Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
David Siegel

David Siegel


Editör, Editör, Sesler, Yapımcı

David Siegel, editör, editör, sesler, yapımcı. Roma (2005), Godzilla (1998), Carnivàle (2003), Leverage (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: David J. Siegel
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Dram Editör 7.8 4,883
2015 Aksiyon Editör 8.0 53,187
2010 Dram Editör 7.6 11,853
2010 Suç Editör 7.6 24,502
2009 Suç Editör 8.0 91,767

Efsane Avcısı 3: Judas Chalice'in Laneti
2008 Aksiyon Editör    
2008 Dram Editör    
2008 Aksiyon Editör 7.9 35,743
2008 Komedi Editör 6.1 37,065
2007 Dram Editör 8.6 149,175

Şrek 3
2007 Animasyon Editorial Department 6.1 219,216

Efsane Avcısı 2
2006 Aksiyon Editör    
2006 Suç Editör    

Roma
2005 Aksiyon Editör 8.8 118,737
2003 Suç Editör 7.1 737
2003 Dram Editör 8.5 35,121
2002 Suç Editör 6.9 15,063

Sekiz Bacaklı Canavarlar
2002 Aksiyon Editör 5.4 44,778

Üçüncü Mucize
1999 Dram Yapımcı
Editör
6.6 2,864

13. Kat
1999 Gizem Editorial Department 7.0 53,686
1998 Aksiyon Editör 5.3 155,168
1997 Dram Editör 6.7 2,689
1995 Aksiyon Editör 6.5 13,661
1995 Dram Editör 4.8 150
1995 Dram Editör    

Uzak Ufuklar
1992 Macera Editorial Department 6.5 48,999

Alev Kapanı
1991 Aksiyon Editorial Department 6.7 59,609

Üç Adam Ve Bir Küçük Hanım
1990 Komedi Editorial Department 5.2 18,023
1990 Suç Editör 7.7 25,775
1990 Suç Editorial Department 6.5 3,934

Çılgın Aile
1989 Komedi Editorial Department 7.0 36,487
1989 Komedi Editorial Department 6.2 588
1986 Komedi Editorial Department 5.7 2,229
1985 Komedi Editorial Department 6.8 18,761
1984 Dram Editorial Department 6.2 1,536
1983 Biyografi Editorial Department 7.2 14,389
1983 Komedi Editorial Department 5.0 614

Kızıllar
1981 Biyografi Sesler 7.5 16,779
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017