Giriş Kayıt
John Shults

John Shults


Dublör

John Shults, dublör.

Diğer Bir İsmi: Jon A. Shults | Jon Shults
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Akşam Yıldızı
1996 Komedi Dublör 5.8 3,569

Problem Çocuk
1990 Komedi Dublör 5.3 23,811
1990 Aksiyon Dublör 5.7 68,276
1988 Komedi Dublör 4.5 4,972

Ölüme Birgün Kala
1988 Gizem Dublör 6.1 8,053
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (114,732) Rick and Morty (4,231) The Defenders (3,283) The Strain (2,943) Suits (1,865) Mr. Mercedes (1,291) The Sinner (1,113) Fargo (1,111) The Last Ship (1,012) Breaking Bad (961)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017