Giriş Kayıt
John F. Showalter

John F. Showalter


Yönetmen, Editör, Yapımcı

John F. Showalter, yönetmen, editör, yapımcı. Doğaüstü (2005), The 100 (2014), The Mentalist (2008), Timeless (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: John Showalter
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Dram Yönetmen 8.8 104
2016 Aksiyon Yönetmen 7.7 24,839
2014 Aksiyon Yönetmen 8.0 250,484
2014 Dram Yönetmen 7.8 153,287

Devrim
2012 Aksiyon Yönetmen 6.7 76,511
2008 Suç Yönetmen 8.1 145,462
2007 Komedi Yönetmen 3.4 487
2006 Suç Yönetmen 7.1 10,516
2005 Aksiyon Yönetmen 7.4 4,491

Doğaüstü
2005 Dram Yönetmen 8.5 330,933
2003 Suç Yönetmen 7.6 21,251
2002 Suç Yapımcı
Editör
Yönetmen
6.9 16,064
2000 Dram Editör
Yapımcı
7.8 114
1993 Macera Editör 6.8 17,736
Dizi Altyazıları
Westworld (4,275) La casa de papel (2,183) The Expanse (1,881) Legion (1,486) Colony (1,377) Cloak & Dagger (1,183) Goliath (1,167) Vikings (866) Supernatural (727) 12 Monkeys (721)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018