Giriş Kayıt
Norman Siderow

Norman Siderow


Yapımcı, Yapım Yöneticisi

Norman Siderow, yapımcı, yapım yöneticisi.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Aile 6.2 22
2011 Aksiyon 2.4 221
2011 Belgesel 7.7 968
2011 Savaş 2.8 307
2006 Dram Yapımcı 8.7 55
1996 Aksiyon Yapım Yöneticisi 5.4 543
1993 Aile Çeşitli    
1992 Macera Yapımcı    
Dizi Altyazıları
Westworld (9,817) The Flash (3,426) La casa de papel (3,235) The 100 (3,195) Legion (2,798) Fear the Walking Dead (1,996) Supernatural (1,989) Krypton (1,851) Into the Badlands (1,805) The Big Bang Theory (1,477)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018