Giriş Kayıt
David Siegel

David Siegel


Editör, Editör, Sesler, Yapımcı

David Siegel, editör, editör, sesler, yapımcı. Roma (2005), Godzilla (1998), Carnivàle (2003), Leverage (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: David J. Siegel
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Dram Editör 7.5 8,263
2015 Aksiyon Editör 8.0 61,239
2010 Dram Editör 7.6 12,703
2010 Suç Editör 7.6 26,323
2009 Suç Editör 8.0 98,824

Efsane Avcısı 3: Judas Chalice'in Laneti
2008 Aksiyon Editör 6.5 9,962
2008 Dram Editör    
2008 Aksiyon Editör 7.9 37,716
2008 Komedi Editör 6.1 39,003
2007 Dram Editör 8.6 166,951

Şrek 3
2007 Animasyon Editorial Department 6.0 238,353

Efsane Avcısı 2
2006 Aksiyon Editör 6.2 10,824
2006 Suç Editör 6.4 1,010

Roma
2005 Aksiyon Editör 8.8 132,168
2003 Suç Editör 7.1 737
2003 Dram Editör 8.5 38,433
2002 Suç Editör 6.9 16,016

Sekiz Bacaklı Canavarlar
2002 Aksiyon Editör 5.4 47,495

Üçüncü Mucize
1999 Dram Yapımcı
Editör
6.6 2,864

13. Kat
1999 Gizem Editorial Department 7.0 58,348
1998 Aksiyon Editör 5.3 163,979
1997 Dram Editör 6.7 2,689
1995 Aksiyon Editör 6.6 14,386
1995 Dram Editör 4.8 150
1993 Dram Editör 6.5 327

Uzak Ufuklar
1992 Macera Editorial Department 6.5 52,411

Alev Kapanı
1991 Aksiyon Editorial Department 6.7 63,362

Üç Adam Ve Bir Küçük Hanım
1990 Komedi Editorial Department 5.3 19,482
1990 Suç Editör 7.7 27,563
1990 Suç Editorial Department 6.5 3,934

Çılgın Aile
1989 Komedi Editorial Department 7.0 38,929
1989 Komedi Editorial Department 6.2 588
1986 Komedi Editorial Department 5.7 2,229

Prizzi'lerin Onuru
1985 Komedi Editorial Department 6.8 19,637
1984 Dram Editorial Department 6.2 1,665
1983 Biyografi Editorial Department 7.2 15,752
1983 Komedi Editorial Department 5.0 614

Kızıllar
1981 Biyografi Sesler 7.5 18,212
Dizi Altyazıları
Westworld (15,209) Supernatural (4,553) La casa de papel (4,034) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,360) Gotham (3,339) Arrow (2,505) 13 Reasons Why (2,031) The 100 (2,025) Lucifer (1,803) The Flash (1,763)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018