Giriş Kayıt
Inbal Shuki

Inbal Shuki


Kostüm Tasarımcısı, Kostümcü

Inbal Shuki, Ramat Ha-Sharon, İsrail doğumlu kostüm tasarımcısı, kostümcü. Suriyeli Gelin (2004), Diriliş (2008), Katil (2009), Sırlar (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Yeri: Ramat Ha-Sharon, İsrail
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Filleri Avlamak
2013 Komedi Kostüm Tasarımcısı 6.4 792
2012 Dram Kostüm Tasarımcısı 6.7 251
2011 Dram Kostüm Tasarımcısı 6.3 19

Sır
2010 Gerilim Kostüm Bölümü 6.9 57,693

Katil
2009 Aksiyon Kostüm Tasarımcısı 5.8 1,863
2009 Komedi Kostüm Tasarımcısı
Kostüm Bölümü
7.0 779
2008 Komedi Kostüm Tasarımcısı 5.1 351

Diriliş
2008 Dram Kostüm Tasarımcısı 6.3 3,101

Diyet
2007 Dram Kostüm Tasarımcısı 6.9 788
2007 Dram Kostüm Tasarımcısı 7.0 674

Sırlar
2007 Dram Kostüm Tasarımcısı 7.1 1,504

Kara Kitap
2006 Dram Kostüm Bölümü 7.8 63,569
2006 Dram Kostüm Tasarımcısı 7.2 381

Suriyeli Gelin
2004 Komedi Kostüm Tasarımcısı 7.5 2,860
2003 Dram Kostüm Tasarımcısı 7.6 989
2002 Dram Kostüm Tasarımcısı 5.4 48
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017