Giriş Kayıt
Norman Siderow

Norman Siderow


Yapımcı, Yapım Yöneticisi

Norman Siderow, yapımcı, yapım yöneticisi.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Aile 6.2 22
2011 Aksiyon 2.4 221
2011 Belgesel 7.7 968
2011 Savaş 2.8 307
2006 Dram Yapımcı    
1996 Aksiyon Yapım Yöneticisi 5.4 543
1993 Aile Çeşitli    
1992 Macera Yapımcı    
Film Altyazıları
Fantastic Beasts and Where to Find Them (14,671) Passengers (8,893) Doctor Strange (5,219) Arrival (3,943) Fences (3,323) Assassin's Creed (3,235) Allied (3,036) Hacksaw Ridge (2,560) Moana (2,049) Forushande (1,658)
Dizi Altyazıları
Supernatural (11,907) Taboo (9,013) The 100 (8,950) Legion (8,783) The Big Bang Theory (6,336) Black Sails (5,736) Arrow (5,066) Vikings (3,868) The Flash (3,572) The Expanse (3,558)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017