Giriş Kayıt
Joseph Sikora

Joseph Sikora


Oyuncu

Joseph Sikora, oyuncu. Power (2014), Night Skies (2007), (2010) Zindan Adası (2010), (2012) Jack Reacher (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Joseph Sikkora | Joe Sikora | Joe Sikorra
Boyu: 1.80 m
10.0 (3 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Oyuncu 7.8 3,586
2014 Suç Oyuncu 9.1 367,211
2014 Suç Oyuncu 8.1 20,811
2013 Aksiyon Oyuncu 8.4 66,329
2012 Aksiyon Oyuncu 7.0 255,307

Koruyucu
2012 Aksiyon Oyuncu 6.5 89,286
2010 Suç Oyuncu 6.9 36,555
2010 Suç Oyuncu 7.9 9,014

Zindan Adası
2010 Gizem Oyuncu 8.1 874,484
2010 Suç Oyuncu 8.6 146,125
2008 Gerilim Oyuncu 3.2 192

Charlie Wilson'ın Savaşı
2007 Biyografi Oyuncu 7.1 93,601
2007 Dram Oyuncu 4.7 2,265
2003 Biyografi Oyuncu    
2003 Dram Oyuncu 7.2 2,768

Hayalet Dünya
2001 Komedi Oyuncu 7.4 101,147

İzleyici
2000 Suç Oyuncu 5.3 22,960
1999 Aksiyon Oyuncu 7.9 7,833
1999 Suç Oyuncu 8.1 57,674

En İyi Arkadaşım Evleniyor
1997 Komedi Oyuncu 6.3 105,513
1993 Biyografi Oyuncu 7.5 45,403
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017