Giriş Kayıt
David Siegel

David Siegel


Editör, Editör, Sesler, Yapımcı

David Siegel, editör, editör, sesler, yapımcı. Roma (2005), Godzilla (1998), Carnivàle (2003), Leverage (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: David J. Siegel
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Dram Editör 7.8 6,707
2015 Aksiyon Editör 8.0 58,102
2010 Dram Editör 7.6 12,361
2010 Suç Editör 7.6 25,638
2009 Suç Editör 8.0 96,109

Efsane Avcısı 3: Judas Chalice'in Laneti
2008 Aksiyon Editör 6.5 9,962
2008 Dram Editör    
2008 Aksiyon Editör 7.9 36,993
2008 Komedi Editör 6.1 38,227
2007 Dram Editör 8.6 159,352

Şrek 3
2007 Animasyon Editorial Department 6.1 230,822

Efsane Avcısı 2
2006 Aksiyon Editör 6.2 10,824
2006 Suç Editör    

Roma
2005 Aksiyon Editör 8.8 126,507
2003 Suç Editör 7.1 737
2003 Dram Editör 8.5 37,236
2002 Suç Editör 6.9 15,565

Sekiz Bacaklı Canavarlar
2002 Aksiyon Editör 5.4 46,423

Üçüncü Mucize
1999 Dram Yapımcı
Editör
6.6 2,864

13. Kat
1999 Gizem Editorial Department 7.0 56,525
1998 Aksiyon Editör 5.3 160,410
1997 Dram Editör 6.7 2,689
1995 Aksiyon Editör 6.6 14,086
1995 Dram Editör 4.8 150
1993 Dram Editör 6.5 327

Uzak Ufuklar
1992 Macera Editorial Department 6.5 50,972

Alev Kapanı
1991 Aksiyon Editorial Department 6.7 61,849

Üç Adam Ve Bir Küçük Hanım
1990 Komedi Editorial Department 5.3 18,791
1990 Suç Editör 7.7 26,814
1990 Suç Editorial Department 6.5 3,934

Çılgın Aile
1989 Komedi Editorial Department 7.0 38,003
1989 Komedi Editorial Department 6.2 588
1986 Komedi Editorial Department 5.7 2,229

Prizzi'lerin Onuru
1985 Komedi Editorial Department 6.8 19,637
1984 Dram Editorial Department 6.2 1,536
1983 Biyografi Editorial Department 7.2 15,228
1983 Komedi Editorial Department 5.0 614

Kızıllar
1981 Biyografi Sesler 7.5 17,381
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017