Giriş Kayıt
John F. Showalter

John F. Showalter


Yönetmen, Editör, Yapımcı

John F. Showalter, yönetmen, editör, yapımcı. Doğaüstü (2005), The Mentalist (2008), The 100 (2014), Timeless (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: John Showalter
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Yönetmen    
2016 Aksiyon Yönetmen 7.6 18,529
2014 Aksiyon Yönetmen 8.0 233,979
2014 Dram Yönetmen 7.8 139,529

Devrim
2012 Aksiyon Yönetmen 6.7 75,532
2008 Suç Yönetmen 8.1 141,767
2007 Komedi Yönetmen 3.4 487
2006 Suç Yönetmen 7.1 10,516
2005 Aksiyon Yönetmen 7.4 4,491

Doğaüstü
2005 Dram Yönetmen 8.6 317,735
2003 Suç Yönetmen 7.6 20,666
2002 Suç Yapımcı
Editör
Yönetmen
6.9 15,621
2000 Dram Editör
Yapımcı
7.8 114
1993 Macera Editör 6.8 17,076
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017