,435) Paterson (1,209) Passengers (1,111) Collateral Beauty (1,011)
Dizi Altyazıları
The Flash (7,247) Legion (3,889) Into the Badlands (3,411) Arrow (2,460) Black Sails (2,452) Legends of Tomorrow (1,893) Vikings (1,844) 24: Legacy (1,751) Iron Fist (1,635) Game of Thrones (1,591)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017