Giriş Kayıt
David Siegel

David Siegel


Editör, Editör, Sesler, Yapımcı

David Siegel, editör, editör, sesler, yapımcı. Roma (2005), Godzilla (1998), Carnivàle (2003), Leverage (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: David J. Siegel
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Dram Editör 7.8 5,717
2015 Aksiyon Editör 8.0 55,237
2010 Dram Editör 7.6 12,051
2010 Suç Editör 7.6 24,858
2009 Suç Editör 8.0 93,460

Efsane Avcısı 3: Judas Chalice'in Laneti
2008 Aksiyon Editör    
2008 Dram Editör    
2008 Aksiyon Editör 7.9 36,255
2008 Komedi Editör 6.1 37,484
2007 Dram Editör 8.6 152,631

Şrek 3
2007 Animasyon Editorial Department 6.1 223,774

Efsane Avcısı 2
2006 Aksiyon Editör    
2006 Suç Editör    

Roma
2005 Aksiyon Editör 8.8 121,739
2003 Suç Editör 7.1 737
2003 Dram Editör 8.5 35,751
2002 Suç Editör 6.9 15,261

Sekiz Bacaklı Canavarlar
2002 Aksiyon Editör 5.4 45,403

Üçüncü Mucize
1999 Dram Yapımcı
Editör
6.6 2,864

13. Kat
1999 Gizem Editorial Department 7.0 54,794
1998 Aksiyon Editör 5.3 157,316
1997 Dram Editör 6.7 2,689
1995 Aksiyon Editör 6.6 13,827
1995 Dram Editör 4.8 150
1995 Dram Editör    

Uzak Ufuklar
1992 Macera Editorial Department 6.5 49,814

Alev Kapanı
1991 Aksiyon Editorial Department 6.7 60,456

Üç Adam Ve Bir Küçük Hanım
1990 Komedi Editorial Department 5.2 18,031
1990 Suç Editör 7.7 26,162
1990 Suç Editorial Department 6.5 3,934

Çılgın Aile
1989 Komedi Editorial Department 7.0 37,019
1989 Komedi Editorial Department 6.2 588
1986 Komedi Editorial Department 5.7 2,229
1985 Komedi Editorial Department 6.8 18,761
1984 Dram Editorial Department 6.2 1,536
1983 Biyografi Editorial Department 7.2 14,691
1983 Komedi Editorial Department 5.0 614

Kızıllar
1981 Biyografi Sesler 7.5 17,110
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017