Giriş Kayıt
Haim Shtrum

Haim Shtrum


Müzisyen

Haim Shtrum, müzisyen.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Gıda, Ltd.
2008 Belgesel Müzik 7.9 42,951
2007 Komedi Müzik 6.5 1,720

Güneşin Gözyaşları
2003 Aksiyon Müzik 6.6 102,050

Kalbinin Sesini Dinle
2002 Komedi Müzik 6.6 110,129

Oyuncak Hikayesi
1995 Animasyon Müzik 8.3 734,289

Uzay Yolu IV: Eve Yolculuk
1986 Aksiyon Müzik 7.3 68,791

Sweeney Todd: Fleet Sokağının Şeytan Berberi
1982 Müzikal Müzik    
Dizi Altyazıları
Westworld (18,188) La casa de papel (4,192) Supernatural (3,512) Into the Badlands (2,571) Krypton (2,347) Gotham (2,262) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,230) The Big Bang Theory (1,878) Arrow (1,775) The 100 (1,749)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018