Giriş Kayıt
Jean-Chrétien Sibertin-Blanc

Jean-Chrétien Sibertin-Blanc (56)


Oyuncu

Jean-Chrétien Sibertin-Blanc, 31 Ekim 1960 Lüksemburg, Lüksemburg doğumlu oyuncu. (2012) Kraliçenin Vedası (2012), (1997) Hayat Bir Şarkıdır (1997), (1995) La fille seule (1995), (2012) Henüz Bir Şey Görmediniz (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 31 Ekim 1960
Doğum Yeri: Lüksemburg, Lüksemburg
Diğer Bir İsmi: Fontaine Sibertin-Blanc
Burcu: Akrep
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Şeflerin Savaşı
2012 52 Komedi Oyuncu 6.6 12,784

Henüz Bir Şey Görmediniz
2012 52 Dram Oyuncu 6.4 1,092

Kraliçenin Vedası
2012 52 Tarihi Oyuncu 6.3 6,167
2010 50 Komedi Oyuncu 5.7 262

Coco Chanel'den Önce
2009 49 Biyografi Oyuncu 6.7 32,350

Benim Yıldızlarım
2008 48 Komedi Oyuncu 5.7 625
2006 46 Komedi Oyuncu 5.9 100

Hayatım Ellerinde
2005 45 Dram Oyuncu 6.4 814
2001 41 Dram Oyuncu    
1999 39 Komedi Oyuncu 6.5 299

Hayat Bir Şarkıdır
1997 37 Komedi Oyuncu 7.4 3,338
1995 35 Komedi Oyuncu 6.3 105
1995 35 Dram Oyuncu 7.3 1,211
1992 32 Komedi Oyuncu 7.2 248
Film Altyazıları
Gold (6,199) Get Out (3,245) Logan (2,765) Rings (2,435) The Age of Shadows (2,065) La La Land (1,894) Split (1,769) Zashchitniki (1,573) Sand Castle (1,563) The Great Wall (1,373)
Dizi Altyazıları
The Blacklist (4,875) Fargo (3,896) Into the Badlands (2,710) The Last Kingdom (2,562) Better Call Saul (2,544) The Expanse (2,254) Doctor Who (2,124) Vikings (1,891) Game of Thrones (1,854) Supernatural (1,596)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017