Giriş Kayıt
Haim Shtrum

Haim Shtrum


Müzisyen

Haim Shtrum, müzisyen.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Gıda, Ltd.
2008 Belgesel Müzik 7.9 42,951
2007 Komedi Müzik 6.5 1,720

Güneşin Gözyaşları
2003 Aksiyon Müzik 6.6 97,511

Kalbinin Sesini Dinle
2002 Komedi Müzik 6.6 106,358

Oyuncak Hikayesi
1995 Animasyon Müzik 8.3 669,794

Uzay Yolu Iv: Eve Yolculuk
1986 Aksiyon Müzik 7.3 64,812

Sweeney Todd: Fleet Sokağının Şeytan Berberi
1982 Müzikal Müzik    
Film Altyazıları
Gold (5,922) Get Out (3,105) Logan (2,611) Rings (2,349) The Age of Shadows (1,962) La La Land (1,800) Split (1,661) Sand Castle (1,500) Zashchitniki (1,493) The Great Wall (1,292)
Dizi Altyazıları
The Blacklist (4,701) Fargo (3,751) The Last Kingdom (2,449) Into the Badlands (2,178) The Expanse (2,141) Doctor Who (2,017) Game of Thrones (1,712) Vikings (1,684) Better Call Saul (1,592) Supernatural (1,500)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017