Giriş Kayıt
Walter Siccardi

Walter Siccardi


Dublör, Oyuncu

Walter Siccardi, dublör, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Suç Oyuncu
Dublör
5.8 229
2012 Komedi Dublör 6.2 446

Kartal
2011 Macera Dublör 6.2 55,419

Alacakaranlık Efsanesi: Yeni Ay
2009 Macera Dublör 4.6 226,653

Roma
2005 Aksiyon Dublör 8.8 119,939

Kral Arthur
2004 Aksiyon Dublör 6.3 140,464
2001 Macera Çeşitli 5.7 376
Dizi Altyazıları
Supernatural (9,582) Legion (9,084) Arrow (6,501) The 100 (5,906) The Flash (5,709) Black Sails (4,043) The Big Bang Theory (3,808) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,661) Suits (3,498) The Expanse (3,229)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017