Giriş Kayıt
David Siegel

David Siegel


Editör, Editör, Sesler, Yapımcı

David Siegel, editör, editör, sesler, yapımcı. Roma (2005), Godzilla (1998), Carnivàle (2003), Leverage (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: David J. Siegel
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Dram Editör 7.7 7,222
2015 Aksiyon Editör 8.0 59,510
2010 Dram Editör 7.6 12,516
2010 Suç Editör 7.6 25,946
2009 Suç Editör 8.0 97,251

Efsane Avcısı 3: Judas Chalice'in Laneti
2008 Aksiyon Editör 6.5 9,962
2008 Dram Editör    
2008 Aksiyon Editör 7.9 37,305
2008 Komedi Editör 6.1 38,565
2007 Dram Editör 8.6 162,697

Şrek 3
2007 Animasyon Editorial Department 6.1 234,199

Efsane Avcısı 2
2006 Aksiyon Editör 6.2 10,824
2006 Suç Editör 6.4 1,010

Roma
2005 Aksiyon Editör 8.8 128,988
2003 Suç Editör 7.1 737
2003 Dram Editör 8.5 37,791
2002 Suç Editör 6.9 15,757

Sekiz Bacaklı Canavarlar
2002 Aksiyon Editör 5.4 46,889

Üçüncü Mucize
1999 Dram Yapımcı
Editör
6.6 2,864

13. Kat
1999 Gizem Editorial Department 7.0 57,317
1998 Aksiyon Editör 5.3 161,940
1997 Dram Editör 6.7 2,689
1995 Aksiyon Editör 6.6 14,218
1995 Dram Editör 4.8 150
1993 Dram Editör 6.5 327

Uzak Ufuklar
1992 Macera Editorial Department 6.5 51,580

Alev Kapanı
1991 Aksiyon Editorial Department 6.7 62,484

Üç Adam Ve Bir Küçük Hanım
1990 Komedi Editorial Department 5.3 19,178
1990 Suç Editör 7.7 27,151
1990 Suç Editorial Department 6.5 3,934

Çılgın Aile
1989 Komedi Editorial Department 7.0 38,439
1989 Komedi Editorial Department 6.2 588
1986 Komedi Editorial Department 5.7 2,229

Prizzi'lerin Onuru
1985 Komedi Editorial Department 6.8 19,637
1984 Dram Editorial Department 6.2 1,665
1983 Biyografi Editorial Department 7.2 15,311
1983 Komedi Editorial Department 5.0 614

Kızıllar
1981 Biyografi Sesler 7.5 17,737
Dizi Altyazıları
Vikings (19,730) Black Mirror (5,474) Supernatural (3,949) The Big Bang Theory (3,536) The Flash (3,326) Shameless (3,166) The Blacklist (1,955) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,815) The X Files (1,579) Knightfall (1,332)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018