Giriş Kayıt
Domenico Sica

Domenico Sica


Sanat Bölümü, Sanat Yönetmeni

Domenico Sica, sanat bölümü, sanat yönetmeni. Medici: Masters of Florence (2016), La famiglia (1987), (2000) Malena (2000), (1997) Kundun (1997) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Sanat Yönetmeni    
2016 Biyografi Sanat Bölümü
Sanat Yönetmeni
8.0 5,151
2016 Dram Sanat Yönetmeni 5.5 2,281

Yenilmezler: Ultron Çağı
2015 Aksiyon Sanat Yönetmeni 7.4 512,959

Centilmen
2010 Suç Sanat Yönetmeni 6.3 81,701

Roma
2005 Aksiyon Sanat Yönetmeni 8.8 121,773

Savaşçı Nomad
2005 Dram Sanat Yönetmeni 6.0 3,345

Günahların Bekçisi
2003 Aksiyon Sanat Yönetmeni 5.2 15,346
2000 Dram Sanat Bölümü 7.5 69,742
1999 Dram Sanat Yönetmeni 7.2 17,773
1999 Biyografi Sanat Bölümü 6.0 2,260

1900 Efsanesi
1998 Dram Sanat Bölümü 8.1 43,812
1997 Biyografi Sanat Bölümü 7.0 22,383

Bir Kadının Portresi
1996 Dram Sanat Bölümü 6.3 8,914

Çalınmış Güzellik
1996 Dram Sanat Yönetmeni 6.6 21,165

Küçük Buda
1993 Dram Sanat Bölümü 6.0 12,867

Üç Silahşörler
1993 Aksiyon Sanat Bölümü 6.4 43,052
1987 Dram Sanat Bölümü 7.4 1,432
1985 Dram Sanat Bölümü 5.2 352
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017