Giriş Kayıt
David Siegel

David Siegel


Editör, Editör, Sesler, Yapımcı

David Siegel, editör, editör, sesler, yapımcı. Roma (2005), Godzilla (1998), Carnivàle (2003), Leverage (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: David J. Siegel
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Dram Editör 7.8 6,443
2015 Aksiyon Editör 8.0 57,137
2010 Dram Editör 7.6 12,265
2010 Suç Editör 7.6 25,372
2009 Suç Editör 8.0 95,195

Efsane Avcısı 3: Judas Chalice'in Laneti
2008 Aksiyon Editör 6.5 9,962
2008 Dram Editör    
2008 Aksiyon Editör 7.9 36,723
2008 Komedi Editör 6.1 37,988
2007 Dram Editör 8.6 157,194

Şrek 3
2007 Animasyon Editorial Department 6.1 228,546

Efsane Avcısı 2
2006 Aksiyon Editör 6.2 10,824
2006 Suç Editör    

Roma
2005 Aksiyon Editör 8.8 124,816
2003 Suç Editör 7.1 737
2003 Dram Editör 8.5 36,806
2002 Suç Editör 6.9 15,468

Sekiz Bacaklı Canavarlar
2002 Aksiyon Editör 5.4 46,084

Üçüncü Mucize
1999 Dram Yapımcı
Editör
6.6 2,864

13. Kat
1999 Gizem Editorial Department 7.0 55,906
1998 Aksiyon Editör 5.3 159,326
1997 Dram Editör 6.7 2,689
1995 Aksiyon Editör 6.6 13,991
1995 Dram Editör 4.8 150
1995 Dram Editör    

Uzak Ufuklar
1992 Macera Editorial Department 6.5 50,592

Alev Kapanı
1991 Aksiyon Editorial Department 6.7 61,439

Üç Adam Ve Bir Küçük Hanım
1990 Komedi Editorial Department 5.2 18,558
1990 Suç Editör 7.7 26,584
1990 Suç Editorial Department 6.5 3,934

Çılgın Aile
1989 Komedi Editorial Department 7.0 37,709
1989 Komedi Editorial Department 6.2 588
1986 Komedi Editorial Department 5.7 2,229

Prizzi'lerin Onuru
1985 Komedi Editorial Department 6.8 18,761
1984 Dram Editorial Department 6.2 1,536
1983 Biyografi Editorial Department 7.2 15,006
1983 Komedi Editorial Department 5.0 614

Kızıllar
1981 Biyografi Sesler 7.5 17,381
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (120,000) Rick and Morty (4,510) The Defenders (3,401) The Strain (3,088) Suits (1,951) Mr. Mercedes (1,355) Fargo (1,204) The Last Ship (1,166) The Sinner (1,143) Preacher (1,067)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017