Giriş Kayıt
Haim Shtrum

Haim Shtrum


Müzisyen

Haim Shtrum, müzisyen.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Gıda, Ltd.
2008 Belgesel Müzik 7.9 42,951
2007 Komedi Müzik 6.5 1,694

Kalbinin Sesini Dinle
2002 Komedi Müzik 6.6 105,587

Oyuncak Hikayesi
1995 Animasyon Müzik 8.3 659,554

Uzay Yolu Iv: Eve Yolculuk
1986 Aksiyon Müzik 7.3 64,269

Sweeney Todd: Fleet Sokağının Şeytan Berberi
1982 Müzikal Müzik    
Dizi Altyazıları
Supernatural (11,819) Legion (10,265) The 100 (8,367) Taboo (7,451) Arrow (7,434) The Flash (6,343) The Big Bang Theory (6,082) Black Sails (5,399) Vikings (4,271) Suits (4,204)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017