Giriş Kayıt
Haim Shtrum

Haim Shtrum


Müzisyen

Haim Shtrum, müzisyen.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Gıda, Ltd.
2008 Belgesel Müzik 7.9 42,951
2007 Komedi Müzik 6.5 1,720

Güneşin Gözyaşları
2003 Aksiyon Müzik 6.6 97,880

Kalbinin Sesini Dinle
2002 Komedi Müzik 6.6 106,627

Oyuncak Hikayesi
1995 Animasyon Müzik 8.3 673,813

Uzay Yolu Iv: Eve Yolculuk
1986 Aksiyon Müzik 7.3 65,039

Sweeney Todd: Fleet Sokağının Şeytan Berberi
1982 Müzikal Müzik    
Film Altyazıları
Beauty and the Beast (7,660) Kidnap (5,068) The Fate of the Furious (4,172) The Boss Baby (2,916) Contratiempo (2,146) Dangal (1,976) The Great Wall (1,672) Get Out (1,469) The LEGO Batman Movie (1,405) The Shack (1,324)
Dizi Altyazıları
Supernatural (8,012) American Gods (6,711) Fargo (5,168) Lucifer (5,167) Into the Badlands (3,368) The 100 (3,117) Twin Peaks (2,946) Arrow (2,746) 12 Monkeys (2,176) Better Call Saul (2,118)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017