Giriş Kayıt
Takehiko Shinjo

Takehiko Shinjo


Yönetmen

Takehiko Shinjo, yönetmen.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Romantik Yönetmen    
2016 Dram Yönetmen 7.9 33

Clean Tender
2013 Komedi Yönetmen 6.7 119
2011 Dram Yönetmen 6.7 1,027
2009 Dram Yönetmen 7.3 1,294
2007 Dram Yönetmen 7.0 43

Cennet Ormanı
2006 Dram Yönetmen 7.6 2,093
2005 Yönetmen    
2002 Yönetmen    
Dizi Altyazıları
The Flash (7,040) Black Sails (4,871) Into the Badlands (4,245) Iron Fist (3,024) Legion (2,320) Vikings (2,288) Billions (2,080) Arrow (1,819) Game of Thrones (1,819) The 100 (1,713)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017