Giriş Kayıt
John Shults

John Shults


Dublör

John Shults, dublör.

Diğer Bir İsmi: Jon A. Shults | Jon Shults
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Akşam Yıldızı
1996 Komedi Dublör 5.8 3,603

Problem Çocuk
1990 Komedi Dublör 5.3 24,186
1990 Aksiyon Dublör 5.8 69,438
1988 Komedi Dublör 4.5 5,036

Ölüme Birgün Kala
1988 Gizem Dublör 6.1 8,053
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (7,214) Stronger (4,165) Dunkirk (3,093) Loving Vincent (1,918) Flatliners (1,759) American Made (1,670) It (1,612) Kingsman: The Golden Circle (1,483) Mother! (1,370) The Foreigner (847)
Dizi Altyazıları
Vikings (14,226) Mr. Robot (6,693) Shameless (5,651) Game of Thrones (3,357) Manhunt: Unabomber (2,809) Peaky Blinders (2,706) Designated Survivor (1,516) Lucifer (1,355) The Big Bang Theory (1,313) Supernatural (1,182)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017