Giriş Kayıt
David Siegel

David Siegel


Editör, Editör, Sesler, Yapımcı

David Siegel, editör, editör, sesler, yapımcı. Roma (2005), Godzilla (1998), Carnivàle (2003), Leverage (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: David J. Siegel
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Dram Editör 7.8 6,077
2015 Aksiyon Editör 8.0 56,069
2010 Dram Editör 7.6 12,156
2010 Suç Editör 7.6 25,107
2009 Suç Editör 8.0 94,276

Efsane Avcısı 3: Judas Chalice'in Laneti
2008 Aksiyon Editör    
2008 Dram Editör    
2008 Aksiyon Editör 7.9 36,475
2008 Komedi Editör 6.1 37,726
2007 Dram Editör 8.6 154,724

Şrek 3
2007 Animasyon Editorial Department 6.1 225,978

Efsane Avcısı 2
2006 Aksiyon Editör    
2006 Suç Editör    

Roma
2005 Aksiyon Editör 8.8 123,204
2003 Suç Editör 7.1 737
2003 Dram Editör 8.5 36,117
2002 Suç Editör 6.9 15,366

Sekiz Bacaklı Canavarlar
2002 Aksiyon Editör 5.4 45,729

Üçüncü Mucize
1999 Dram Yapımcı
Editör
6.6 2,864

13. Kat
1999 Gizem Editorial Department 7.0 55,401
1998 Aksiyon Editör 5.3 158,182
1997 Dram Editör 6.7 2,689
1995 Aksiyon Editör 6.6 13,901
1995 Dram Editör 4.8 150
1995 Dram Editör    

Uzak Ufuklar
1992 Macera Editorial Department 6.5 50,210

Alev Kapanı
1991 Aksiyon Editorial Department 6.7 60,972

Üç Adam Ve Bir Küçük Hanım
1990 Komedi Editorial Department 5.2 18,539
1990 Suç Editör 7.7 26,368
1990 Suç Editorial Department 6.5 3,934

Çılgın Aile
1989 Komedi Editorial Department 7.0 37,367
1989 Komedi Editorial Department 6.2 588
1986 Komedi Editorial Department 5.7 2,229
1985 Komedi Editorial Department 6.8 18,761
1984 Dram Editorial Department 6.2 1,536
1983 Biyografi Editorial Department 7.2 14,787
1983 Komedi Editorial Department 5.0 614

Kızıllar
1981 Biyografi Sesler 7.5 17,152
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017