Giriş Kayıt
Andrew Shim

Andrew Shim (34)


Oyuncu

Andrew Shim, 17 Ağustos 1983 Miami, Florida, ABD doğumlu oyuncu. Burası İngiltere (2006), This Is England '86 (2010), This Is England '88 (2011), Anti-Social (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 17 Ağustos 1983
Doğum Yeri: Miami, Florida, ABD
Burcu: Aslan
Boyu: 1.65 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 34 Suç Oyuncu 6.0 67
2015 Dram Oyuncu 8.7 1,565
2015 32 Suç Oyuncu 6.3 2,145
2014 31 Kısa Metraj Oyuncu 6.8 89
2012 29 Bilim-Kurgu Oyuncu 3.2 2,663
2012 29 Korku Oyuncu 3.9 2,074
2011 Dram Oyuncu 8.4 5,234
2011 28 Dram Oyuncu 5.6 1,678
2010 Dram Oyuncu 8.3 6,302

Burası İngiltere
2006 23 Suç Oyuncu 7.7 106,783

Ölü Adamın Ayakkabıları
2004 21 Suç Oyuncu 7.7 44,135
2002 19 Komedi Oyuncu 6.2 3,601
1999 16 Komedi Oyuncu 7.7 4,524
Dizi Altyazıları
Westworld (5,891) La casa de papel (2,365) The Expanse (1,977) Legion (1,670) Colony (1,455) Cloak & Dagger (1,227) Goliath (1,226) Vikings (949) 12 Monkeys (894) Fear the Walking Dead (805)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018