Giriş Kayıt
Domenico Sica

Domenico Sica


Sanat Bölümü, Sanat Yönetmeni

Domenico Sica, sanat bölümü, sanat yönetmeni. Medici: Masters of Florence (2016), La famiglia (1987), (2000) Malena (2000), (1997) Kundun (1997) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Sanat Yönetmeni    
2016 Biyografi Sanat Bölümü
Sanat Yönetmeni
8.1 4,733
2016 Dram Sanat Yönetmeni 5.5 2,178

Yenilmezler: Ultron Çağı
2015 Aksiyon Sanat Yönetmeni 7.4 507,653

Centilmen
2010 Suç Sanat Yönetmeni 6.3 81,454

Roma
2005 Aksiyon Sanat Yönetmeni 8.8 120,797

Savaşçı Nomad
2005 Dram Sanat Yönetmeni 6.0 3,345

Günahların Bekçisi
2003 Aksiyon Sanat Yönetmeni 5.2 15,117
2000 Dram Sanat Bölümü 7.5 69,277
1999 Dram Sanat Yönetmeni 7.2 17,705
1999 Biyografi Sanat Bölümü 6.0 2,260

1900 Efsanesi
1998 Dram Sanat Bölümü 8.1 43,461
1997 Biyografi Sanat Bölümü 7.0 22,191

Bir Kadının Portresi
1996 Dram Sanat Bölümü 6.3 8,914

Çalınmış Güzellik
1996 Dram Sanat Yönetmeni 6.6 21,053

Küçük Buda
1993 Dram Sanat Bölümü 6.0 12,852

Üç Silahşörler
1993 Aksiyon Sanat Bölümü 6.4 42,859
1987 Dram Sanat Bölümü 7.4 1,432
1985 Dram Sanat Bölümü 5.2 352
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (11,748) Live by Night (6,109) Hidden Figures (5,472) Rogue One (4,909) Split (4,607) Paterson (3,822) Assassin's Creed (3,794) Patriots Day (3,599) Allied (3,266) Passengers (1,523)
Dizi Altyazıları
Legion (9,073) Arrow (5,377) The Flash (3,285) The 100 (3,277) The Expanse (3,013) Colony (2,393) Designated Survivor (2,133) Vikings (1,858) The Last Kingdom (1,721) The Originals (1,694)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017