Giriş Kayıt
Walter Siccardi

Walter Siccardi


Dublör, Oyuncu

Walter Siccardi, dublör, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Suç Oyuncu
Dublör
5.8 229
2012 Komedi Dublör 6.2 446

Kartal
2011 Macera Dublör 6.2 56,260

Alacakaranlık Efsanesi: Yeni Ay
2009 Macera Dublör 4.6 229,239

Roma
2005 Aksiyon Dublör 8.8 122,543

Kral Arthur
2004 Aksiyon Dublör 6.3 142,272
2001 Macera Çeşitli 5.7 376
Dizi Altyazıları
Fargo (5,877) Arrow (5,325) The Flash (4,547) American Gods (4,431) The 100 (4,037) 12 Monkeys (3,157) Better Call Saul (2,975) Supernatural (2,694) Game of Thrones (2,630) Lucifer (2,527)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017