Giriş Kayıt
Jonathan Shestack

Jonathan Shestack


Yapımcı, Oyuncu

Jonathan Shestack, yapımcı, oyuncu. Son Tahrik (1994), Ruhlarla Dans (2001), (1997) Hava Kuvvetleri Bir (1997), (2007) Şamar Oğlanı (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: John Shestack | Jon Shestack
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Yapımcı 7.1 171
2016 Komedi Yapımcı 4.4 136
2013 Korku Yapımcı 6.3 22,558
2013 Komedi 6.8 14
2011 Dram Oyuncu 6.2 299

Hayalet Sevgililerim
2009 Komedi Yapımcı 5.7 69,806
2009 Komedi Yapımcı    
2009 Belgesel Oyuncu 7.5 219

Şamar Oğlanı
2007 Komedi Yapımcı 6.8 88,144
2006 Suç Yapımcı 5.8 50,885

Parlak Zeka
2006 Komedi Yapımcı 5.8 2,948

Çılgın Garsonlar
2005 Komedi Yapımcı 6.8 77,874

Ruhlarla Dans
2001 Dram Yapımcı 3.9 7,311

Yakın Tehlike
2000 Dram Çeşitli 7.3 46,518

Gençlik Ateşi
2000 Komedi Çeşitli 5.9 72,302

Sıra Bana Gelmeden
1998 Korku Yapımcı 5.5 17,737

Hava Kuvvetleri Bir
1997 Aksiyon Yapımcı 6.4 151,073

Son Tahrik
1994 Suç Yapımcı 7.1 16,369
1992 Dram Çeşitli 6.4 7,465
Film Altyazıları
John Wick: Chapter 2 (12,660) Assassin's Creed (5,761) Passengers (5,165) Doctor Strange (4,126) Allied (2,948) Split (2,520) Arrival (2,461) xXx: Return of Xander Cage (2,333) Forushande (2,181) Moana (1,915)
Dizi Altyazıları
The Flash (7,329) Taboo (4,644) Arrow (4,617) Legion (4,493) Vikings (3,799) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,308) Blindspot (3,199) Black Sails (3,171) Suits (3,062) Supernatural (2,545)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017