Giriş Kayıt
Takehiko Shinjo

Takehiko Shinjo


Yönetmen

Takehiko Shinjo, yönetmen.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Romantik Yönetmen    
2016 Dram Yönetmen 7.1 283

Clean Tender
2013 Komedi Yönetmen 6.7 119
2011 Dram Yönetmen 6.7 1,027

İlk Aşkımı Sana Veriyorum
2009 Dram Yönetmen 7.3 1,294
2007 Dram Yönetmen 7.0 43

Cennet Ormanı
2006 Dram Yönetmen 7.6 2,093
2005 Yönetmen    
2002 Yönetmen    
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (5,455) Dunkirk (4,106) Stronger (3,237) It (2,302) American Made (1,600) Mother! (1,586) Loving Vincent (1,535) Kingsman: The Golden Circle (1,457) Flatliners (712) The Foreigner (698)
Dizi Altyazıları
Vikings (11,935) Shameless (6,349) Mr. Robot (5,640) Game of Thrones (3,478) Peaky Blinders (2,345) Manhunt: Unabomber (2,299) Lucifer (1,841) Designated Survivor (1,713) Supernatural (1,456) The Big Bang Theory (1,282)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017