Giriş Kayıt
Domenico Sica

Domenico Sica


Sanat Yönetmeni, Sanat Bölümü

Domenico Sica, sanat yönetmeni, sanat bölümü. Roma (2005), Centilmen (2010), Çalınmış Güzellik (1996), Titus (1999) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Biyografi Sanat Yönetmeni    
2017 Aksiyon Sanat Yönetmeni 7.6 304,303
2016 Biyografi Sanat Bölümü
Sanat Yönetmeni
8.0 6,897
2016 Dram Sanat Yönetmeni 5.5 2,295

Yenilmezler: Ultron Çağı
2015 Aksiyon Sanat Yönetmeni 7.4 540,084

Centilmen
2010 Suç Sanat Yönetmeni 6.3 83,118

Roma
2005 Aksiyon Sanat Yönetmeni 8.8 126,507

Savaşçı Nomad
2005 Dram Sanat Yönetmeni 6.0 3,345

Günahların Bekçisi
2003 Aksiyon Sanat Yönetmeni 5.2 15,605
2000 Dram Sanat Bölümü 7.5 71,987
1999 Dram Sanat Yönetmeni 7.2 18,012
1999 Biyografi Sanat Bölümü 6.0 2,260

1900 Efsanesi
1998 Dram Sanat Bölümü 8.1 45,313
1997 Biyografi Sanat Bölümü 7.0 22,383

Bir Kadının Portresi
1996 Dram Sanat Bölümü 6.3 9,162

Çalınmış Güzellik
1996 Dram Sanat Yönetmeni 6.6 21,805

Küçük Buda
1993 Dram Sanat Bölümü 6.0 13,170

Üç Silahşörler
1993 Aksiyon Sanat Bölümü 6.4 43,878
1987 Dram Sanat Bölümü 7.4 1,432
1985 Dram Sanat Bölümü 5.2 352
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017