Giriş Kayıt
Jonathan Shestack

Jonathan Shestack


Yapımcı, Oyuncu

Jonathan Shestack, yapımcı, oyuncu. Son Tahrik (1994), Ruhlarla Dans (2001), (1997) Hava Kuvvetleri Bir (1997), (2007) Şamar Oğlanı (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: John Shestack | Jon Shestack
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Ben Ölmeden Önce
2017 Dram Yapımcı 6.4 22,963
2016 Komedi Yapımcı 4.1 196
2013 Korku Yapımcı 6.3 23,425
2013 Komedi 6.8 14
2011 Dram Oyuncu 6.2 299

Hayalet Sevgililerim
2009 Komedi Yapımcı 5.8 71,967
2009 Komedi Yapımcı    
2009 Belgesel Oyuncu 7.5 219

Şamar Oğlanı
2007 Komedi Yapımcı 6.8 89,974
2006 Suç Yapımcı 5.8 51,825

Parlak Zeka
2006 Komedi Yapımcı 5.8 2,948

Çılgın Garsonlar
2005 Komedi Yapımcı 6.8 79,590

Ruhlarla Dans
2001 Dram Yapımcı 3.9 7,311

Yakın Tehlike
2000 Dram Çeşitli 7.3 47,771

Gençlik Ateşi
2000 Komedi Çeşitli 6.0 74,778

Sıra Bana Gelmeden
1998 Korku Yapımcı 5.5 18,318

Hava Kuvvetleri Bir
1997 Aksiyon Yapımcı 6.5 156,063

Son Tahrik
1994 Suç Yapımcı 7.1 16,748
1992 Dram Çeşitli 6.4 7,465
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017