Giriş Kayıt
John F. Showalter

John F. Showalter


Yönetmen, Editör, Yapımcı

John F. Showalter, yönetmen, editör, yapımcı. Doğaüstü (2005), The Mentalist (2008), The 100 (2014), Timeless (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: John Showalter
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Yönetmen    
2016 Aksiyon Yönetmen 7.6 19,769
2014 Aksiyon Yönetmen 8.0 242,230
2014 Dram Yönetmen 7.8 145,056

Devrim
2012 Aksiyon Yönetmen 6.7 76,004
2008 Suç Yönetmen 8.1 143,607
2007 Komedi Yönetmen 3.4 487
2006 Suç Yönetmen 7.1 10,516
2005 Aksiyon Yönetmen 7.4 4,491

Doğaüstü
2005 Dram Yönetmen 8.5 323,515
2003 Suç Yönetmen 7.6 20,958
2002 Suç Yapımcı
Editör
Yönetmen
6.9 15,837
2000 Dram Editör
Yapımcı
7.8 114
1993 Macera Editör 6.8 17,359
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018